Şimdi Ara

Tecrübe istiyorlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allahım ya kafayı yiyeceğim. İş arıyorum. İlle tecrübe yazıyor ilanların her yerinde...

• bencede çok saçma her meslekte tecrube arıyorlar en basıt ıste bıle yav once ıse alacaksınkı tecrube kazansın ınsan anasınn karnındamı tecrube kazanıyo ustalar bıle çıraklıktan gelmedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIGERSHARK

bencede çok saçma her meslekte tecrube arıyorlar en basıt ıste bıle yav once ıse alacaksınkı tecrube kazansın ınsan anasınn karnındamı tecrube kazanıyo ustalar bıle çıraklıktan gelmedir
    Y sorma çok dertliyim çok. Sağol destek için
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcutepoison

Alıntıları Göster
    tecrübe mutlaka gerekli arkadaşlar bende aynı dertten muzdaripim iş arıyorum ve tecrübe olarak sadece lise ve üniv.de yaptığım stajlar var ki buda hiç bir işe yaramıyor bize 0 km gözüyle bakıyolar

bazı işler için deneyim gerçekten gerekli ama bize o şansı vermezlerse biz nerede tecrübe kazanacağız
  • quote:

Alıntıları Göster
    çok saçma birşey yahu bu tecrube...insan tecrubeyi çalışarak kazanır...sen tecrubeli dersin o tecrubeli der nereye kadar...bi yerden başlamak lazım...bu çok gaddarca bir tutum bence...tecrubesiz elemana iş vermeyen işverene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi end_of_days -- 20 Ocak 2007; 22:42:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: .LaL.

tecrübe mutlaka gerekli arkadaşlar bende aynı dertten muzdaripim iş arıyorum ve tecrübe olarak sadece lise ve üniv.de yaptığım stajlar var ki buda hiç bir işe yaramıyor bize 0 km gözüyle bakıyolar

bazı işler için deneyim gerçekten gerekli ama bize o şansı vermezlerse biz nerede tecrübe kazanacağız

Alıntıları Göster
    Ablam Ege Ünv Kimya Mühendisliginden mezun 6 ay kadar bir süre iş aradı.Geçen hafta işe girdi hem de 3 yıl tecrübe arayan bir yere.Benim size tavsiyem heryere başvurun tecrübe arasa da aramasa da.

• quote:

Orijinalden alıntı: They Will Return

Ablam Ege Ünv Kimya Mühendisliginden mezun 6 ay kadar bir süre iş aradı.Geçen hafta işe girdi hem de 3 yıl tecrübe arayan bir yere.Benim size tavsiyem heryere başvurun tecrübe arasa da aramasa da.

Alıntıları Göster
    allahım ne çok muzdarip varmış. Aslında bir lafım var benim dişli olana her yerde iş var diye ama önce şu tecrübe duvarının aşılması gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: end_of_days

çok saçma birşey yahu bu tecrube...insan tecrubeyi çalışarak kazanır...sen tecrubeli dersin o tecrubeli der nereye kadar...bi yerden başlamak lazım...bu çok gaddarca bir tutum bence...tecrubesiz elemana iş vermeyen işverene

Alıntıları Göster
    Ben zaten tecrübeliyim desen yemiyo mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: end_of_days

Alıntıları Göster
    tecrübeli eleman aranıyor sözü farklı bir anlama geliyor. işverenler tüm akrabalarını işe alırlarsa hal böyle olur. beni deli eden bişey daha var. bayan eleman aranıyor diyenler. niye bayan? hı? ahan benden de

• quote:

Orijinalden alıntı: BilenAdam101

tecrübeli eleman aranıyor sözü farklı bir anlama geliyor. işverenler tüm akrabalarını işe alırlarsa hal böyle olur. beni deli eden bişey daha var. bayan eleman aranıyor diyenler. niye bayan? hı? ahan benden de

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: BilenAdam101

Alıntıları Göster
    isveren olsam bende ole derdim hazir eleman alrdm onla ugrasmak daha az cunku
    o yuzden okurken calisin diolarya

• quote:

Alıntıları Göster
    Onlarda biras haklı sadece ama biras çünkü onlar iş yapmakla meşguller ve birine işi öğretmekle vakit kaybetmek istemiyorlar. Ama işi 1 ayda kapabilecek kapasitede insanlarda var. Buna en iyi çözüm önemli iş kollarına ait tecrübe kursları açılması ama bunu geçekten iş gibi yapıcaklar kurs gibi değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6CB3B4454

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    benim karşılaştığım sorunlar, yada önüme konanlar...

üniversite mezunu,
    ingilizce bilen,
    askerliğini yapmış,
    28 yaşından gün almamış,
    maaş+primle çalışacak (çok para vermeyecez demek herhalde...)
    B sınıfı ehliyet sahibi,
    seyehat engeli olmayan,
    bilgisayar sertifikalı,
    prezantabl (ne demekse...),
    takım çalışmasına uygun,
    insan ilişkilerinde başarılı,
    görünümüne önem veren,
    yükselme amaçlı..
    bayan,
    ...
    ..
    .

falan filan.. daha liste uzar da uzar...
    ya anlamıyorum bunların hepsine birden nasıl sahip olabilir bi insan
    o insan değil zaten robocop falandır..

