Şimdi Ara

Tek tip askerliğe hayır diyenler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
4.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Palatine

Cahil cühela yüne başlığı trollemiş. keşke okuyup bir diploma sahibi olsaydınız. DH de lak lak ettiğiniz zamanda ders çalışsaydınız üniversite kazanırdınız... Sonra da çıkıp tek tip askerliğe evet diye konuşuyorsunuz. Fazladan 3 ay dururum sorun değil. Ama asıl sorun yedek subaylık hakkımın elimden alınması. Bu forumda ki adamların bazısı ile aynı koğuşta yatacaksın... Düşünsene...
    Allah korusun. Kesinlikle ayrım olmalı, olacaktır.

Anafikir olarak katılıyorum..

Biraz geçte olsa
  • Hayır ama tek tip askerlik çıkmaz yanına bedelli koyorlarsa o tek tip askerliği bozar ondan dolayı hükümet istediği bedelli kendi cocukları we zengin züppeleri için istedikleri bu ondan dolayı birşey çıkmaz bu işten..
  • tek tip gerçekten çok saçma bence..
  • okuyanla okumayan bi tutulmaz. yanyana gelseler cinayet çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmertoglu

quote:

Orijinalden alıntı: bruer

Beyler ,327. Kısa Dönem olarak G.antep 'de askerliğimi yaptım .
    118Kilo girdim Tugaya ,çıktığımda 78 kiloydum .
    İntikale gittim 1.5 ay dağda kaldık .
    Tugay içinde her gece en az 2-4 saat arasında görevlerim oldu .
    Gündüzleri S4 yazıcılığı yaptım .
    Kısacası askerliği 157 günde tam manasıyla yaşadım .

Sizlere söylemek istediğim şey ,bölümü-uzmanlık alanı her ne olursa olsun ,bir şekilde emek harcayarak 4 yıllık bir fakülteden mezun olan insanı siz ilkokul mezunu ile aynı kefeye koyarak verimini ve zamanını çalarsanız bu insanların .Sizleri ne tarih affeder, ne de kamu vicdanı .
    Üniversite mezunu ile master yapmış bir insanın devletteki yeri bir mi ?HAYIR
    KPSS'de universite mezunu ile lise ayrı mı ? EVET
    Polis olurken üniversite mezunlarına ayrıcalık var mı ? EVET
    Kız isterken bile üniversite mezunu ayrıcalıklı mı ? EVET
    İlkokul -ortaokul-lise mezunları bu millete lazım değil mi ?Kesinlikle HAYIR ,yani lazım ..
    Herkesin sahadaki oynayacağı yer-mevki farklı ,bugün Başbakanı 500 polis koruyor ,bir üniversite dekanını yada prof.dr.'u "sıfır" polis .
    Bana çok doğru gelmiyor bu ama maalesef böyle .Bu ülke için kimin ne kadar değerinin olduğunu maalesef sayısal bir şekilde ifade edemiyoruz.

Kimse alınmasın ,gücenmesin ama develetin her kademesindeki okumuş-okumamış-yarı okumuş ayrımını TSK'dan kaldırırsa ,bence çok çok büyük hata !!!
    Yoksa herkes birbiriyle yanyana savaşır, yemeğini paylaşır gerekirse canını verir bu memlekette ...

Ben İTÜ mezunuyum, yüksek lisans yapıyorum şu anda, artı çok iyi bir işte çalışıyorum.

Asteğmenliği gönüllü istedim. 1 yıl yaptım geldim.

Noldu işsiz mi kaldım?

Hem de İç Güvenlik TUgayında yaptım, İran tabelası vardı görev yaptığım yerde, yani teee Türkiyenin bir ucunda, İstanbuldan 1500km uzaklıkta.

Noldu_?

İncilerim mi döküldü?

Bunu yaptımsa da, vatanı için şehit olan gazi olanların, tırnağı kadar bir iş yapmış sayılmam, ama vicdanımı rahatlattım. Görevimi yaptığımı düşünüyorum.

Kısa dönemlere poşet derlerdi uzun dönemler. Ben de sevmezdim, çünkü ER zihniyetine sahip oluyorlar, çoğu kaçıp gitme meraklsıı adamlardı. İtalyan çukuruna girip, bir daha çıkamayan adama erkek demem ben...

adamlık kıstasları görmeyeli ne kadar da düşmüş

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.