Şimdi Ara

Tek başına İnterrail eğlenceli olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese bu yaz interrail yapmak istiyorum ama yanıma hiç arkadaş bulamadım olan arkadaşlarım da hiç ingilizce bilmiyorlar ve yurtdışını görme gibi bir istekleri yok. İngilizcem orta seviye daha önce hiç yurtdışına çıkmadım. 21 yaşındayım sizce tek başına İnterrail yapmak eğlenceli olur mu yoksa sıkılır mıyım? Şu anda endişelerim sıkılmak, güvenlik ve orada yaşayacağım sorunlarla tek başıma ilgileneceğim diye endişe duyuyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğlenceli olup olmamasi sana kalmis bi durum hocam insanin karakterine özelliklerine gore degisir bu durum cok girisken konuskan birisiysen surekli gezdigin yerlerde hostelde trende vs birilerini bulur onlarla takilirsin aksi durumda bi yerden sonra sikici olur cunku insan konusacak birilerini ariyor ya da yalniz olmayi seviyosan tek basina bi yerleri kesfetmek hosuna gidiyosa yine guzel bi deneyim olur ama arkadaslarini biraz daha sıkıştırıp senjnle gelecek birini bul bence , güvenlik konusuna gelince gideceğin sehirleri bilmiyorum ama ilk baslarda biraz tedirginlik hissetsen de bikac gunden sonra acilirsin rahat rahat dolasirsin güvenlik de cok sikinti olmaz cok absurt yerlere gitmediğin surece avrupa geneli şehirler guvenli, yaşayacağın sorunlari da orta derece ingilizceyle rahatlikla halledersin onu cok kafana takma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monsieur Vincent kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.Çok girişken ve konuşkan değilim aynı zamanda çok suskun ve sessiz değilim normal biriyim işte. Yalnız olmayı sevdiğim zamanlar oluyor ama her zaman değil bilemedim sıkılacağım gibime geliyor benim. Şöyle bir rota oluşturdum Hamburg - Berlin - Prag - Viyana - Budapeşte. Güvenlik konusu sorun olmaz diyorsun değil mi? İşleri tek başıma halletme düşüncesi de beni korkutuyor mesela tek başıma hostel ayarlayacağım tek başıma tren ayarlayacağım rezervasyon yapacağım diye de düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek başına olmak sıkıcı olmaz. aksine kendini çok özgür hissedebilirsin.yanında en sevdiğin insan dahi olsa sürekli onu memnun etmeye çalışmak insanı yoruyor. tek başına gezmek seni gerçekten özgür kılacaktır. sosyalleşmek için de harika fırsatlar doğurabilir.kaldığın hostellerde insanlarla tanışabilirsin. korkacak birşey yok kısacası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marselinyo

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.Çok girişken ve konuşkan değilim aynı zamanda çok suskun ve sessiz değilim normal biriyim işte. Yalnız olmayı sevdiğim zamanlar oluyor ama her zaman değil bilemedim sıkılacağım gibime geliyor benim. Şöyle bir rota oluşturdum Hamburg - Berlin - Prag - Viyana - Budapeşte. Güvenlik konusu sorun olmaz diyorsun değil mi? İşleri tek başıma halletme düşüncesi de beni korkutuyor mesela tek başıma hostel ayarlayacağım tek başıma tren ayarlayacağım rezervasyon yapacağım diye de düşünüyorum.
    Hocam acikcasi ben ilk çıktığımda tektim , sonrakilerde arkadaslarimla ciktim ikisinin de artıları eksileri baska . İlla yaninda tanıdığın biri olsun diye de kasma yolculuk cok baska hele boyle bi tatil cehenneme donebilir ama iyi anlaştığın biriyle ne kadar tartissan uyusmazliklar olsa da ara yolu bulursunuz. Tek oldugunda da arkadasin dedigi gibi artilari var ama canin sikildigi anlar da olur . Bu durum senin icin kriter olmasin o yuzden tek cikacaksan bunun artilarina eksilerine kendini hazirla bi arkadasinla cikacaksan yine ayni sekilde hazirlikli ol sonra da tatilinin tadini cikar :D

• dostum ben de yazın tek başına çıkacağım .cuma günü bursa idatada vize randevum var onunla uğraşıyorum . 30 temmuz - 28 ağustos arası gezeceğim . ingilizcem meslek lisesi ingilizcesi. tarzanca hallederim diye düşünüyorum . benim de tek sıkıntım güvenlik onun dışında dert ettiğim problem yok
    not: evraklarım tam olduğu halde nedense vize konusunda red korkum var
  • kegend kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben de o tarihlerde çıkmayı düşünüyorum ama işlemlere başlamak için erken değil mi? Ben daha hiç başlamadım. Rotan nasıl? Ne kadar bütçe ayırdın?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam yola çık bunu düşünme. yolda yalnız kalmayacağına emin ol. bir de interraile gidiyorsun. biriyle tanışsan kafana göre rotanı değiştirebilirsin sıkıntın olmaz. ben tek başıma ukraynaya gittim. 4 şehir dolaştım. trende tanıştığım bir ukraynalı kız bana şehrini dolaştırdı, arkadaşlarıyla tanıştırdı. daha sonra benle geldi ve son şehri de beraber gezdik. yolun sana neler vereceği belli olmuyor.

her dostun iyi bir yol arkadaşı olacak diye bir kavram yok. insanlar seyahatte çok değişebilir. bunu da unutma.
  • marselinyo kullanıcısına yanıt
    ben vizeye başvurayım da kafam rahat olsun dedim erkenden . roma floransa pisa nice barcelona paris amsterdam berlin munıh prag krakow budapeşte viyan olacak . 29 gün . yeme içme barınma için 1400 euro ayırdım kendime
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.