Şimdi Ara

Tek bir iyi özelliğim yok neden yaşıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaş 24. Tipsizim, kelim, boyum kısa, agzım laf yapmaz asosyalim, cahilim birşeyi anlamam İcin 10 kere tekrarlamanız gerekir, fakirim beş kuruşum yok, kiloluyum, pelteğim diksiyonum berbat. Tek bir iyi özelliğim yok.. tek bir arkadaşım yok. Yaşamak tamamen cehennem benim için parazit gibi bomboş yaşıyorum. Bunda samimiyim olabilecek en kötü genetikle dünyaya gelmişim. Ne olduğumu bildiğimden bana olumsuz cevap veren insanlara neden diye bile soramıyorum. Cevapları biliyorum çunku.. Bu kötü özelliklerin toplamı yuzunden ne yaparsam yapayım hayata tutunamadım herkes hemen uzaklaşıyor benden.. kimseye sesimi duyuramıyorum ciddiye alınmadıkça dahada içime çekildim. Hayat boyu kimse adam yerine koymadı beni. Ne guzel hayatlarınız var kıymetini bilin. Mutsuzluktan ölmek diye birşey olsa çoktan ölmüştüm sanırım. Artık aklımdan tek geçen nefesimi sonlandırmak ama onuda yapamıycak kadar korkağım.. Bir siz varsınız içimi dökebileceğim boğuluyorum resmen mutsuzluktan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Derdini gayet güzel anlatıyorsun aslında. Dış görünüşe takılmamak lazım bizim okuldaki kürsüde 1.40 boylarında kilolu bir asistan var. Dışarıdan baksan ciddiye almazsın belki ama okulda çok prestijli bir adam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En azından sorunlarının farkındasın yaz bunları tek tek biyere hepsini tek tek hallet

• Kotu durumdasin degil mi kardeşim bu halde oldugunu kabul etmen bile avantaj diptesin yaninda kimse yok arkadasin yok her gun uzuluyorsun ama artik yetmedi mi bu durumlar duzelt artik hayatini, bugun nokta kadar kendini düzeltsen bile ileriye tasir seni.Diksiyonunu duzelt spora git kilo ver vucudunu gelistir akademik olarak gelistir kendini kitap oku, ben bu degilim bu olamam diye haykir artik tokatla kendini gerekirse, uyan artik bu kabustan

• Bir büyüğe danış istersen akşama

• sosyal fobi denen illet bende de var ama artık alıştım böyle yasamaya. asosyalliğin iyi yanlarını çıkarmaya calısıyorum insanlardan tamamen uzaklastım. 10 yaşımdan beri adam akıllı dışarı cıktıgım yok. sadece öyle olan sen değilsin dostum senden daha kötü durumda olanlar da vardır eminim.

çözüm olur mu bilmem ama psikolojiye, diyetisyene gitsen iyi olur. intihar noktasına gelmeden. zira benim de görünmeye ihtiyacım var ancak umurumda degil efendi, sessiz takılacagım ölene kadar.
  • bu arada ekşide güzel yazılar var. okumanı öneririm.https://eksisozluk.com/entry/75827998
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hakkını Arayan Serçe kullanıcısına yanıt
    şimdi laf olsun diye konuşmayın adam ne diyor sen nediyorsun?ne alaka sizin okuldaki prestijli asistanla..Herkes asistan mı olacak? olamayacaksa ne yapacak?

Önce ne olursan ol kendini seveceksin daha sonra insanlar sevecek..Kendine saygı duyacaksın sonra insanlar da duyacak..Bu işin olayı başarı bir şekilde bir alanda başarıyı sağlarsan kendine özgüvenin yerine gelir..Ha baktın kendin kalkamıyorsun psikolojik destek alman gerek ömrünü harcayacğına duyacağın bir kaç tavsiye hayatını değiştirebilir emin ol bu durumları yaşayan tek kişi değilsin.
  • Simone Simons kullanıcısına yanıt
    Hocam herşeyi halledersin para pul araba ev yat kat ama biyolojik kaderini değiştiremessin istediğin kadar uğraş
  • Arkadaşlar cok dertliyim. Saglıgım kusursuz olsaydı en azından. Kendimi inanılmaz halsiz hissediyorum hep uyuyasım var ve çocukluğumdan beri aşırı terliyorum. Oturduğum yerden bile şırıl şırıl terliyorum. Özellikle yaz aylarından nefret ediyorum sırf bu yuzden. Kilodandır demeyin inanın benden cok daha kilolu insanlar benim yarım kadar bile terlemiyor. Suan beni Gorseniz kaç km koştun dersiniz halbuki sadece 10 dk yurudum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shirohige44 -- 24 Nisan 2018; 16:53:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: North10293

