Şimdi Ara

Tata indigo sw 2008 almalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
19.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Biz üç erkek kardeşiz ve alacağımız araba ilk aracımız olacak yani hepimiz acemiyiz bu yüzden ucuz bir araba almak istiyorum aslında 13000 lira param var kredi ile 20000 i geçmeyecek bir araba düşünüyordum fakat bi araç buldum borçsuz ala bilirim ama size de danışmak istedim altta linkini verdiğim araç nasıldır 13000-13500 e ala bilirim station vagon olmasida hoşuma gitti cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tata-bu-fiyata-boylesi-yok-tata-indigi-marina-464789937/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu başlığa kimse yazmaz, yazan da bilmeden kötüler. Zamanında tata kullanmıştım, eğer ararsanız forumda detaylı tata konusu var, oradan net bilgiler alabilirsiniz. Eğer alacaksanız o aracın ederi 13.000TL bence.

• Forumdaşım, bir süredir foruma sorularak satın alınan en kötü araba BMW 1 serisidir ve Porsche'ye kadar uzanan bir çizgideki araçlar hakkında konuşulup, karar veriliyor. Yani anlayacağın, forumdaşlarımızın danışma ücreti yüksek olduğundan, bu tarz araçlarla ilgili sorular yöneltip insanların vaktini almamanız iyi olur.

Şaka bir yana, bir ara ben de niyetlenmiştim ve kendimce araştırma yapmıştım. Araştırmayı o kadar abartmışım ki, en son kendimi Hintlilerin bir forumunda buldum. Tata kullanıcılarının (Hintli olanların) ortak görüşü, motorun çabuk arıza verdiğiydi. Ne kadar doğrudur bilemem, ama benim aklımda Tata ile ilgili olarak sadece bu bilgi kalmış.
  • Acemilik varsa kaza anında parçası bulunacak yerli araç alınmasını tavsiye ederim, bir araçta 3 kişi şöförlük ögrenecekse kaza olma ihtimali yüksek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tata indiği marina steyjın...bu ne kafadan vazgeçtim...yeni bir versiyon sanırım
  • Cevaplar için çok sagolun arkadaşlar ama bu dönemde bi şahine bi kartala 13000-14000 lira istiyorlar bu araba bir şahin kartal etmezmi modeli yuksek km si en fazla 115000 olmuştur şahinlerin km si orjinal se 200000 in altın da yoktur tamam şahin in parçaları ucuz ama bununda parcaları çok pahallı değil sahinin bir parçası 200 liraysa bunun ki en fazla 300 lira olur bu arabada en azından klima var bizim burada klima çok önemli bir fark ve başka fazladan donanımları da var çok kararsizim 8000 lira kredi çekip bu ayarda bi arabamı alsam yoksa borçsuz bu arabayimi alsam yakin zamanda bu arabayı kullanan arkadaşlar cevap verirse çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahanne2 -- 16 Ağustos 2017; 15:37:43 >
  • 2009 yilinda 0 olarak almistik. Babamin engelli raporu vardi o yillarda 14 15 bin civarina gelmisti. Araba 1.4 tdi 70 beygir turbo dizel. Ucan kacan bi araba degil ancak hic bir zaman gitmicem demedi. Yakiti uzun yolda 26 ila 30 kurus şehir ici 30 ila 35 kurus arasi degisiyor. Konfor olarak sahin dogan palio gibi araclardan konforlu. Hava yastiklari var. Klimasi guzel soğutuyor. Arac 8 yildir bizde suan 42 bin km de. Ne bir enjektor arizasi ne turbo hic bir arizasi olmadi arabanin şimdiye dek. Bakimlarini yaptirip biniyoruz. Bakim masraflari disinda 5 kurus masraf etmedik. Arka koltukları yatiyor devasa bi bagaji oluyor. 50 kiloluk iplik cuvallarindan 6 tane sokabildik Aklima gelenler bunlar. Sahin dogan binmekten kat kat iyidir yada 96 model corollaya 20 bin lira vermekten. Bana kalirsa alin essek gibi araba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu araçların bu modelde ve dizel olmasına rağmen bu kadar uygun olmasının bir çok sebebi var.Ben Temiz Renault 12 veya Kartal alırdım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acemi olduğunuz için her ihtimale karşı parçası ucuz , tamiri her yerde yapılabilen , alıştırma da yapacağınız cebiniz için az yakan bir araç almanız yararınıza olacaktır.Sw istiyorsanız Kartal SLX , Palio weekend bakılabilir.Sedan isterseniz r19 europalara , fiat siena bakın bence.Araba kullanmayı öğrendikten elden çıkarmanızda kolay olur bu araçları.Daha sonra da megane 1-2 , linea ,symbol hangisi hoşunuza giderse model yükselterek ilerleyebilirsiniz.
  • En başta da söylemiştim ki dediğim gibi olmuş, kullanmadan ön yargı sahibi olanlar doluymuş yine. Kullanıcı bir arkadaş düzgün yorum yapmış sadece. Ben bu aracı(sw olmayanı) 3 sene kullandım, az param vardı ya hurda denilecek yaşta herkesin önerdiği araçlardan ya da km'si düşük modeli yüksek tata alacaktım. Bayağı araştırdım ve hiçbirşey elde edemedim, herkes karalıyor ama kimse binmemiş. Vesselam aldım ve 3 yıl kar kış demeden bindim. Ne uzun yollara gittim, ne yükler taşıdım anlatamam. Ucuz mazot bile kullandım tık demedi. Sadece yağını değiştirdim zamanı gelince bu. Aracı ilana koyduğumda da 3 günde sattım ve o 3 gün telefon bir dakikaka susmadı. Hatta aracı sonrasında forumdan bir arkadaş almıştı ve çok memnundu.

