Şimdi Ara

Tatil öncesi - Cihaz seçimi (ÇOK ÖNEMLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar çok araştırdım ama finali burada sizlerle yapmak istedim.

Şimdi kısmetse ocak gibi Thailand phuket tatil olacak 10 gün kadar ve oradaki cenneti her anıyla suyun üstünde altında yaşamak istiyorum.

Gopro hero 2 lere baktım fakat su atlı görüntüsü tatmin ederken dışındaki görüntü tatmin etmedi pek.

Yani gitmişken en iyi sonucu almak istiyorum fakat bütçe olarak 500-750 arası ayırabilirim bir cihaza sıfır almak istemiyorum.

Sizin tavsiyelerinizi almak istedim yorumlar için şimdiden teşekkürler.

• Merhaba, panasonic lumix FT serisini incelemenizi tavsiye ederim, leica lens kullandığı için kaliteli bir çekime sahip ve su ve darbeye dayanıklı bir seri.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam Nikon COOLPIX AW130 tercih ederdim sanırım o fiyatlara.
  • Action camera bakıyorsunuz sanırım,onun sunduğu esnekliği normal fotoğraf makinasında alamazsınız zaten
    xiamiodur bilmemnedir bissürü aksyon kamerası var
    en ucuz fiyat performans olanı sj4000 ya da sj5000 bu makinanın sıfırı 500 lira falan
    Bir go pro renk derinliği yok ama youtube videolarından izleyerek yeterli bir kalite sunduğunu görebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanozturk

Action camera bakıyorsunuz sanırım,onun sunduğu esnekliği normal fotoğraf makinasında alamazsınız zaten
    xiamiodur bilmemnedir bissürü aksyon kamerası var
    en ucuz fiyat performans olanı sj4000 ya da sj5000 bu makinanın sıfırı 500 lira falan
    Bir go pro renk derinliği yok ama youtube videolarından izleyerek yeterli bir kalite sunduğunu görebilirsiniz

Tüm öneriler için teşekkürler fakat en mantıklı seçenek sj5000 gibi geldi bana dşük ışıkta bile su altı performansı çok iyi görünüyor.

sj5000 PLUS olanı var sadece PLUS'ı ne gibi yenilikler getirdiğini bulamadım ?

Derken inceleme videosunu yakaladım sonunda

Gerçekten performansı bana çok iyi geldi ve sadece tatil deki çekimlerimi su altı çekimleri kurtarmak adına çok iyi seçenek sanırsam.

Bunun 2. elini 250 buluruz herhalde tam mezarcı modu

Ve bu ürün için Go Pro Killer diyorlar arada ki fiyat uçurumuna rağmen

Ve düz sj5000 aynı zamanda sj5000 PLUS arasında sj5000 PLUS tercihi etmek en mantıklısı olacak galiba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resifpazari -- 21 Ağustos 2016; 14:48:01 >

• kamerayı drone a takmicaksan wifinin bi olayı olduğunu düşünmüyorum
  • quote:

kamerayı drone a takmicaksan wifinin bi olayı olduğunu düşünmüyorum

Plus'ın normalinden tek farkı wifi mi ? + 14 değil 16 mgpx camera ? aralarında 2 tl bir fark var ortalama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resifpazari -- 21 Ağustos 2016; 20:06:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • resifpazari R kullanıcısına yanıt
    Dur abi boşver onları yeni çıkan iki ürün var

sjcam m20
    Amkoov 5000

ikiside aşırı fiyat performans ürünler m20 yi 120 dolar değil de 90 dolara bulmaya çalışın :) hayırlı forumlar
  • quote:

Dur abi boşver onları yeni çıkan iki ürün var

sjcam m20
    Amkoov 5000

ikiside aşırı fiyat performans ürünler m20 yi 120 dolar değil de 90 dolara bulmaya çalışın :) hayırlı forumlar

Hocam sana bir çay kahve ısmarlamak farz oldu m20 benim için biçilmiş kaftan Aliexpress indirim kodlu 90 $ geliyor gibi bir çok yazı okudum

ama sahibinden de buldum :https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-fotograf-kamera-video-kamera-sjcam-m20-wifi-orjinal-hologramli-turkce-menu-306549553/detay/

Arkadaş 390 yazmış 350 kadar indirebildim .. Yanında batarya vs de eksttradan hediye ederim vs dedi..

