Şimdi Ara

Tavsiye etmeselerde S3 almak istiyorum(YARDIM!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar faturaya ek(kontratlı) telefon almayı düşünüyorum.İ4 ile S3 arasında kaldım.Çoğu kişi samsung tavsiye etmiyor,gerek kasmaları gerek kasa kalitesi vs. bakımından önermiyorlar.Ama bende İ4 istemiyorum.Tamam güzel,hoş telefon ama hafızası 8g.Birde 2 yıl öncesinin telefonuna 1000 lira vermek istemem.En azından S3'ün ekran büyüklüğü,hafızası falan daha güzel göörünüyo ama kararsızım.Sürekli aklımı çeliyorlar.Hangisini almalıyım?Önerilerinizi bekliyorum.

• i4'te fena telefon değildir 16gb i4'te alabilirsin bence?
    S3'te güzeldir valla bende seçemedim
  • i4 iyice geride kaldı.Ayrıca s3 te öyle kasım kasım kasılmıyor.Beyaz s3 al, performans sıkıntın vs olmaz.Eğer çok şikayetçi olursan s3 yazılım konusuda, bende yardıma hazırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkantasdemir

i4 iyice geride kaldı.Ayrıca s3 te öyle kasım kasım kasılmıyor.Beyaz s3 al, performans sıkıntın vs olmaz.Eğer çok şikayetçi olursan s3 yazılım konusuda, bende yardıma hazırım.

Teşekkürler yardımcı olacağın için.Düşer düşmez ekranı kırılıyor diyorlar.Ben kılıfla kullanacağım.Eğer kılıfla düşerse kırılır mı hemen.o kadar hassas mı ekranı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: L^Rouge

quote:

i4 iyice geride kaldı.Ayrıca s3 te öyle kasım kasım kasılmıyor.Beyaz s3 al, performans sıkıntın vs olmaz.Eğer çok şikayetçi olursan s3 yazılım konusuda, bende yardıma hazırım.

Teşekkürler yardımcı olacağın için.Düşer düşmez ekranı kırılıyor diyorlar.Ben kılıfla kullanacağım.Eğer kılıfla düşerse kırılır mı hemen.o kadar hassas mı ekranı?

Geçen sene Eylülün başından beri kullanyorum.Alırken birde silikon kılıf aldım.Kenarları hafifçe ekrandan yüksekçe.O tarz kılıf olmadan düşürdüğümde kırılmadı ekranı ( Bakkalda yere düşürmüştüm) ama kırılmaz diye birşey yok.Gorill glass var ama çiziğe karşı koruyor o, kırılmaya karşı değil.O yüzden iphone da, s3 te , s4 te , lumialarda , hepsinin ekranı çok rahat kırılabilir.Ama düşer düşmez kırılmıyor, onu söyleyim.
    Alırsanız silikon kılıf alın, bir baba değmez

• quote:

quote:

quote:

Geçen sene Eylülün başından beri kullanyorum.Alırken birde silikon kılıf aldım.Kenarları hafifçe ekrandan yüksekçe.O tarz kılıf olmadan düşürdüğümde kırılmadı ekranı ( Bakkalda yere düşürmüştüm) ama kırılmaz diye birşey yok.Gorill glass var ama çiziğe karşı koruyor o, kırılmaya karşı değil.O yüzden iphone da, s3 te , s4 te , lumialarda , hepsinin ekranı çok rahat kırılabilir.Ama düşer düşmez kırılmıyor, onu söyleyim.
    Alırsanız silikon kılıf alın, bir baba değmez

Silikon değilde ben daha çok kapaklı olanları seviyorum.hem ön camı hemde arka kapağı kapatanlardan.Onların yararı olur mu?

