"Dokunmayın şabanıma" bir kitapdan çapkınlık dersleri alıyor eline yüzüne bılaştırıyor hatırlarsın belki süper bir film izleyebilirsin.
Valla o kadar çokki Çöpçüler kralı, köyden indim şehire şimdilik aklıma gelenler. Hala izledikçe gülüyor ve eğleniyorum Allah rahmet eylesin şabanıma
quote:Orijinalden alıntı: HellLord_gs "Dokunmayın şabanıma" bir kitapdan çapkınlık dersleri alıyor eline yüzüne bılaştırıyor hatırlarsın belki süper bir film izleyebilirsin. Teşekkürler Çok Sevdim İzliyorum Şu Anda
quote:Orijinalden alıntı: HellLord_gs "Dokunmayın şabanıma" bir kitapdan çapkınlık dersleri alıyor eline yüzüne bılaştırıyor hatırlarsın belki süper bir film izleyebilirsin. Çok Güzeldi Saol
quote:Orijinalden alıntı: _MetalGirL_ Şu Görünen Köy Uzakta Değildir Diyor Çıktıkta Çıkmadıkmı Diyordu Hangi Filmiydi O ? Deli Deli Küpeli
quote:Orijinalden alıntı: yavkar@fb şaban mı bilmiyorum ama bu saatte bir tokatçı gider. Sadece Şaban Severim Ben
Hem ağlamak hem gülmek için En büyük şaban - çiçeklerim var, sevenler sevilenler için... Belki hatırlamışsındır..