yazılım müh ve genel mühendislik bölümleri hakkında veya okul hakkında bilgisi olanlar paylaşabilir mi( artıları, eksileri vs) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ted üniversitesi
-
-
up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar,
Geçen yıl bunun için yazdıklarım vardı. Bugün de bu yazdıklarımdan 1 yılda değişen şeyleri dipnotlarla belirtmeye çalıştım. Bu yazıda öğrenci topluluklarının durumu, konum, eğitim kalitesi gibi şeylere dair bildiklerimi bulabilirsiniz.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/153358187
Başka sorunuz olursa da buradan cevaplayabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alphe7 -- 7 Ağustos 2023; 15:42:30 > -
Hocam merhaba, mailinize yazdım müsait olduğunuzda bakabilir misiniz
TEDÜ the RİSİNG STAR
yeni bir gtu mu doguyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar az önce ted kadrosuna ve imkanlarına baktım!!!!
MIT ve Harvard'dan sonra yazılabilir!!!!
Uçacak bu sene!!!
TEDÜ İİBP
Ciddi ciddi forumda tedü lobisi oluştu. Ben artık ostim teknik lobisi bekliyorum. Ostim teknik en büyük üniversite ilk 3 e girecek alım zamanı. Ben de tedü ye karşi ostim teknik lobisiyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehdem0123 -- 8 Ağustos 2023; 23:35:38 >
Ee zaten ostim ve tedü den başka üniversite diyebileceğimiz kurum var mı bu ülkede?
kurtuluşta dershaneden bozma saçma sapan bir özel üni
-
Ostim teknik tek geçerim. En büyük avantajı sanayi bölgesinde. Tedü ve ostim teknik el ele yükselişe geçecek ve ileride sabancı koç bilkent tahtını sallayacak. Buradan yazıyorum. Alım zamanı. Ostim teknik deyip geçmeyin. Tedü deyip geçmeyin alım zamanı
Olur mu, tedü ve ostim teknik Ankara'nın en büyük iki kampüsü. Şaka şaka yok öyle birşey, kampüs yok ikisinde diye biliyorum. İnanıp yazan olur vebale girmeyelim.
Üff burada ciddi bişeyler konuşuyoruz sen dalgaya vuruyorsun. TEDÜ Bilkent ve Odtüden sonra Ankaranın en iyi ünisi ne kadar inkar ederseniz edin. Bir TEDÜ İİBP 3. Sınıf öğrencisi olarak size yardımcı olmaya çalışayorum kendimi kurtardım bari sizi de kurtarayım diye
Hocam siz ytü lüyüm ama tedü çok iyi demediniz mi
Tercihler bitti birazda eğlenelim. Hatta ben ostim Teknik lobisi kurdum. Gelecek sene beklerim. Tercihler bitti stress bitti.
Yok hocam TED Ankara Koleji İncek’e taşınıp eski ne binası varsa verdi ve onların yarısını yıkıp yeniden yaptılar. O yüzden apartman değil lise üniversitesi orası, dershaneden bozma değil teessüf ederim :d
-
Bu üniversite hakkında neden konuşulmuyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X