• L^Rouge kullanıcısına yanıt
    Onlar sadece çizilmeye karşı koruyor.Bence silikon alın.Silikon darbeyi emiyor ve daha yüksek koruma sağlıyor.Biraz görüntü kabalaşıyor ama kullandım ikisinide , silion kesinlikle daha iyi.Olmazsa , bi silikon , birde flip cover ( kapaklı olan) dan alırsınız, kendiniz deneyerek görürsünüz.
  • S3 ve i4 karşılaştırılır mı ?
    S3un rakibi i5dir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

S3 ve i4 karşılaştırılır mı ?
    S3un rakibi i5dir

Karşılaştırmadım zaten.eğer kıyaslayacak olsam i4S ile kıyaslardım.Ama bütçem bunlara el verdiği için 2si arasında kaldım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

S3 ve i4 karşılaştırılır mı ?
    S3un rakibi i5dir

Karşılaştırmadım zaten.eğer kıyaslayacak olsam i4S ile kıyaslardım.Ama bütçem bunlara el verdiği için 2si arasında kaldım.

S3un donanım olarak rakibi iphone 5tir
    Kesinlikle s3 alın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu kimse tavsiye etmiyor ama ben bile bile S3 aldım...
    Pil süresi ve hoparlör hariç hiçbir sorunum yok. Kasılma yok, yavaşlık yok...

Telefonu root ettim, ROOTAPPDELETE isimli programla gereksiz sistem uygulamalarını dondurdum.
    Artık RAM sürekli minimum 300MB... Program falan açıkken de 150MB nin altına zor düşüyor...

Her program çalışıyor, sorun yok...
    Daha ne olsun...

Şarj zaten herkesin sorunu, akıllı telefonların hepsi böyle...
    Hoparlör ise, sesi az geliyor bana. Zaten Samsunglar böyle... Bir Sony kadar olmasını beklemiyorum...

O halde, şu an, fırsatım olsa yine S3 alırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: s3volcanfrais

Yahu kimse tavsiye etmiyor ama ben bile bile S3 aldım...
    Pil süresi ve hoparlör hariç hiçbir sorunum yok. Kasılma yok, yavaşlık yok...

Telefonu root ettim, ROOTAPPDELETE isimli programla gereksiz sistem uygulamalarını dondurdum.
    Artık RAM sürekli minimum 300MB... Program falan açıkken de 150MB nin altına zor düşüyor...

Her program çalışıyor, sorun yok...
    Daha ne olsun...

Şarj zaten herkesin sorunu, akıllı telefonların hepsi böyle...
    Hoparlör ise, sesi az geliyor bana. Zaten Samsunglar böyle... Bir Sony kadar olmasını beklemiyorum...

O halde, şu an, fırsatım olsa yine S3 alırım...

Ben birkaç oyun,fotoğraf,müzik,program falan yükleyeceğim herkes gibi.Kasmalar garanti olur diyorlar.Zaten rehbere 1 sn gecikme oluyor diyolar ama o kadarı benim için sorun değil.takılıp kalmasın yeter.sende takılma oluyo mu?Yani reset atmalık bi durum?

• Rehberde geçikmeler yaşanması insanı çileden çıkarabiliyor
    aldığımdan beri ne kadar oldu bilmiyorum ama 3 ay olmuştur reset atma kasılmadan dolayı v.s görmedim ama android sonuçta arada takılacak
  • S3 al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S3 almanı öneririm bende. ekranının full hd ve büyük olması film izlerken veya oyun oynarken çok iyi oluyor. İphone alan arkadaşlarımı nezaman görsem telefonları hep sarjda bana göre s3ün şarjıda daha fazla dayanıyor, tek rehber sorunu var. Yerinde olsam s3 alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuattroFR -- 11 Ağustos 2013; 21:46:54 >
    Ben kendi deneyimimi anlatayım sana...

Telefonu ilk aldığımda şarjı berbattı. Ekran kapalı, tuşlar kilitli iken dahi 1 saatte %10 şarj gidiyordu. Hiç kullanmadığım halde...
    Senin gibi, siteleri araştırıp ve yorumları okumuştum. Ve olumsuz fikirlere rağmen almıştım telefonu...
    Şarj durumunu görünce, çok pişman oldum. 1250 lira; az para değil. Nerden bulaştım dedim bu işe...

