Şimdi Ara

Tecil ve evraklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar. ben 91 doğumluyum.Ama hiç bir okulla bağlantım yok.Dersaneye gidiyorum ve tecil ettireceğim ama dersaneden alınan öğrenci belgesi geçmiyormuş sanırım.Ben ne götüreceğim oraya yada orada soruyorlarmı tecil ettirmek istiyormusun diye ?

Muayene olacakmıyım tecil ettirecek olsam bile ? Ve işlemleri yapmaya giderken saç sakal bi sorun yaratır mı ?

Cevaplar için çok teşekkürler şimdiden.

• lise diplomanla git tecil ederler
  • lise diplomayı götürüyosun tecil ettirmek istesende muayene olacaksın ben dün tecil ettirdim orda tecil ettirmek istediğini söylüyosun oda belgeleri doldurup sana veriyo git muayne ol gel diyo sende muayene olup geliyosun yanlış anlama muayenede aynı yerde ama genellikle garajda kazan dairesinde olabilir neyise muayene olup geliyosun belgeleri alıyo sana kağıt veriyo ve bitiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk_17

lise diplomayı götürüyosun tecil ettirmek istesende muayene olacaksın ben dün tecil ettirdim orda tecil ettirmek istediğini söylüyosun oda belgeleri doldurup sana veriyo git muayne ol gel diyo sende muayene olup geliyosun yanlış anlama muayenede aynı yerde ama genellikle garajda kazan dairesinde olabilir neyise muayene olup geliyosun belgeleri alıyo sana kağıt veriyo ve bitiyo

ben muayene olmadım ama öyle diyorsan öyledir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fuckir boy

quote:

lise diplomayı götürüyosun tecil ettirmek istesende muayene olacaksın ben dün tecil ettirdim orda tecil ettirmek istediğini söylüyosun oda belgeleri doldurup sana veriyo git muayne ol gel diyo sende muayene olup geliyosun yanlış anlama muayenede aynı yerde ama genellikle garajda kazan dairesinde olabilir neyise muayene olup geliyosun belgeleri alıyo sana kağıt veriyo ve bitiyo

öğrencilik devam ediyorsa muayene olmassın ama öğrencilik bitmiş tecil hakkını kullanmak istiyorsan muayne yapıyorlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fuckir boy

quote:

öğrencilik devam ediyorsa muayene olmassın ama öğrencilik bitmiş tecil hakkını kullanmak istiyorsan muayne yapıyorlar

Anladım sağol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik durum belgesi sorgulama
    4 yıl önce açıldı
    Askerlik Tecil ve Yüksek Lisans
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.