Şimdi Ara

Tata İndica 1.4 Dlx 2008 aldık (düşünceleriniz nedir?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bugün bir galaride şansa karşılaştık arabanın dizaynı özellikleri yapım yılı falan hoşumuza gitti.
    şimdi Tofaş serisini falan göz önüne getirirsek Güzel bir araç aldık diye düşünyoruz
    Araba: Tata İndica 1.4 Dlx 2008 model
    Renk: Kırmızı
    Km: Orj 73.000
    yakıt: benzinli Lpg yok
    kaza darbe değişen yok bir iki lokal boya
    Abs, Airbag, Dört cam otm, Klima, Hidrolik direksion vs vs
    fiyat: uzun pazarlık sonucu 11.250 tl

düşünceleriniz nedir.

• Hayirli olsun, o fiyata uygun bir arac...hayrini gör
  • hocam en iyisini yapmışsın boşver kulak asma neden aldın diyenlere o fiyata burdakilerin tavsiyesiyle sadece kartal alsırın güle güle kullan
  • Kus serisine ve broadway benzeri araclara kiyasla cok guzel bir arac almissiniz. Biz turk insani olarak daha arabayi almadan satmanin pesindeyiz. Allah kaza bela vermesin hocam millete kulak asmayin hic.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de işe gitmek için almayı düşündüğüm dizel araç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @ yakıt: benzinli Lpg yok

dizel degilmiydi ?
  • Hocam hayirli olsun guzel secim olmus sahinden falan.

Bide temiz kullanirsaniz oh ne ala :)

Allah tekerine taş degirmesin.
    Fotografta isteriz :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güle güle kullanın bir önceki aracım tata marina 1.4 tdı idi.ön yargısı olanın değil binici için ideal araç ..zaten tüm mesele aracın bakımlı önemli kazası olmaması daha önceki kullanıcıların hor kullanmaması .ancak dizeli olsaymış daha iyi olurmuş dizeller turbo beslemesi oldugu için perfonmansı yeterli yakıt tüketimi makul benzinli versiyonu daha ziyade sedan indigo larda var..sizin aldıgınız gibi hb indica larda az da olsa var birde sizde abs ve sürücü yolcu yastıgı yok herhalde trendy olması lazım comfort larda var.bir de şunu söyleyeyim benzinli nin yakıt tüketimi konusunda çok net bilgim yok ama kullanan birisi lpg takmanın çok avantajlı olmadıgını yeterli tasarrufu saglamadıgını söylemişti yinede siz iyi araştırın....
  • Yorumlar için teşekkürler
    arkadaşlar bakıyorum bu araba Dizel olması lazım birde 1.4 dlx 2008 model yokmuş ama Oto galerici benzinli 2008 model
    acaba bizi yanıltıyormu...
    fotoları yarın eklerim
  • Hocam araci aldiniysaniz ruhsatta yazar zaten kac model hangi yakitla calistigi sanirim almadiniz daha.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun ancak ben olsam 2000 Model üstü Lada samarra alır.Ufak dokunuşlar yapardım(Jant vb)Hiç ısınamadığım arabalardan biri.
  • Aslında tercihimizde 2005 model Lada Vega 16 valf vardı ama şansa bununla karşılaştık
    şimdiye kadar 100 kişiye sorduysak hespide bu Tatayı kötüledi :)
    arabayı yarın Devr almayı düşünüyouz Kabora verdik
  • Netten biraz baktim simdi de parca fiyatindan dert yananlar var biraz pahaliymis.

• quote:

Orijinalden alıntı: ismail4444

Netten biraz baktim simdi de parca fiyatindan dert yananlar var biraz pahaliymis.

Şahin' e göre pahalı olması doğal

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bizde tata indigo sw 1.4 tdi 2008 var. bizdeki araçtan ve kişisel yorumlarımdan bahsedeyim biraz

aracın iç malzeme kalitesi oldukça kötü özellikle ön cam havalandırma yerleri ve kapı iç plastiğinin ayna tarafına giden bağlantı kısmı. aracın arka diz mesafesi tatminkar düzeyde ve sorun çıkarmadı bugüne kadar hatta iyi bile denebilir belki. 4 cam otomatik ve düğmeleri vites kolunun önünde yar alıyor keşke kapı kolunda olsaymış diyorsunuz bazen. koltuk yan destekleri de yetersiz geliyor zaman zaman. ayrıca araçta genel olarak yüksekte oturuyormuşsunuz hissi veren bir koltuk yüksekliği var yani otomobil ile hafif ticari araç arasında bir koltuk konumu var.

araç çok fazla yol ve rüzgar sesi alıyor yani yalıtım pek iyi değil tabi bunda dizel motorun da etkisi var ama 80 i geçince rüzgar sesi belirginleşiyor. vites oranları genelde kısa tutulmuş bizim araçta. ayrıca vites geçişleri çok belirgin değil sanki. araç yüksek yapısı nedeniyle virajlarda yana yatma eğilimi var ancak araç hissiz değil yani ''benim limitim bu biraz daha basarsan kayarım'' diyor yeri gelince garip şekilde aracın frenlerini beğeniyorum yani genel kalitesizliğine göre frenler iyi.

bi kaç gün önce yetkili serviste yağ filtresi hava filtresi mazot filtresi 3 lt yağ fren balataları ve konjüktör(adam parçanın ismine bu dedi ama ben adının o olduğundan emin değilim) değişimi yapıldı 436 lira masraf çıkardı

• Fiyat çok iyi abs hava yastığı varmış bir kere bunlar önemli hususlar güvenlik bakımın dan laf eden illaki olacaktır bence kulak asmayın tata diye güzel bir tercih olmuş bizim insanımız bugün şahinlere doğanlara hiç bir güvenlik önlemi olmayan araçlara 6-7 liraya yakın para veriyor görüyoruz örneklerini.

Siz en iyisini yapmışsınız dolu bir araç almışsınız bu fiyata hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: ismail4444

Netten biraz baktim simdi de parca fiyatindan dert yananlar var biraz pahaliymis.

Şahin' e göre pahalı olması doğal

Hocam dogalliktan ote bir durum var. orjinal far 300 kusur lira mesela bilindik marka modellerle ayni fiyat hatta bir kismindan daha pahali denebilir. Unutmamak gerekir ki tata nin rakibi sahin dogan uno tipo tempra r9 r11 r12 turu araclardir o nedenle parca fiyatlarini da bu araclarla kiyaslamak gerek.

• yeni model araba her türlü şahin-broadwaydan daha mantıklı. acil satmanız gerekirse biraz fiyatı kırmak gerekir, onu da yeni model araç kullanma ve yeni olması sebebi ile daha az sorun çıkarmasına sayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.