Bana uygun gibi geldi ne dersin sipariş verip beklemektense adam dükkan garantisi de verdi ( klasik doğu bank mantığı )

çinden gelen malın dükkan garantisi neymiş hocam, 90x3=190 lira sen diyosun 350 ye alıcam
    Hocam illa 350 lira vermek istiyosan iki tane al bana da al :D
    Zaten bütün parçalar içinde geliyo 5 dolar fazla verip bi tane ekstra batarya alırsın :)
    Ben 10 unda bi sipariş vermiştim dün türkiyeye girmiş yarın olmasa çarşamba elimde olur yani 15 günde :) Yemek değil de action cam ısmarlayabilirisin :D amkov da 60 dolara güzel performans veriyo ama adını sorarlarsa söylemesi sıkıntı olduğu için tavsiye etmem
    Ismarlicaksan sana kodda ayarlarız :D
  • quote:

çinden gelen malın dükkan garantisi neymiş hocam, 90x3=190 lira sen diyosun 350 ye alıcam
    Hocam illa 350 lira vermek istiyosan iki tane al bana da al :D
    Zaten bütün parçalar içinde geliyo 5 dolar fazla verip bi tane ekstra batarya alırsın :)
    Ben 10 unda bi sipariş vermiştim dün türkiyeye girmiş yarın olmasa çarşamba elimde olur yani 15 günde :) Yemek değil de action cam ısmarlayabilirisin :D amkov da 60 dolara güzel performans veriyo ama adını sorarlarsa söylemesi sıkıntı olduğu için tavsiye etmem
    Ismarlicaksan sana kodda ayarlarız :D

Doğru diyorsun niye böyle bir komiklik yaptım gece gece hahahah

Bana özelden yada buradan alacağım tam linki yazarmısın ve indirim kodu vs gibi bir şey lazım sanırım onu veririr misin yada nasıl alacağımı anlatır mısın ?

Bu arada direk 90$ ise o şekilde direk alınıyorsa alayım yanına artı pil nasıl ekleriz pakete aynı satıcından.

uzun lafın kısası senden yol göstermeni bekliyorum ben kredi kartımı elime aldım bekliyorum

Ayrıca buna tüm monopodlar oluyor değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resifpazari -- 22 Ağustos 2016; 22:54:44 >

http://www.gearbest.com/action-cameras/pp_314993.html
  • quote:

http://www.gearbest.com/action-cameras/pp_314993.html

SJCAM Rechargeable 900mAh Li-ion Battery for M20 $5.41 dolar diyor veOriginal SJCAM Selfie Stick diyor ona gerek var mı ? buradaki selfie çubukları ile uyumlu mu ? çubuk kısmını buradan alsam sıkıntı olur mu ? Ve alışveriş sepetine ekleyip satın al dediğim de mi kodu soruyor bana ? Warehouse Options: olarak EU kısımını seçmekteki fiyat değişikliği ne oluyor tam olarak 105 $ ve 95 $ olarak.

ve $91.99 geliyor x 3 dediğimiz'de 276 TL ediyor sadece cihaz kutu için.

Bahsettiğim 350 TL muhabbete 1 adet ekstra pil + 1 adet şarj + ve standart monopod ile geliyor.

80 TL site ile arasında fark oynuyor yani ki siteden bu ek olanları da sipariş edince durum farklılaşıyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resifpazari -- 23 Ağustos 2016; 17:04:35 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.