• quote:

Onlarda biras haklı sadece ama biras çünkü onlar iş yapmakla meşguller ve birine işi öğretmekle vakit kaybetmek istemiyorlar. Ama işi 1 ayda kapabilecek kapasitede insanlarda var. Buna en iyi çözüm önemli iş kollarına ait tecrübe kursları açılması ama bunu geçekten iş gibi yapıcaklar kurs gibi değil.

Alıntıları Göster
    bence ücretin azlığına bakmaksızın küçük işletmelerde tecrübe kazanmak gerekir. yükselebilmek için merdivenleri teker teker çıkmak lazım. kimseye hop diye rahat iş ve dolgun maaş vermiyorlar maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6CB3B4454

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: XmanyakX

benim banım iş arayanlara
    ülkede tecrübeli işsizler var
    bi tarafta tecrübeli iş arayan
    diger tarafta tecrübesiz ögrenci
    hangisi?

imzana koptum yalnız

• quote:

Orijinalden alıntı: Namaste.

bence ücretin azlığına bakmaksızın küçük işletmelerde tecrübe kazanmak gerekir. yükselebilmek için merdivenleri teker teker çıkmak lazım. kimseye hop diye rahat iş ve dolgun maaş vermiyorlar maalesef.

Alıntıları Göster
    tecrübeliyim deyin.tecrübem var deyin bu kadar basit.işe girin de sonrası çorap söküğü gibi gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warrior_hypatia

tecrübeliyim deyin.tecrübem var deyin bu kadar basit.işe girin de sonrası çorap söküğü gibi gelir.

Alıntıları Göster
    sen ne kadar zekisin öyle ? yaş kaç acaba
    quote:

Orjinalden alıntı: Warrior_hypatia

• quote:

sen ne kadar zekisin öyle ? yaş kaç acaba
    quote:

Alıntıları Göster
    yaşça senden büyüğüm ki böyle bir öğüt veriyorum.

tecrübeliyim deyin, biraz bilgi alın sağdan soldan.cv ye yazın 1 yıllık iş tecrübesi.tecrübeli arıyorsa işveren sen isterse deliler gibi zeki ol onun kafası bazmaz bunu.özellikle bizim işverenlerin çoğu ticaretten adam olduğundan hiç laf anlatamazsın.bak ben tecrübesizim ama çabuk öğrenirim, hemen kaparım, deliler gibi çalışırım vs asla anlamazlar.tecrübeliyim dicen ben dedim öyle işe girdim ve girdikten sonra da bir ton şey öğrendim.artık rezil olma riskini göze alıcan.o kadarcık riske gieremezsen zaten bir baltaya sap olamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Warrior_hypatia

tecrübeliyim deyin, biraz bilgi alın sağdan soldan.cv ye yazın 1 yıllık iş tecrübesi.tecrübeli arıyorsa işveren sen isterse deliler gibi zeki ol onun kafası bazmaz bunu.özellikle bizim işverenlerin çoğu ticaretten adam olduğundan hiç laf anlatamazsın.bak ben tecrübesizim ama çabuk öğrenirim, hemen kaparım, deliler gibi çalışırım vs asla anlamazlar.tecrübeliyim dicen ben dedim öyle işe girdim ve girdikten sonra da bir ton şey öğrendim.artık rezil olma riskini göze alıcan.o kadarcık riske gieremezsen zaten bir baltaya sap olamazsın.

Alıntıları Göster
    kendi yaptığın yanlışı başkalarının da yapmasını istiyorsun. çok saçma. sen hiç REFERANS diye birşey duydunmu ? eski işyerinin bilgilerini isterlerse ne söyleyeceksin? nerde calısıyorsun bilmem ama bunu hiçbir işyeri yemez.

quote:

• quote:

kendi yaptığın yanlışı başkalarının da yapmasını istiyorsun. çok saçma. sen hiç REFERANS diye birşey duydunmu ? eski işyerinin bilgilerini isterlerse ne söyleyeceksin? nerde calısıyorsun bilmem ama bunu hiçbir işyeri yemez.

quote:

Alıntıları Göster
    sen yanlış olarak düşünebilirsin saygı duyarım.sen doğru bulduğun şekilde yaparsın.

çok büyük bir firma olmasa da izmir ve bursa da şubeleri olan, yaklaşık 200 elemanı olan istanbuldaki az sayıda bulunan .............. toptancısı firmalrdan birinin ....... yapan tek kişiyim ben.

ben böyle girdim çünkü bir türlü tecrübesizi istemiyorlardı.tecrübeliyim dedim.ilk denememde rezil olsam da ikinci denememde başarılı oldum.yalandan nefret ederim ama mecbur kaldım.referansa gelince çok büyük bir firma değilse, kurumsallaşmış değilse aile şirketiyse referansı laf olsun diye isterler.bir tanıdığa tenbihlersin.ayarla işte birilerini.tecrübeliyim diceksin, şunu şşunu yaptım daha önceki işyerimde çünkü sorarlar ne iş yaptığını eski işyerinde.ben bu şekilde bir kişiyi de işe soktum.bana da bir arkadaşım demişti zaten tecrübeliyim de diye.vs vs vs işte.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.