merhaba arkadaşlar aracımda 1 çift hoparlör aldım 1 çift daha düşünüyorum ancak teypten gelen sag kapıda tek kablo sol kapıda tek kablo var yani başka hoparlör bağlamak için teypten çıkan kablo yok. tek kablo üzerinden bağlantı köprülüyüp 2 hoparlör bağlıya bilirmiyim ? kısa devre vs yaparmı ses alabilirmiyim ?teyp modeli Pioneer 8350 sd bilen varsa bilgisini paylaşırsa sevinirim
baglayabilirsin, diğer hoparlorlerden kablo çekip. ama teybe yüklenir mi durum ne olur bilemem. ben bi ara kullanmıştım bu şekilde hoparlorden kablo çekip 2. hoparlore
artı olarak belirtiyim, bence teybin 4 hoparlor çıkışı vardır, renklerle belirtilmiştir 2 ön, 2 arka olmak üzere. kutusundan çıkan şema'ya bakın. teybin çıkışından almanız daha sağlıklı olur
sahin261
kullanıcısına yanıt
varsın olsun :) sende olduysa bizdede olur ozaman teşekkür ederim alakan için
sahin261
kullanıcısına yanıt
araç kapalı kasa doblo o yüzden arkaya uzanan başka bi kablo yok bu şekilde denemeye çalışıcam
Olur ancak seste kalite olmaz.
Ses sistemlerinde yaptığın her ek, her bağlantı kaliteden biraz çalar. O yüzden bence sen teybini değiştir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme