Ram overclock ile ilgilenenlere B-die garantili ram. Kargo vergi dahil 80 dolara geliyor. www.amazon.com https://www.amazon.com/gp/product/B08462XNBN?psc=1 |
TEAMGROUP T-Force Xtreem 2x8GB 4000Mhz CL18 (16GB) Samsung B-Die Ram - 1500TL amazon.com
-
-
Ram OC ile ilgilenmesine bile gerek yok biostan XMP profilini veya D.O.C.P 'yi aktif etmesi yeterli ramler garanti Samsung B-die ucuza DDR4 ile yola devam etmek isteyenler değerlendirebilir fiyat çok güzel 2.elde benzer ramlerin fiyatlarının dudak uçuklattığı da malumunuz.
-
Şimdi bu ram göndericisi amazon ama satıcısı amazon değil, ürün gümrükte sorun veya vergi masrafı çıkartıyor mu bu durumda??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gönderici amazon olduğu için çıkarmıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynı kodu Amazon TR yazınca alttaki çıktı.
Team T-Force Xtreem DDR4, 16 GB: 2 x 8 GB, DIMM 288-Pin, tamponsuz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
-
Bu ramin diğerlerine göre artısı nedir arkadaşlar ? Bilmediğim için soruyorum .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
daha iyi overclock olabileceği varsayılıyor. oc kapasitesi yüksek deniyor yani.
rami takıp standart kullanan için hiçbir artısı yok.
-
İkinci elde ram satanlar tuhaf :) Sıfırdan yüksek fiyata yazanlar var. Ortalama 15-20% civarı ucuza satması gerekirken adam tam tersi pahalıya satmaya çalışıyor.
-
Daha az gecikmeli ramler özellikle Ryzen işlemcilerde performansa olumlu etkili. Ayrıca OC yapmak istersen bu ramlerin OC potansiyeli daha yüksek. B die olmayan ramlerde 3600mhz CL18 veya CL19 iken bunda 4000mhz CL18.
Benim ramlerim de 3200mhz CL14 B die olduğu için 3800mhz CL16 olarak rahatça kullanıyorum.
-
Daha sıkı timing ile çalışması lazım değil mi o RAM setinin. Benim Crucial Ballistix RAM seti (4x8GB) default olarak 3200CL16 geliyor ve 3800CL16 veya 3733CL15 çalışabiliyor. Samsung B-Die ise Micron E-Die'dan daha kaliteli. 3800CL14 falan olmasını hadi en kötü 3800CL15 olmasını beklerim ben.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massacrer -- 7 Mart 2023; 10:16:36 > -
1.40 ile bu şekilde çalışıyor. 1.37-1.38 de yeter belki ama ısınmıyor diye 1.40 verdim bu şekilde. Daha sıkı olabilir belki ama bu haliyle yeterli.
-
F4-3200C14D-16GVK DDR4-3200 14-14-14-34 1.35V G.Skill Ripjaws V rami forumdan bir arkadaştan 900 TL 'ye elden nakit almıştım 2 yıl oldu sanırım alalı tam emin olmamakla birlikte lakin hala kullanıyorum normalde 950 TL idi fiyat arkadaş 50 TL daha ikram etti birlikte çay içtik sohbet ettik ve rami alıp geldim ve o gün bugündür sorunsuz kullanıyorum yani 2.elde astronomik fiyatlara sırf Samsung B-die diye ram satmanın ne alemi var hadi 900 TL 'nin üstüne ben satarken 100-200-250 TL koyup satarım da 1750 TL hatta üstü fiyatları gördükçe RGB 'li vs diye aşırı sinir oluyorum geçen forumdan bir arkadaş yazdı bana 2.elde bir ilandaki Samsung B-die rami alayım mı diye sordu ona aynı fiyata daha hızlısının sıfır Amazon linkini attım şansa stokta da 1 adet kalmıştı alacak olsam ben alırdım zaten ama ihtiyacım yoktu neyse o hemen aldı ama yani komik ciddin ticaretin de bir adabı var tutturabilen tutturabilene.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HWS -- 7 Mart 2023; 12:1:6 > -
Aynen ikinci el ram piyasası çok ilginç gerçekten. B Die filan değil düz 3000 Mhz ram lazımdı ikinci bilgisayarım için, ikinci el alayım ucuz olsun dedim. 900 liraya sıfır taksitli satılırken ikinci el 800-900 arasına satıyorlar yine bir de üstüne kargo parası ödeyeceğim :D direkt sıfır aldım mecbur.
-
O zaman oyna devam hocam :)
Yetiyorsa, yetmediğinde kurcalarsın :)
-
2x16gb B-Die olarak şu ramleri buldum almayı düşünen varsa son 3 stok. Dün stok 12 civarıydı ben de 1 adet aldım.
2500TL civarına geliyor.
%5 kupon var ona tıklamayı unutmayın.
www.amazon.comhttps://www.amazon.com/gp/product/B0BP9VXHQ3?psc=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampec -- 7 Mart 2023; 18:52:52 > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X