Subat ayının 3. haftası italya-roma app store dan iphone 4s telefonumu aldım ve tax free alacağıma dair bilgiyi geniuslarına verdim. O an ki dalgınlık ve telefonun heyecanı ile bana verilen fise bakmadım, meğer orjinalı yerine kopyasını vermişler. Havalanında Tax Free ofisinde durumu izah ettiğimde incelemeye alacaklarını ve 5 hafta icinde paranın kredi kartima yatacagını belirttiler, gel gor ki nisan ayının son haftasında olmamıza ragmen herhangi bir donus olmadı.Bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim,ne yapmalıyım?
Yardımcı olan arkadaslara simdiden tesekkurler.
forumda taxfree konusu var. konuyu açan arkadaşa ulaşırsan daha hızlı yanıt alırsın bence. bence telefon numarası ile arayıp durumunu sorabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: lordnero
Merhaba arkadaslar;
Subat ayının 3. haftası italya-roma app store dan iphone 4s telefonumu aldım ve tax free alacağıma dair bilgiyi geniuslarına verdim. O an ki dalgınlık ve telefonun heyecanı ile bana verilen fise bakmadım, meğer orjinalı yerine kopyasını vermişler. Havalanında Tax Free ofisinde durumu izah ettiğimde incelemeye alacaklarını ve 5 hafta icinde paranın kredi kartima yatacagını belirttiler, gel gor ki nisan ayının son haftasında olmamıza ragmen herhangi bir donus olmadı.Bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim,ne yapmalıyım?
Yardımcı olan arkadaslara simdiden tesekkurler.
Selam,
Öncelikle eğer kredi kartına ödeme seçeneğini işaretlediyseniz bayağı geç geleceğini belirteyim. 16 Şubat'ta Paris'ten aldığım çakmağın iadesi daha birkaç gün önce yattı hesaba.
Benim alışveriş yaptığım yer Lafayatte AVM idi. Orada sırf tax-refund işi için birkaç kişi görevlendirmişler ve mağazanın içinde global tax-free formunu bilgisayar aracılığı ile dolduruyorlardı. Ben sadece CDG havaalanında kaşeletip, imzaladım. Hiçbir sorgu sualle de karşılaşmadım. İmzaladıktan sonra Global Tax Free ofisinin önünde bir kutu vardı. İlk kopyasını oraya attım.
Formun üstündeki barkodu Global Tax Free sayfasındaki sorgulama bölümünden aratabilirsiniz. Olmazsa oradaki matbu formu doldurun.
merhaba arkadaşlar.ben iki hafta sonra almanyaya gitcem ve oradan bi kaç elektronik eşya almayı düşünüyorum. tax free aldıktan sonra türkiyeye girişte herhengi bi sorun yaşar mıyım ya da türkiyedeki garantisinde herhangi bi sorun çıkar mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme