Şimdi Ara

tecil durumu hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar haziran 2012 yılında 4 yıllık fakülteden mezun oldum. Mezun olur olmaz askerliğimi tecil ettirip Eylül 2012 de yüksek lisans programına başladım. Şu an son senem yüksek lisansta.Sormak istediğim soru şu : askerlik durum belgemde;

31.07.2014e kadar askerlik işlemleri yönünden sakıncası yoktur.
    Erteleme bitim: 15.06.2014
    celp dönemi:ağustos 2014
    muhtemel sevk tarihi:31.07.2014 yazıyor.

Şimdi sorum şu:

1)yüksek lisanstan sonra 1 yıl daha tecil ettirebiliyor muyum? (Doktora yapma veya öyp ile bir yere girme şansım var çünkü)
    2)eğer bu sene tezi veremezsem okulum yarım dönem daha uzarsa şube 1 yıl tecil hakkı daha verir mi?
    3)yukarıdaki bilgilere göre benim haziran ayında mı muayneye gitmem lazım yoksa 31.07.2014e kadar sorun yok dediği için o tarihten sonra gitsemde olur mu?

saygılarımla

• bilgisi olan yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyizli mubarek

Merhabalar öncelikle

Arkadaşlar haziran 2012 yılında 4 yıllık fakülteden mezun oldum. Mezun olur olmaz askerliğimi tecil ettirip Eylül 2012 de yüksek lisans programına başladım. Şu an son senem yüksek lisansta.Sormak istediğim soru şu : askerlik durum belgemde;

31.07.2014e kadar askerlik işlemleri yönünden sakıncası yoktur.
    Erteleme bitim: 15.06.2014
    celp dönemi:ağustos 2014
    muhtemel sevk tarihi:31.07.2014 yazıyor.

Şimdi sorum şu:

1)yüksek lisanstan sonra 1 yıl daha tecil ettirebiliyor muyum? (Doktora yapma veya öyp ile bir yere girme şansım var çünkü)
    2)eğer bu sene tezi veremezsem okulum yarım dönem daha uzarsa şube 1 yıl tecil hakkı daha verir mi?
    3)yukarıdaki bilgilere göre benim haziran ayında mı muayneye gitmem lazım yoksa 31.07.2014e kadar sorun yok dediği için o tarihten sonra gitsemde olur mu?

saygılarımla

1. mezun olarak bitirirseniz 1 sene tecil hakkınız var
    2. toplam 3 sene olacak şekilde yeni tecil verilir
    3. muayene falan yok, şimdiye kadar olmadıysanız (lisans dan mezun olunca yedek subay olarak kararaldırırken) daha muayene yok siz özellikle istemezseniz.

eğer gitmek isterseniz temmuzda sevk işlemlerine başlamanız gerek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.