Şimdi Ara

Tatile geldim keşke gelmeseydim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen hafta cuma günü köye geldik, hiç tatil yapamadım, .o gündür bugüne kadar bahçelere gübre attım, kazık çaktım, odun kestim, sadece 1 kere şehir merkezine indim o kadar onda da 1 saat filan sürdü gezmem forma aldım. Artık kafayı yicem keşke gelmeseydim. Şuan anlık yaptığım işi atıyorum. Canımdan usandım. Yarın Allah izin verirse gidiyorum buradan. Birdaha tatile gelmem sadece fındık sezonunda gelirim.

Tatile geldim keşke gelmeseydim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda4552_ -- 12 Nisan 2024; 14:3:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapma

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Köyde iş bitmez kardşm geçmiş olsun

• rtuzz kullanıcısına yanıt

Eyveallah abim teşekkürler.

• ne güzel işte reis birde spora başlasan. al bir kondisyon bisikleti

• Maşallah elinden her iş geliyor ki insanlar yaptırıyor.

• Şeher merkezinde yaşayan entel danteller, doğayla bütünleşme turları düzenleyip arazideki tüm bu usandırıcı ve yorucu işleri gönüllülük esasına dayanarak bedavadan yapıyolla... Stresslerini atıp rahatlıyolla, sen ise şikayet ediyon. Kırk yılda ordaki ihtiyar taifesine yardım ettin, ondan da şikayet edeyyon...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 11 Nisan 2024; 22:57:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cemaat ben geldim be
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • haha aynı nedenden dolayı memlekete tatile gelince köye gitmedim, babamlar gittiler köye ben ailemin şehirdeki evinde takıldım, memleketteki eski arkadaşlarımla falan buluştum :) gerçi köy zaten 5-6 Km mesafede, uzak değil. bugün akşam iki kardeşim köyden geri döndüler, ölmüşler, iki gündür ev curcunaymış :) annem-babam hâlâ köyde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün İstanbul'a gidiyorum, ağladı babaanem içim burkuldu ama yapacak bir şey yok ekmek için gavur İstanbul'da ömrümüz gidiyor...

• Yaşlanınca tatil yaparsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.