Hocam herşeyi halledersin para pul araba ev yat kat ama biyolojik kaderini değiştiremessin istediğin kadar uğraş
    O biyoloji ı haricinde her şeyi halletsen zaten dünya şartlarının üstünde bir birey olursun bence boş yapıyorsun

• Senden farklı değilim. Boyumda senden iyi tipimde iyi ama senden farklı değilim. Değer yargılarım ve inancım olmasaydı, çoktan kendi azrailim olmuştum bile.

• Dostum bana tek bir şey söyle, "GÜNDE KAÇ KEZ MASTÜRBASYON YAPIYORSUN ?"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trolledy -- 24 Nisan 2018; 18:20:37 >
  • güzel eş seçimi ve iyi beslenmeye yönelin diyoruz dinlemiyorlar
  • trolledy kullanıcısına yanıt
    İnanın cok denedim ama hiç bir kadın bana bakmadı. Selam versem bile ya engelliyorlar ya cevap yok. Bende fake hesaplar oluşturup onlarla sanal sx yapıyorum. Ne diyorum kendi kendime genetik harbiden herseymiş.

• Tam anlamıyla senin aynınım. Ama hayatta okunacak onca kitap var. Yapılacak tek başına bir sürü aktivite var. Öğrenilecek dövüş sanatları var. Bunlar beni motive ediyor. Ben de çirkinim. Ben de aptalım. Kilonu bu arada vermeye çalış. Sana tavsiye vermek haddime değil abi ama şunu söyleyeyim bize düşen elimizden gelen şekilde kendimizi düzeltmek sonra hiçbir şekilde hayata dair beklentiye girmeden bireysel aktivitelere yönelmek. Mesela benim bu yaz hedefim bir dövüş sanatına ve bir müzik enstrümanına başlamak. Ayrıca okunacak bir sürü kitap aldım. Yani evet iyi genetikle doğsak bu kadar acı çekmezdik ama acıya kötücül bi anlam yükleme. Rahatlık düşkünü acıdan kaçan insanlar gerçek mutluluğa erişemezler. Bizler tipsiziz reddedilir acı çekeriz mesela ama bu acı bizi güçlü kılar. Mutluluğun acıyla geldiğine inanıyorum. Her şeyin yolunda gittiği bir hayat güzel olur muydu? Hayatı kusurlarıyla ve her şeyiyle sev ve içindeki yaşama isteğini sakın öldürme.

• Fiyati dusur daha f/p urunu ol

• Bu nasıl bir adaletsizlik inan anlamıyorum hocam. Bizim 40 takla atsak ulaşamıycağımız şeylere bazı insanlar tek cümlesiyle, tek bakışıyla ulaşabiliyor.. Bizim için hayal olan şeylere o kadar kolay ulaşıyorkı bazı insanlar.. İşte bu benim tum yaşam enerjimi tüketti yıllardır.

• Hocam haline şükret sağlığına ben sağlıkla ilgili problemler yaşıyorum hayat ciddenvzor

• quote:

Orijinalden alıntı: Shirohige44

Bu nasıl bir adaletsizlik inan anlamıyorum hocam. Bizim 40 takla atsak ulaşamıycağımız şeylere bazı insanlar tek cümlesiyle, tek bakışıyla ulaşabiliyor.. Bizim için hayal olan şeylere o kadar kolay ulaşıyorkı bazı insanlar.. İşte bu benim tum yaşam enerjimi tüketti yıllardır.
    O hissi biliyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.