Şimdi Ara

TEK BİR MOBİL MODEMLE BİRDEN FAZLA BİLGİSAYARLA İNTERNETE BAĞLANMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüm gsm operatörlerinin hizmeti olan usb modemlerle, heryerden nete girmek çok süper. 3g devreye girdikten sonra rekabet baya bir artacak, ancak bu modemlerle mesela evde iki tane bilgisayarı olan kişiler aynı anda iki bilgisayardan da bağlantı sağlamayacakmı? Bu şekilde olmazsa nasıl ttnet e rakip olacaklar ve bu tekel nasıl kırılacak. Şahsen ben aveanın modem kampanyasını çok beğendim 4GB lık bir kapasiteye aylık 40 ytl ödüyorsunuz ancak ben evde laptopumdan internete bağlanırken çocuğum masaüstü bilgisayarda yine bu avea bağlantısıyla oyun oynamayacakmı ya da evdeki bir başka kişi haberlere bakamayacakmı.

Operatörlerin bu iş için düşündükleri bir yapılandırma olmalı diye düşünüyorum. Değilse ttnet ten kurtulamayacağız. Yoksa böyle bir hizmet varda benmi bilmiyorum.

Bilgisayardan bilgisayara bağlantıyla olabilirmi bu iş ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biltek03 -- 7 Temmuz 2009; 18:13:35 >

• bu iş için özel routerlar mevcut.
    3g interneti ev içinde dağıtmak mümkün yani.
  • olan yine bize oldu. 24 aylık telekom sözleşmemin daha yarısı dolmadı ben nasıl yaptım bi modem için bu saflığı :(
  • Yani tek bir usb stick ile ev içine kablosuz olarak bu ağı paylaşabilecekmiyiz. Bu routerler bizim bildiğimiz routerlerden farklımı bunlardan nasıl elde edebiliriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.