Kendimi hiç olmadığım kadar enerjik hissediyorum son zamanlarda bayada mutluyum şükür. Yaz için biraz çılgınlık etmek istiyorum ama birşey bulamıyorum. Konu dışından başkasına da danışmak ayıp olur diye düşündüm ve soruyorum. Acayip enerji doluyum fazla para harcamadan yapabileceğim çılgınca şeyler arıyorum biraz kuralları yıkmak istiyorum. Şehir Ankara belki ona göre birşeyler önerebilirsiniz . Yaşımda 20 özgür sayılırım.
ebemin ebesi kimdi acaba demek istiyorum o basit geldi şimdi daha çılgın gerek.
Balkondan atla
hayat tarzına bağlı.ot içen karı kovalayan arkların varsa onlara takıl ot falan içersin zararlı da değil bi kaç kereden bişey olmaz.
özendirmek gibi olmasında ot sigaradan daha zararsız ve bağımlılık yapmıyor diye okudum bi kaç ülkede serbest hatta
quote:
Orijinalden alıntı: rippac
hayat tarzına bağlı.ot içen karı kovalayan arkların varsa onlara takıl ot falan içersin zararlı da değil bi kaç kereden bişey olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Arrayta
özendirmek gibi olmasında ot sigaradan daha zararsız ve bağımlılık yapmıyor diye okudum bi kaç ülkede serbest hatta
quote:
Orijinalden alıntı: rippac
Yarın başlıyorum bilgi için sağol
git takil iste arkadaslarinla
Takılıyoruz ama standart oldugunu düşündüğüm için konu açtım kimler ne yapıyor gibisinden ama herkes klavye başına anlaşılan. Neyse ot iyi fikir öğlen yemeğinde yerim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme