Şimdi Ara

Tek tip askerliğe hayır diyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
106
Cevap
0
Favori
4.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşar lütfen hep beraber sesimizi duyuralım. Tep tip Askerliğe hayır dediğimizi ve bu konuda ki önerilerimizihttp://www.akim.ak-----parti.org.tr:8888/akp.akim/faces/internetBasvuruGiris.jsp (---- leri kaldırın) yada açılmazsa ak partinin sitesinden iletişimden yazalım.
    Örneğin ben tek tip askerlik yerine paralı askerlik gelsin dedim ve nedenlerini belirttim.
    Lütfen bu başlık altın ben tek tip istiyorum diyenler yazı yazmasın ben istemeyenlere hitap ediyorum. İsteyenler kendileri başka bi başlık açsınlar burda polemik yapmasınlar LÜTFEN!!!

• Tek tip askerliğe EVET referanduma HAYIR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lose_your_self

Tek tip askerliğe EVET referanduma HAYIR

HErzaman senin gibi bitane çıkar ben hayırcıları çağırdım sana ne oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: onebadboy

quote:

Orijinalden alıntı: Lose_your_self

Tek tip askerliğe EVET referanduma HAYIR

HErzaman senin gibi bitane çıkar ben hayırcıları çağırdım sana ne oluyor

Alıntıları Göster
    HAYIR
    HAYIR
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat882

HAYIR
    HAYIR

Alıntıları Göster
    evet
    3evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

evet
    3evet

Alıntıları Göster
    Bende Tektip askerliğe hayır diyorum sayılır eski sistem devam etsin, askerlik 24 ay olsun birde askerler devlete eğitim parası ödesin nede olsa silahlı eğitim alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 18 Eylül 2010; 15:14:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

Bende Tektip askerliğe hayır diyorum sayılır eski sistem devam etsin, askerlik 24 ay olsun birde askerler devlete eğitim parası ödesin nede olsa silahlı eğitim alıyor

Alıntıları Göster
    TEK tip askerliğe EVET ayrıca, herkese 15 ay olsun ama tek tip olsun. Vatan millet sakarya ötmeyi biliyordunuz bi çoğu otçu üni gençliği sizi ! de hadin eskere

• Ne kadar liseli ateşli milliyetçi var hepsi tek tip ister, bir kaç yıl sonra neyin ne olduğunu anlarlar askerden kaçmanın yolunu ararlar bu sefer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ®OoLaStoO®

TEK tip askerliğe EVET ayrıca, herkese 15 ay olsun ama tek tip olsun. Vatan millet sakarya ötmeyi biliyordunuz bi çoğu otçu üni gençliği sizi ! de hadin eskere

süre konusunda hemfikiriz ama er olarak yapmak istemiyorum. o kadar da farkım olsun.
  • Bende tek tipe karşıyım,sonucta universite mezunuyla tahsilsiz adam ayni kefeye konamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

Bende tek tipe karşıyım,sonucta universite mezunuyla tahsilsiz adam ayni kefeye konamaz.
    tek tipe hayır tabi ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektronikmühendisi

tek tipe hayır tabi ki.

Alıntıları Göster
    Bu konunun milliyetçilikle alakası yok tek tip askerliğin çıkma sebebi askeriyede herşey eşittir yalnız bu kısa dönem , astek , ve normal er süresi eşit değildi genelkurmayda buna el attı askerliğini yapmış biri olarak ben 6yada9 ay tektip askerliğe olumlu bakıyorum tabi ben 15 ay yaptım neden 9 ay hatta 6 ay askerliği destekliyorum ben askerlik nedeni ile en iyi işimi kaybettim hala askerden geldiğimden beri kendimi doğrultmuş değilim tabi bu herkes için geçerli olmayabilir askerlik bir eğitim yeridir ve gereklidir.

not:ayrıca Akparti'ye ne kadar mail atsanızda boş çünkü süreç başladı hem bunu hükümet başlatmadı genelkurmay böyle istedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 18 Eylül 2010; 11:18:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

Bu konunun milliyetçilikle alakası yok tek tip askerliğin çıkma sebebi askeriyede herşey eşittir yalnız bu kısa dönem , astek , ve normal er süresi eşit değildi genelkurmayda buna el attı askerliğini yapmış biri olarak ben 6yada9 ay tektip askerliğe olumlu bakıyorum tabi ben 15 ay yaptım neden 9 ay hatta 6 ay askerliği destekliyorum ben askerlik nedeni ile en iyi işimi kaybettim hala askerden geldiğimden beri kendimi doğrultmuş değilim tabi bu herkes için geçerli olmayabilir askerlik bir eğitim yeridir ve gereklidir.

not:ayrıca Akparti'ye ne kadar mail atsanızda boş çünkü süreç başladı hem bunu hükümet başlatmadı genelkurmay böyle istedi.

Alıntıları Göster
    üniverste mezunusunuz anladıkda görende milletvekili sanıcak sizi

• quote:

Orijinalden alıntı: Reborn_59

Alıntıları Göster
    İNŞ 9 AY OLUR HER GECE YATAGA YATTIĞIMDA DUA EDİYORUM 9AY YETER FAZLA KASMAYA GEREK YOK
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensonic

İNŞ 9 AY OLUR HER GECE YATAGA YATTIĞIMDA DUA EDİYORUM 9AY YETER FAZLA KASMAYA GEREK YOK

Alıntıları Göster
    YETMEZ AMA EVET.

NOT: KIZLARI DA ALIN ASKERE ARTIK

• quote:

Orijinalden alıntı: Entropi Canavarı

YETMEZ AMA EVET.

NOT: KIZLARI DA ALIN ASKERE ARTIK

Alıntıları Göster
    kızlarda gitsin askere arkadaşım keşke kız doğsaydım ciddi diyorum şimdi o tatilköyü senin bu tatilköyü benim gezerdim okul falan okumazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensonic

Alıntıları Göster
    Cahil cühela yüne başlığı trollemiş. keşke okuyup bir diploma sahibi olsaydınız. DH de lak lak ettiğiniz zamanda ders çalışsaydınız üniversite kazanırdınız... Sonra da çıkıp tek tip askerliğe evet diye konuşuyorsunuz. Fazladan 3 ay dururum sorun değil. Ama asıl sorun yedek subaylık hakkımın elimden alınması. Bu forumda ki adamların bazısı ile aynı koğuşta yatacaksın... Düşünsene...
    Allah korusun. Kesinlikle ayrım olmalı, olacaktır.

• quote:

dokunulmazlık istemiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektronikmühendisi

quote:

dokunulmazlık istemiyorum :)

Alıntıları Göster
    HAYIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duri -- 18 Eylül 2010; 11:56:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duri

HAYIR

Alıntıları Göster
    Benim anlamadığım madem askerlik bu kadar iyi kutsal ve vatan millet sakarya birşey neden her giden şafak sayar bilmem. İnsan çok sevdiği istediği yerden gitmek için sayı sayarmı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.