Şimdi Ara

TEFLONU tamamen soyulmuş tencere LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
14.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde teflon pilav tenceresi var bu linktekinin aynısıhttps://www.porsan.com.tr/images/MARKALAR/35.CemTeflon/prkr-2.jpg

ama teflonu tamaaaamen soyulmuş durumda. öğrenciyim ve son senem bu teflonu tamaaamen soyulmuş alttan demir,çelik gibi herneyse bilmiyorum çıkan şey sağlığıma zararlı mıdır? bazıları ne kadar soyulursa soyulsun teflon parçacıkları kalır fln diyor bazıları zarar veren şey o siyah parçacıklar diyor tamamen soyulmuşsa zarar verecek birşey kalmadı diyor..

alttan çıkan çelikse eğer kaplama fln gerekiyor mu yani çelik tencereler gibi kullanılabilir mi kullanılamaz mı?

arkadaşlar ltfennn acil durumm bilenler yardım etsin !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmonot271 -- 2 Eylül 2014; 14:58:08 >

• yanlış bölüme mi açtım acaba ? sağlıklı yaşam old. sanıyorum! cevap verilmemesi de psikolojiyi bozuyor arkadaşlar sağlıklı yaşam lütfen !!
  • bence kullanmayın
  • yorumun için tşk ederim kardeşim. benimde içimden kullanmamak geçiyo ama kullanılan tencere durduk yere çöpe de atmak istemiyrum. şurda kalmıs 7-8 ay okul. tencere ağır bence çelik. alttan çıkan çelik zararlı mıdır bilgin var mıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncuasd

Kardeş zararlı olan şeyi yemişsin zaten.

yok ben o siyah tabakayı yemedim yahu bana geldiğinde öyleydi... fırın tava yapılan tepsiler varya.. aha onun renginde işte tabanı yoksa mideye götürmedik heralde teflonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmonot271 -- 2 Eylül 2014; 19:15:28 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kozmonot271

quote:

Kardeş zararlı olan şeyi yemişsin zaten.

yok ben o siyah tabakayı yemedim yahu bana geldiğinde öyleydi... fırın tava yapılan tepsiler varya.. aha onun renginde işte tabanı yoksa mideye götürmedik heralde teflonu

Sıkıntı olmaması lazım alttaki çelik çünkü

yorumun için tşk ederim. çelik için bende öyle düşünüyorum. ama alüminyum olsaydı zararlı old. biliyorum. zaten alüminyum olsaydı hafif olurdu alü. çaydanlıkları biliyoruz yani kağıt gibi olurlar.

• mümkünse teflon tencere kullanmamak lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAM TELİ

mümkünse teflon tencere kullanmamak lazım.

haklısın katılıyorum bendeki de zaten teflonu tamamen sıyrılmış tencere :) idare etmelik kullanmayı düşünüyorum
  • kozmonot271 kullanıcısına yanıt
    İdare etmek amaçlı da olsa bence o tencereyi atın çöpe, belki maddi anlamda yeni tencere almaya uygun bütçeniz olmayabilir;ama hiç bir konu sizin sağlığınızdan önce gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAM TELİ

İdare etmek amaçlı da olsa bence o tencereyi atın çöpe, belki maddi anlamda yeni tencere almaya uygun bütçeniz olmayabilir;ama hiç bir konu sizin sağlığınızdan önce gelmez.

çok tşkler kardeşim sağlığımı düşündüğün için yorumladığın için
  • Bir fotoğraf çekebilirsen daha iyi yorumlayabiliriz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden risk alıyorsun ki

bim de a101 de aktüel ürünler oluyor çok ucuza satıyorlar al oradan yeni bir tane teflon tava
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Bilgiç

Bir fotoğraf çekebilirsen daha iyi yorumlayabiliriz

daha okul başlamadı ya yanımda olsaydı keşke çekeydim intten de aradım öyle bi foto bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_fosil

neden risk alıyorsun ki

bim de a101 de aktüel ürünler oluyor çok ucuza satıyorlar al oradan yeni bir tane teflon tava

nasip olursa yakalarız ama her zamanda olmuyor onlar yılda bir kere geliyo bir ürün ama dikkate alacağım. tşkler
  • quote:

quote:

daha okul başlamadı ya yanımda olsaydı keşke çekeydim intten de aradım öyle bi foto bulamadım

Neyse benim tavsiyem kesinlikle kullanmaman gerektiği yönünde.Tavayı çöpe atıp seramik tava almalısın fiyatları da ucuz bayağı.
  • quote:

quote:

quote:

Neyse benim tavsiyem kesinlikle kullanmaman gerektiği yönünde.Tavayı çöpe atıp seramik tava almalısın fiyatları da ucuz bayağı.

tşkler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.