Şimdi Ara

Teamviewer veya VPN sorunu\ küçük bir problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İş yerimdeki bilgisayarıma Vpn kurdurdum, gerekli tüm işlemleri yaptık vsvs. bugün evden tam bağlanıyorum açılan pencere simsiyah gözüküyor. Şifreyi girdim fakat sonrası kara bir ekran. Tüm bunlar yetmezmiş gib birde artık daha düne kadar rahatça kullandığım teamviewerım da da aynı problem oluştu. Bağlanıyorum ama açılan pencere simsiyah. VPn aracılığıyla yani uzak masaüstü bağlantısı yaptığımda bağlanıyor -her ne kadar siyah pencere gelsede- çünkü açılan siyah pencereyi kapatırken, bağlantı kesilecek fakat programlar çalışmaya devam edecek falan diyor. Lütfen yardım.
    Hatta öyleki karşı bilgisayar açılırkenki welcome yazısı bile gözüküyor ama masaüstünü göstermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memeto375 -- 6 Kasım 2012; 21:21:00 >

• Uzak masaüstüne bağlanmak için vpni kullanmaya gerek yokki sadece gözetimsizlik erişim ayarını yapın yeter ben öyle kullanıyorum sorun olmuyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk_serco

Uzak masaüstüne bağlanmak için vpni kullanmaya gerek yokki sadece gözetimsizlik erişim ayarını yapın yeter ben öyle kullanıyorum sorun olmuyo.

çok sağol.
    sorun o değil teamviewer da şifremi girerken falan gayet güzel gösterirken masaüstünü göstermiyor. Bu arada o dediğin ayarı yapmasını gösteren bir video falan var mı bana linkini atabileceğin? çok makbule geçer...
  • quote:

Orijinalden alıntı: memeto375

quote:

Orijinalden alıntı: bjk_serco

Uzak masaüstüne bağlanmak için vpni kullanmaya gerek yokki sadece gözetimsizlik erişim ayarını yapın yeter ben öyle kullanıyorum sorun olmuyo.

çok sağol.
    sorun o değil teamviewer da şifremi girerken falan gayet güzel gösterirken masaüstünü göstermiyor. Bu arada o dediğin ayarı yapmasını gösteren bir video falan var mı bana linkini atabileceğin? çok makbule geçer...

şuanda mobildeyim link atamicam fakat şunu söyliyim teamviewer ayarlarında kalite seçeneğinden hızı optimize et seçeneğini seç daha iyi olur eğer hala sorun yaşıyorsan yanındaki bir cihaza bağlanmayı dene aynı işlemleri gerçekleştikten sonra bilgisayara bağlanmışsa sağ altta bildirim gibi bişey çıkar o çıkıyor mu kontrol et.Yapamassan yarın yardımcı olmaya çalışırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hamachi'de sorun (Network Sorunu)
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.