Sistemim Operating System Windows 10 Pro 64-bit CPU AMD FX-6100 64 °C Zambezi 32nm Teknoloji RAM 16 GB İkili-Kanal DDR3 @ 722MHz (9-9-9-24) Motherboard ASUSTeK COMPUTER INC. M5A97 (Socket 942) 34 °C Graphics 2369 (1920x1080@60Hz) LG HD (1366x768@60Hz) 1024 MBATI AMD Radeon HD 6800 Series (Sapphire/PCPartner) 62 °C şu an için uyumlu ekran kartı ve psu önerileriniz ne olur acaba?Tavsiye verenlere şimdiden teşekkür ederim.Kilitlenme ağırlıkla ekran kartından mı yoksa psu dan mı olur bunu nasıl çözüme kavuşturabilirim |
tavsiye ekran kartı ve psu
-
-
İşlemci boşta mı 64 derece? Ekran kartından önce onu bir kontrol et. Yüksek ihtimal ısıdan sistem kilitlenip yeniden başlıyordur.
-
açıldıktan bir kaç dk sonra ilk yarım saat içinde kilitleniyor 4-5 kere kilitlendikten sonra kendine geliyor ve 12-13 saat hiç birşey olmuyor... ram ,cpu ve ısı yükselmesi olmuyor
-
Ram frekansları garip geldi, bios'ta herşeyi default yapıp, sistemi yeniden başlatın, sonra da ram menüsünden xmp modülünü açın ramlerinizi otomatik ayarlasın anakart, desteği vardır muhtemelen.
-
quote:
Orijinalden alıntı: LEON-XRam frekansları garip geldi, bios'ta herşeyi default yapıp, sistemi yeniden başlatın, sonra da ram menüsünden xmp modülünü açın ramlerinizi otomatik ayarlasın anakart, desteği vardır muhtemelen.
defaulta getirmiştim baktım ram ile ilgili baktım herşey auto da
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ayberk1456ekran kartı ağır kaçar uygun olmalı oyun filan yok bende hiç 1gb lık olsada olur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X