Şimdi Ara

TEİAŞ'da çalışıyorum ciddi soruları alayım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
12.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Elektrik mühendisi maaşları ne durumda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elektroniker

Elektrik mühendisi maaşları ne durumda ?

Şuanda yeni başlayanlar 2700 küsür.
  • bu dediğin şirket tedaş mı yoksa teidaş diye benim bilmediğim başka sirket mi var ciddiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ns Glow -- 28 Temmuz 2012; 2:22:34 >
  • Teidaş değil Teiaş. Eski adı TEK (Türkiye Elektrik Kurumu) Tedaş dağıtıcı şirket. Biz Tedaş'a iletiriz elektriği, o da müşterilere dağıtır. Halk genelde Tedaş diye bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CekomastikSilikon -- 28 Temmuz 2012; 2:29:11 >
  • Merak edenler için;

EK ÖDEME DAHİL (NET)

Mühendis 2.756,85 TL

Teknik Öğretmen 2.299,64 TL

Tekniker 2.242,54 TL

Teknisyen 2.044,24 TL

Memur 2.034,44 TL

Dava Takip Memuru 1.994,17 TL
  • Bu arada beyler EKAT belgesi Kuvvetli Akım Tesislerinde Çalışma Yetkisi Belgesi ile ilgili sorularınızı da cevaplayabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CekomastikSilikon

Ciddi soruları alayım.

yük tevzi diye bir yer varmış orada vardiyalı olarak çalışılıyormuş mühendisler vardiyalı oalrak nasıldır? şehir merkezlerinden uzaktamı oluyor bu yerler? Kurum içi eğitim durumu ve yukarda yazdığın belgeler ne işe yarar ?
  • bak abi şimdi biz izmirdeyiz tedaş yani saat söküyorlar yatırıyoz adam diyo elemanlar yarın öğlen veya sabah gelir ne giden var ne gelen sonra arıyoz 5'ten sonra gelcek yok böle bişey ALLAH kimseye elektirk kesintisi vermesin zaten müşteri hizmetleri 186mı ne desen bitik zaten .
  • quote:

Orijinalden alıntı: xzibidix

quote:

Orijinalden alıntı: CekomastikSilikon

Ciddi soruları alayım.

yük tevzi diye bir yer varmış orada vardiyalı olarak çalışılıyormuş mühendisler vardiyalı oalrak nasıldır? şehir merkezlerinden uzaktamı oluyor bu yerler? Kurum içi eğitim durumu ve yukarda yazdığın belgeler ne işe yarar ?

Hocam 08-16 / 16-24 / 24-08 şeklinde vardiya sistemi. Şehir merkezlerindne uzakta değil. Gayet şehir merkezinde oluyor mesela ben İzmir'deyim burada Işıkkent diye biyerde yüktevzi. Eğitim durumu liseden yüksek lisansa kadar hepsinden mevcut.

quote:

Orijinalden alıntı: toledo35

bak abi şimdi biz izmirdeyiz tedaş yani saat söküyorlar yatırıyoz adam diyo elemanlar yarın öğlen veya sabah gelir ne giden var ne gelen sonra arıyoz 5'ten sonra gelcek yok böle bişey ALLAH kimseye elektirk kesintisi vermesin zaten müşteri hizmetleri 186mı ne desen bitik zaten .

Abi demene gerek yok üstad 18 yaşındayım Elektrik kesintisi basit birşey değil bende işe başlamadan önce basit gibi düşünürdüm , ama çok meşakkatli işler. Benim işyerimden İzmir Bucanın tamamının elektriğini veriyoruz mesela :) Tedaş hakkında pek bilgim yok ama sitem etmekte haklısın :)

• teiaş'ta çalışabilmek için hangi adımları izlememiz, hangi yeterliliklere sahip olmamız gerekiyor? ayrıca yıllar önce yazdığınız maaşı gördüm, o zaman için asgari ücretin 4 katı civarındaymış. eğer hala devam ediyorsanız şu anki maaş durumları nedir?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.