Şimdi Ara

tavsiye!!! 2011 model s60 d3 mu yoksa 2.0 t5 mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar.nasip olursa yakın zamanda s60 almayi planlıyorum.ama iki motor seçeneği arasında kaldım.drive motoru test ettim.1.9 tdi Golf5 sahibiyim bana drive yetersiz geldi.d3 cazip gibi ama diğer yandan dizelden yana bir bıkkınlık var gibi.6 senedir golf bende.t5 yakıt konusunda düşündürüyor.zaten 2 el alacağım.lpg düşünülebilir mi bu motorda?şimdiden teşekkürler.sevgiler saygilar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yokmu tavsiye verebilecek konuya hakim birisi??

• Aklınızın bir ucunda lpg varsa benzinli araca bulaşmayın derim. Size T5 diyebilmemiz için benzin yakıt derdinizin olmaması gerekirdi. Bu durumda D3.
  • 2011 t5 ler 70-80k arası bulunabiliyor.t5 i geçtim 2.0T motor s60 lar mevcut.d3 dediginiz gibi makbul bi araç ancak dizelden gina gelmiş.geçenlerde arkadasin benzinli opel astra sini kullandim.mest oldum.sessiz çalışmasına.bu kadar gelismis bir lpg sektöründe hala problemler çıkıyormu? T4 de olabilir.5-6k gözden çıkarabilirim lpg için.2011 ve üstü s60 larda lpg uygulamasi gormedigim için araştırıyorum.sorunsuz olmassa da dediginiz gibi d3 alicam inşallah...

• Lpg'yi genelde elindeki benzinli aracın yakıtından bıkmış olanlar düşünür. Sizin elinizde araç yokken ve ekonomik dizel alma imkanınız varken benzinli alıp lpg'yi zorlamanız... S60 II'ye henüz lpg taktıran duymadım, o yüzden nasıl uyum sağlar bilemiyorum.
  • Anladım.teşekkür ederim tavsiyeniz için.

• Ben 2011 2.0T kullanıcısıyım. Performans istiyor ve motor gürültüsü istemiyorsanız kesinlikle öneririm.

Yakıt tüketimi ise tahmin edilebileceği gibi yüksek, yılda sadece 7-8 bin km yaptığımdan benim için sorun olmuyor. Bu arabaya LPG yaptıranı ben hiç duymadım, isterseniz BRC ile bir görüşün.
  • S60 II de ben de hiç LPG yaptıran duymadım, ama Prins ve Teleflex'i de arayıp sormanızı öneririm.

saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fato65

Ben 2011 2.0T kullanıcısıyım. Performans istiyor ve motor gürültüsü istemiyorsanız kesinlikle öneririm.

Yakıt tüketimi ise tahmin edilebileceği gibi yüksek, yılda sadece 7-8 bin km yaptığımdan benim için sorun olmuyor. Bu arabaya LPG yaptıranı ben hiç duymadım, isterseniz BRC ile bir görüşün.

Teşekkürler tavsiyeniz için.dediginiz gibi gürültüsüz ve performansli bir araç olduğu için üzerinde duruyorum.senede 15 bin km rahat yapıyorum.işin kötü yani inceledikce ve arastirdikca insanın ilgisi daha da artıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: razi5000

S60 II de ben de hiç LPG yaptıran duymadım, ama Prins ve Teleflex'i de arayıp sormanızı öneririm.

saygılar..

Teşekkür ederim.direk enjeksiyonlu turbolu motorlara prins in kitinin çıktığını okuyorum sürekli.ama dediginiz gibi bende duymadım uygulamasını.antalyada 2 farklı prins servisini aradım.birisi yakın zamanda baslicak dedi.diğeri suan görünen bi çalışma yok dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: evro07

quote:

Orijinalden alıntı: razi5000

S60 II de ben de hiç LPG yaptıran duymadım, ama Prins ve Teleflex'i de arayıp sormanızı öneririm.

saygılar..

Teşekkür ederim.direk enjeksiyonlu turbolu motorlara prins in kitinin çıktığını okuyorum sürekli.ama dediginiz gibi bende duymadım uygulamasını.antalyada 2 farklı prins servisini aradım.birisi yakın zamanda baslicak dedi.diğeri suan görünen bi çalışma yok dedi.

Vw'in tsi motorlarına "vialle lpdi" taktıran var. Sanırım benzer teknolojideki diğer marka motorlarına da çözümleri vardır. Fiyatı yüksekti yalnız. 6000 tl civarı olabilir.

• Teşekkür ederim hocam haberiniz için.inşallah vardır.toplu olarak vereceğim 6000 tl, 2 haftada bir dolduracagim depo kadar koymaz bana.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.