• Cevaplar için çok teskkur ederim arkadaşlar

Bi arkadaş yerli araç al demiş parçası ucuz olur diye ama eğer kaza yaparsak ben her kaza için 300-400 lira fazla vermeye raziyim yeterki kullandığım araç düzgün görünsün km si düşük modeli yuksek olsun

Bizim is yerinden fakat başka memleketten bir abim kullanıyormuş aradım sordum 2009 modeliymiş onunki rutin kontrollerinden başka para harcamamış motoru şanzımanı sorun çıkarmamış sadece kliması bozulmuş 500 lira istemişler oda henüz yaptırmamış

O abinin görüşleri de araba az yakıyormuş ama basit bir arabaymış yanlız fiyatına gore iyi arabadır dedi alınırmı memnunmusun dedim 160000 de ama hala sorun çıkarmadı dedi gerçi oda 1 yıl kullanmış konforlu değilmiş oyuncak araba hissi veriyormus ama parasına göreymiş.

Sanırım eğer sahibi ile anlaşırsam alırım en azından birazdaha para birktirdikten şoförlüğü mü de geliştirdikten sonra yani 3-4 yıl sonra 0 yada 0 a yakin bi arabayla değiştiririm cevaplar için tekrar çok sağolun eğer yazarsanız yine okurum.

Edit: aracı kullanan arkadaşların yorumları için extra teskkur ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahanne2 -- 16 Ağustos 2017; 22:24:39 >

• Malum siteye bakın birçoğu 100 bini yeni görmüş aracı için motor revizyon gördü yazmış

• quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

Malum siteye bakın birçoğu 100 bini yeni görmüş aracı için motor revizyon gördü yazmış

Malum site dediginiz hangi site oluyor bide ben alırsam sanzimanina motoruna baktirmadan almam gerekirse expertiz e sokarım son olarak fiat motoru kullanıyormuş her fiat araba da 100000 den sonra refekteye girmiyorki cevap için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: sahanne2

quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

Malum siteye bakın birçoğu 100 bini yeni görmüş aracı için motor revizyon gördü yazmış

Malum site dediginiz hangi site oluyor bide ben alırsam sanzimanina motoruna baktirmadan almam gerekirse expertiz e sokarım son olarak fiat motoru kullanıyormuş her fiat araba da 100000 den sonra refekteye girmiyorki cevap için teşekkürler.

Fiat motoru ayri tata vistalarda kullaniliyor o motor 1.3 litre. Marinalardaki eski Peugeot 206 hdi motoru diye biliyorum

• Yani tata indigo 2008 model arac
    peugeot 208 motorumu kullanılıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahanne2 -- 17 Ağustos 2017; 12:41:38 >
  • benim çok sempatim vardı tata indica ve benzerlerine.
    birkaç gün kullandım.
    beni şaşırtan ve sevmediğim özelliği.
    5. vites, 2000 devirde 75 km yapıyor.
    normalde diğer araçlar 90 yaparken tata nın 75 yapmasını yadırgadım.
    hızı 90 a çıkardığımda(ben hep 90 la giderim)
    devir 2300 lere çıkıyor ve araba biraz bağırıyor.
    tek rahatsız olduğum nokta bu idi.
    bi de arka sileceği tuşu sağdaki silecek kolunda değil, başka bir tuşta.
  • Merhaba arkadaşlar tata nın sahibi ile anlaşamadık kliması bozuktu indirim yapmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahanne2 -- 18 Ağustos 2017; 20:37:54 >
  • 2010 tata indica sedan 1.4 benzinli alacağım genelde kullananlar dan %90 ı memnun kullanmayan lar ise olumsuz yorum yapıyor yorum alalım ne diyorsunuz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.