Şimdi Ara

TeamSpeak 3 Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar superonlinenin hg 253 model modemini kullanmaktayım.Team speak 3 programinda 10 saniyede 1 düsme sorunu yasıyorum internette bi kac yerde modemden kaynaklı oldugunu okudum modemden kaynaklıysa bi çözümü varmı? Müşteri hizmetlerinide modemi degistirmeleri icin aradigimda neden diye sorduklarında team speakta düsme yasiyorum desem o ne diyecekler ne yapmam lazim ???

• bilgisi olan yokmu arkadaşlar ?
  • Ben hiç kimseden bu sorunu "çözdüm" diye bir kelime duyamadım. Koskoca iki firma şu sorunu çözemediler. Aynı modemde malesef kendim de düşüyorum.
  • Snapziee S kullanıcısına yanıt
    Vereceğim bilgiyi hiç bir yerde bulamazsın. 6 yıldır sol fiberdeyim.

Öncelikle sorunun çözümü yok.. Kullandığın modem de huwai beyaz olanından ve pc ye ethernet kablosu ile bağlı... Ethernet kablosu ile bağladığın zaman teamspeak'den düşüyorsun. Bunun hiç bir çözümü yok, port açma firmware update falan hikaye.. Ancak bir usb dongle alıp wifi üzerinden bağlanırsan eğer teamspeak de düşme yaşamazsın.. Böyle saçma bir çözümü var..

Laptop varsa dene istersen, wifi üzerinden bağlandığın zaman timeout yemiyorsun. Ben modemimi değiştirdim. 50mbit kullanmıyorsan eğer huwai harici modem iste. Zamanıda çok uğraşmıştım bu sorunla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 18 Ocak 2014; 1:42:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs 1.6 map sorunu
    11 yıl önce açıldı
    CS 1.6 parlaklık sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.