Şimdi Ara

Tatil enerji ama yapacak birşey yok :=)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendimi hiç olmadığım kadar enerjik hissediyorum son zamanlarda bayada mutluyum şükür. Yaz için biraz çılgınlık etmek istiyorum ama birşey bulamıyorum. Konu dışından başkasına da danışmak ayıp olur diye düşündüm ve soruyorum. Acayip enerji doluyum fazla para harcamadan yapabileceğim çılgınca şeyler arıyorum biraz kuralları yıkmak istiyorum. Şehir Ankara belki ona göre birşeyler önerebilirsiniz . Yaşımda 20 özgür sayılırım.

• Kuralları yıkıp çılgınlık istiyorsan Kızılay'a git çavuşu tokatla
  • ebemin ebesi kimdi acaba demek istiyorum o basit geldi şimdi daha çılgın gerek.
  • Balkondan atla
  • hayat tarzına bağlı.ot içen karı kovalayan arkların varsa onlara takıl ot falan içersin zararlı da değil bi kaç kereden bişey olmaz.
  • özendirmek gibi olmasında ot sigaradan daha zararsız ve bağımlılık yapmıyor diye okudum bi kaç ülkede serbest hatta
    quote:

Orijinalden alıntı: rippac

hayat tarzına bağlı.ot içen karı kovalayan arkların varsa onlara takıl ot falan içersin zararlı da değil bi kaç kereden bişey olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arrayta

özendirmek gibi olmasında ot sigaradan daha zararsız ve bağımlılık yapmıyor diye okudum bi kaç ülkede serbest hatta
    quote:

Orijinalden alıntı: rippac

hayat tarzına bağlı.ot içen karı kovalayan arkların varsa onlara takıl ot falan içersin zararlı da değil bi kaç kereden bişey olmaz.

Yarın başlıyorum bilgi için sağol
  • git takil iste arkadaslarinla
  • Takılıyoruz ama standart oldugunu düşündüğüm için konu açtım kimler ne yapıyor gibisinden ama herkes klavye başına anlaşılan. Neyse ot iyi fikir öğlen yemeğinde yerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.