Sonra bilgilerimi hatırladım. Root yaparım dedim, olmazsa Custom ROM atarım dedim...
    Ayrıca telefon geldiği gibi, eski telefonumdaki hafıza kartını takmıştım...

Dedim ki, şu kartı bir çıkarayım... Çıkardım ve şarj sorunum büyük oranda düzeldi...
    Kartı bilgisayara taktım. Ve gördüm ki hızı aşırı yavaş. Yani sorunlu... Az daha karta kızıp, telefonun günahını alıyordum :)

Sonra dedim ki, daha iyi ne yapabilirim... Root yaptım ve bir önceki mesajda bahsettiğim program yardımıyla bazı sistem uygulamalarını dondurdum. Silmedim, çünkü belki lazım olur...

En başta, telefonu aldığımda bir kaç program açınca RAM 50MBın altına düşüyordu bazen... Sinir bozucu bir durum...
    Fakat root edip dondurma işlemini yaptıktan sonra RAM 150MBın altına düşmez oldu... Artık güzel... :)

Belki sorarsın, dondurma işlemi yaptıktan sonra telefon özelliksiz kaldı mı diye...
    Hayır; her özelliği çalışıyor...
    Ama mesela, otomatik senkronizasyon yapan özellikler neden açık kalsın?
    Ya da kullanmadığın sistem uygulamaları, Android'in yapısı sebebiyle, neden kendiliğinden açılıp da RAM içinde depolansın?
    Gerek yok... Dondurdum gitti :)

Kasma falan yok...
    Touchwiz sevmiyor musun? Adex Launcher kur, hem stabil, hem hızlı... Ya da Custom ROM...
    Rehber, evet biraz takılıyor. O da yazılımsal... İstersen sistemin rehber uygulamasını dondur, başka rehber kullan. Sorun bitsin...
    Yaklaşık 11GB hafıza kullanabiliyorsun. Ağzına kadar doldurdum. Ufacık bir kasma oldu... Sen o kadar doldurma :) Kart al :)
    Alalı 3 ay kadar oldu... Bir kaç kez reset attım. O da, Lucky Patcher filan kullanıp, korsan işler yapmak istedim...
    Yoksa reset falan atmazsın. Öyle bir durum yok :)

Dediğim gibi; S3 ü artık kimse beğenmiyor.
    Birkaç yönden haklılar;
    1) Telefon eskidi... Teknoloji artık böyle işliyor :)
    2) Bir Xperia kadar şık değil... Tabi bu benim görüşüm :)
    3) Dış hoparlör çok güçlü değil... Sony performansı beklemiyorum :)

S3 ümü seviyorum ve sevmeyenleri anlayamıyorum...
    1) Kamerası gayet iyi...
    2) İşlemcisi gayet iyi... 8 Çekirdekliye, yada 1.7 ve üstü gHZ hıza ne gerek var??
    3) Açılır arka kapak, değişebilen pil, microSD girişi...
    4) Kasma, donma yok... Tabi işini bilirsen :)
    Daha ne istiyorlar bilmiyorum :)

"İşini bilirsen dedim ya; millet beni taşlayabilir. Ama özgürlük dediğin şeyi, bir sürü imkanı kullanmayacaksan; ona ihtiyacın yok...
    Ve özgürlüğü, imkanı kullanmayacaksan, neden Android alasın? Git WP8 al, daha iyi"

Ben S3 ü seviyorum. Ve tavsiye ederim...

Umarım yardımcı olmuşumdur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s3volcanfrais -- 11 Ağustos 2013; 23:18:19 >

• Ben S4 ile S3 arasında kaldım ve haftalarca araştırdım bir çok telefonla içli dışlı olan kişilerden yorum ve karşılaştırma olarak internete sürülen videoları izledim 2 kat fiyatı hak etmediğinin farkına vardım. Ben Galaxy S3 aldım , memnunum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tristian* -- 11 Ağustos 2013; 23:23:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.