Şimdi Ara

TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.492
Cevap
44
Favori
158.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Duyuru !!!!

DH Forum kullanıcıları için Özel Kampanya planlamaktayız. Kampanya Mevcut DH kampanyasından yararlanan müşterileride kapsayacak şekilde planlanacaktır.

Yapılacak Kampanya ile ilgili Talepleriniz için Özel mesaj ile Önerilerinizi Beklemekteyiz.

Değerli Forum kullanıcılarımıza Duyrulur.

Saygılarımla.

• TBTNET kullanıcısına yanıt

Webe özel 35 mbps kampanyasından faydalanıyordum malum kalan sürede azalıyor sabit fiyat süresine 6 ay eklerseniz çok makbule geçer şu ortamda hızdan daha ziyade fiyat etkiliyor artık. 😅

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Son fiyatlar nedeniyle 100 mbps 75 TL yerine 50 Mbps 75 TL olsa iyi olurdu. Ben DH özel 100lük paket aldım ama alt yapı nedeniyle 65 mbps hız geliyor. Başka firmalara gitmek zorunda kalacağım sanırım. Ayrıca bankalar ile otomatik ödeme talimatı anlaşması yapmanız gerekmektedir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Mevcut DH Kampanyasından faydalanan müşterilerinizi mağdur etmeyecek şekilde bir kampanya bekliyoruz. İyisiyle kötüsüyle 1 yılımızı doldurduk, dükkanı terk etmedik. Sunulacak kampanyada bu durum göz önünde bulundurulursa güzel olur.

• netspeed deki gibi 100 gb kota ve her gb aşımında 80 tl veya artık sınırsız fiyat ne belirliyorsanız o fiyata gelene kadar kota aşımından sonra sınır bir uygulama olsa çok iyi olurdu + ek olarak da 200gb, 300gb vs... kotalı seçeneklere olsa yine çok güzel olurdu;

örnek vermek gerekirse,

35 mbit 100gb kota

50 mbit 150gb kota

100 mbit 250gb kota gibi...

• 1 yıldan uzun taahhüt süresi olabilir.
    Ara hızların tarifeleri olabilir. ( 50, 75 gibi)
    Mevcut müşteri ve DH üyesi olan müşteriler için fiyat avantajı olabilir.
    Uygun fiyatlı modem, wifi mesh sistemleri olabilir.

• 100 mbps alanları 75 mbps düşürün zam yapmayın

75 mbps olanları 50 mbps düşürün zam yapmayın

veya

+5 ile +9 tl arası bir fiyat artışı yapın hız düşürmeden

Yılbaşına kadar kimlere zam yapılmayacak? DH özel kullananlara 100 mbps 75 TL sonrasında kaç TL fatura gelecek?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yil taahhut verene ilk 2 fatura ucretsiz olabilir yada ilk ay ucretsiz ya da kaldikca indirim verebilirsiniz. Her kaldigi yila 1-2 ay ucretsiz gibi

Sabit telefon hizmeti veriyor musunuz hocam?

• SilentOfDeath S kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Sadece yalın internet hizmeti sunulmaktadır.

Telefonlu olarak türktelekom üzerinden alınan hatlara hizmet sunabilmekteyiz.

Saygılarımla.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Otomatik ödeme talimatı anlaşması yapın bence bu öncelik olmalı.
    Onun dışında mevcuttaki hızlar bence yeterli 24, 35, 50 mbit ve üstü rakamlar günlük kullanımda sorunsuz. Bu ortamda fiyatı ne kadar kırdınız o kadar müşteri kazanırsınız. Yani bana kalkıp 150 mbit 99 lira, 35 mbit 65 lira devam derseniz şahsen 35 mbit tercih ederim. Zira 35 mbit zaten işimi görüyor benim. Bugün fiyat olarak avantajlı olduğu için sizi kullanıyorum mesela yarın farklı bir operatör 24 veya 35 mbit 49 lira dedi direk ona geçerim çok düşünmem.
    İnsanların artık aidiyet duygusu vs kalmadı. Ay sonunu zor getiriyoruz ne kadar az harcama o kadar iyi. Şahsi görüşüm.

• Sah!n kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Otomatik ödeme anlaşması protokolü yoğun kullanımı olan bankalar ile tamamlanmış durumdadır bankaların entegrasyon süreci işletilmektedir.

Diğer önerilireniz genel olarak değerlendirilecektir.

Saygılarımla.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kampanyadaki paketleri şuanki sabit fiyatlarla peşin 2,3,6,9,12 ay gibi peşin satışa çıkarırsanız da iş görür arkadaşlarında dediği gibi öncelik her müşterinin şuan için fiyat istikrarı olması ama peşin alımda yüzde 10 15 gibi indirimlerde olursa tadından yenmez şahsen ben hizmetinizden memnunum fiyat değişmediği sürece 12 ay peşin dahi alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nopanick -- 2 Mart 2022; 21:40:23 >
  • Sunulabilecek en ideal kampanya ilk ay bedava ve 12 ay sabit fiyat garantisi.

• nopanick kullanıcısına yanıt

Bu da iyi fikir bence. 1 yıllık peşin ödeme yapanlara şu kadar indirim vs olabilir.

• Gelsin arrtik kampanya😀

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • abonelik sözleşmesi sayfanızdan sözleşme formunu indiremiyorum ne zaman yenilenir siteniz?

• 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.