Şimdi Ara

Tek tercih yapıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıralamam 562 ve Boğaziçi Tarih 659 ile kapatmış. Araştırdım, araştırmaya da devam ediyorum ancak ilgimi çeken bir bölüm bulamadım. Olur da tutmazsa kesinlikle tekrar hazırlanamam gibi bir düşüncem de yok. Daha iyisini yapabileceğimi düşünüyorum. Ne dersiniz? Başka istediğimiz bir yer yoksa sıralama tutmasına rağmen riske atmaya değer mi?

• Bence riske atma
  • Sen çıldırmışsın
  • Bir tercih daha yapsan ölmezsin
  • sen çıldırmışsın
  • Riske atmayın sakın
  • Başka bir üniversitede tarih bölümü yazabilirsin
  • Yauv bu sıralamayla boşta kalırsan ne olacak? Neredeyse her yer tutuyor, hiç mi istediğin başka yer yok.
  • Boğaziçi hariç bir üniversite yazmayacağım arkadaşlar. Boğaziçi içinde de Felsefe ve Türk Dili ve Edebiyatı bölümlerini araştırıyorum ancak iki bölüme de pek ısınamadım. Tercihler bitene kadar da araştırmaya devam edeceğim.
  • Değişiksin hocam DEĞİŞİK
  • Boğaziçi Tarih %99 gelir. Ama o %1’lik ihtimalde 532 sıralamadan mezuna kalmak saçma olur
  • Kesin gelir
  • Idealistligini takdir ediyorum ama bogazicinin ardindan gelen universiteyide yazman ve yatay gecis denemen sinavdan daha rahat olacaktir diye düşünüyorum
  • Boğaziçi fetişli biri
  • İdealistliğin müthiş devam
  • Hocam tarih istiyosaniz tek tercih yapmanizi oneririm ikinci tercih olarak yaptiginiz diger okul atiyorum koc sabanci odtu Galatasaray olsa bile ki hepsi guzel okullar yine bogazicinden cok farkli okullar yani tamamen ayri dunyalar bunu lutfen dusunun iletisim fakulteleri dusunurseniz 1. Yil sonunda yatay gecisle farkli bi yere gecmis ve ikinci yil iyi giden derslerime ragmen okulu birakmis birisi olarak soyleyebilirim ki bilimsel ve akademik tatmini sifir bir fakulte tum bolumleri ve hocalari icin gecerli bu soyleyebilecegim nereye giderseniz gidin iletisim fakuktelerinde ogrenciyi donanimli hale getiriebilecek tek bir ders ve hoca bulmak mumkun degil altini cizerek soyluyorum iletisim sececekler iyi dusunsun
  • Kazandım arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.