Bildirim
TAVSIYENIZ LUTFEN
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
neydi o??
hell no we wont work
bogey is a big fat jork
nickini görünce bir tuhaf oldum valla.çeyrek ingilizceyle bitirmek için ölmüştüm valla
Asıl soruna gelince; 40500 euroya ne alabilirsin??
sıfır 316i alabilirsin ve alacağın araç sunrooflu,xenonlu dolu bir araç olur Tek eksiği performans arıyorsan bulamazsın ama ölü eşek de değil
İkinci el şansına göre 2005-2006 320d yada 2006-2007 320i bulabilirsin.İkinci el almam demezsen yapacağın km ye ve bulacağın aracın fiyatına göre 320d yada 320i tavsiye ederim
Mercedes ise bu paraya bir eski kasasını bulabilirsin,yeni c ile 3 kasa kafa kafayayken,bir önceki c den güncel 3 serisi kesinlikle daha iyi bir araç.Bu yüzden bu paraya Merso tavsiye etmem.
-
hala duruyo arsivimde oyun:):)
ben de ilk olarak ikinci el 3 kasa dusunmustum
zira 43bin euro civari ikinci elleri
ama c200lerin de 55bin civarina oldugunu duydum ikinci elde ama daha pek arastirmadim
performans manyagi degilim aslinda 3.16da yeter ama yeni c kasa canavar hastasi oldum
konfor desen zaten mercedes
para olayini biraz daha mi kassam naapsam ? -
quote:
Orjinalden alıntı: mannycalavera
hala duruyo arsivimde oyun:):)
ben de ilk olarak ikinci el 3 kasa dusunmustum
zira 43bin euro civari ikinci elleri
ama c200lerin de 55bin civarina oldugunu duydum ikinci elde ama daha pek arastirmadim
performans manyagi degilim aslinda 3.16da yeter ama yeni c kasa canavar hastasi oldum
konfor desen zaten mercedes
para olayini biraz daha mi kassam naapsam ?
55bine alacağın c serisi baz donanım ve getirmiyorlar.Getirdikleri araçlar çeviklik paketi üzerine extra donanımlarla geliyor ve 60 bine yaklaşıyor.Onun yerine 2-3 bin euro daha verip enerji paketiyle gelen c220 cdi almak çok daha mantıklı ama fiyat da 60 binin de üzerine çıkıyor.Kesinlikle öyle kasarak alınacak araba değil,çok paran olur ayrı mesele
Bence bu kadar fark vermeye değmez.Performans aramıyorsan 3.16 iyi bir tercih hem yıllık vergiside az
Yalnız 2008 sonunu beklemeni(eylül ve sonrası) tavsiye ederim,sene sonunda 3 serisine %99.9 makyaj yapılacak,bir ihtimal de 1600 cc ye psa ile birlikte yaptıkları motoru koyacaklar
İyi geceler
-
tesekkur ediyorum vermis oldugun bilgilere
cok isime yaradi -
quote:
Orjinalden alıntı: mannycalavera
tesekkur ediyorum vermis oldugun bilgilere
cok isime yaradi
ne demek dostum
Viva la revolucion -
Mercedes'in C Serisine Binilmez Zevk alamazsın arabadan Tat Almak istiosun 3.20 Alıcaksın -
mannycalavera nickli arkadaşım eğer kararını vermediysen çok güzel 2001 model c200 kompressor avantgarde var
hem performans bulursun hem rahatlık hemde güven araba dolu
cebinde parada kalır 86 000 km de haberin olsun düşünürsen 0-532-281-36-34 Mesut DENİz ile görüşebilirsin istersen buradan da görüşebilirz.. -
boya varmı aracta
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X