Şimdi Ara

tek kablo üzerinden 2 haporlör baglanırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar aracımda 1 çift hoparlör aldım 1 çift daha düşünüyorum ancak teypten gelen sag kapıda tek kablo sol kapıda tek kablo var yani başka hoparlör bağlamak için teypten çıkan kablo yok.
    tek kablo üzerinden bağlantı köprülüyüp 2 hoparlör bağlıya bilirmiyim ? kısa devre vs yaparmı ses alabilirmiyim ?teyp modeli Pioneer 8350 sd bilen varsa bilgisini paylaşırsa sevinirim

• baglayabilirsin, diğer hoparlorlerden kablo çekip. ama teybe yüklenir mi durum ne olur bilemem. ben bi ara kullanmıştım bu şekilde hoparlorden kablo çekip 2. hoparlore
  • artı olarak belirtiyim, bence teybin 4 hoparlor çıkışı vardır, renklerle belirtilmiştir
    2 ön, 2 arka olmak üzere. kutusundan çıkan şema'ya bakın. teybin çıkışından almanız daha sağlıklı olur
  • sahin261 kullanıcısına yanıt
    varsın olsun :) sende olduysa bizdede olur ozaman teşekkür ederim alakan için
  • sahin261 kullanıcısına yanıt
    araç kapalı kasa doblo o yüzden arkaya uzanan başka bi kablo yok bu şekilde denemeye çalışıcam
  • Olur ancak seste kalite olmaz.

Ses sistemlerinde yaptığın her ek, her bağlantı kaliteden biraz çalar. O yüzden bence sen teybini değiştir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.