Şimdi Ara

Teklif Edilen Maaş 8k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
4.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O kadar çabaladım kendimi okul dışında da geliştirdim endüstri müh oldum

verdikleri maaş bu

makine ee falan 15k alıyor herkes forumda 20k ile başlayanlar var

endüstri müh neden para vermiolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Falsoluserttop -- 28 Ekim 2022; 21:0:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim kimse kimseye okadar para vermiyor. 15-20 K kazanan mühendis sayısı genele oranla azdır. Ben otomotiv öğretmeniyim yıllarca çalıştım sektörde. Şu an sektörü bıraktım babamla çalışıyorum ama işler berbat olduğu için görüşmelere gidiyorum. 7-8 k para veriyorlar. Prim falan da hikaye. Hep sözde. 6 ayda bir 1000 TL verirler. İlerde yönetici pozisyonlarına adım atabilirsen o paraları alırsın ama sadece mühendis olarak okuman ile okumaman arasında hiç fark yok. Gir bir otomotiv servisinde danışman ol, lise mezunu da olsan 7-8 alırsın. Ülkede iyi maaş alanların oranı çalışan nüfusun yüzde 16-20 si. Bunların yüzde 8 i işletme sahibi ve patronlar. Kalanlar da yöneticiler.

Vasıfsız 5.5-6 kazanır vasıflı 6-9 arası kazanır. Gerçek durum bu. Sömürü son 20 yılda her geçen gün daha da arttı. Allah yardımcın olsun.

• Analist olursan daha çok verirler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bence forumda bahsedilen rakamlara çok itibar etme. Vatandaşın eline klavye geçince desteksiz sallıyor rakamları

• Akasha_Ether kullanıcısına yanıt

ne analisti

• İş analisti diye geçer. Çoğunlukla bankalarda çalışırlar.

• Kardeşim kimse kimseye okadar para vermiyor. 15-20 K kazanan mühendis sayısı genele oranla azdır. Ben otomotiv öğretmeniyim yıllarca çalıştım sektörde. Şu an sektörü bıraktım babamla çalışıyorum ama işler berbat olduğu için görüşmelere gidiyorum. 7-8 k para veriyorlar. Prim falan da hikaye. Hep sözde. 6 ayda bir 1000 TL verirler. İlerde yönetici pozisyonlarına adım atabilirsen o paraları alırsın ama sadece mühendis olarak okuman ile okumaman arasında hiç fark yok. Gir bir otomotiv servisinde danışman ol, lise mezunu da olsan 7-8 alırsın. Ülkede iyi maaş alanların oranı çalışan nüfusun yüzde 16-20 si. Bunların yüzde 8 i işletme sahibi ve patronlar. Kalanlar da yöneticiler.

Vasıfsız 5.5-6 kazanır vasıflı 6-9 arası kazanır. Gerçek durum bu. Sömürü son 20 yılda her geçen gün daha da arttı. Allah yardımcın olsun.

• Belli başlı üniversiteleri derece ile bitirmediyse, iyi derecede yabancı dili, ekstra sertifikaları ve başka özellikleri yoksa, yeni başlayan mühendise kimse 15-20 K vermez..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1,5 Yıl Tecrübe 55k Maaş
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Endüstri alanında kendinizi geliştirdiyseniz uluslararası mobilte kazanmak zorundasınız. Geçerli bir meslektir, rekabet olan yerlerde talep vardır. Endüstrilerde bir kariyeri doyurabileck ülkeler, yani gerçek endüstri ülkeleri sayılıdır.

• okumayın olm sağlam ingilizce ve yurtdışına gidin inşaat ameleleri günlük 100 euroya çalışıyor burada 30 k alsan ne olacak? ne altına araç alırsın nede mülk.

uyanık olun gençler. biz iki arkadaş yakında gideceğiz. çünki bu ülkede gelecek namına birşey göremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexus can -- 29 Ekim 2022; 18:9:56 >
  • Falsoluserttop F kullanıcısına yanıt
    Hangi üniden mezunsun

• nexus can N kullanıcısına yanıt

Yurtdışındaki inşaat amelesinin masrafı ne kadar acaba Teklif Edilen Maaş 8k 

çoğu işçi 3-5 kişilik paylaşımlı evlerde kalıyor para biriktirebilmek için Teklif Edilen Maaş 8k 

• daha yeni mezun olmuşsun ne bekliyodun önce bir çalış deneyim tecrübe kazan maaşın yükselir bizdeki zihniyet önce maaş ne kadar abi kafasındayız hep ya saati çok olup beğenmiyoruz yada maaşı az buluyoruz bu yüzden işe odaklanma falan yok

• İşçi ol boşver mühendislik falan. Kafanda rahat olur.
    Teklif Edilen Maaş 8k

• ben de eemyim 8k ile başladım 3ay oldu gireli

• Bence verilen emeğe değmez. Liseden sonra okumasan olur. Meslek edinmek önemli. Mühendis olacaksın iş bulacaksın tecrübe falan yıllar sonra para kazanmaya başlayacaksın.

• İyi bir yerden mezun ceng ee başlangıcı 20 bin

• mrslimshady_reloaded kullanıcısına yanıt

Yevmiye 100 euro ise istediğin kadar masrafı olsun. Biriktirdiğin x20 yapıyorsun buraya gelince.

• 20x değil Teklif Edilen Maaş 8k 

mesela araba-teknoloji konusunda Türkiye çok ucuz değil. tam tersi paran değer kaybedecek , teknoloji bazında düşünürsek

Gıda , kira vs olarak TR daha ucuz. ama o da 20x değil Teklif Edilen Maaş 8k 

Kardeşim yurtdışında hiçbir zaman evdeki hesap çarşıya uymaz, kafanızda böyle komik hesaplar yapmayın , 20x falan Teklif Edilen Maaş 8k 

• mrslimshady_reloaded kullanıcısına yanıt

20x Bir mantık. Şöyle düşün. Basit mantık turkiyede amelesin Avrupada amelesin. Avrupanin ekonomik gücünü bir tarafa bırakalım. Maaşından eşit oranda arttırıyorsun ve tasarruf yapıyorsun.

Avrupa 100 euro kazandıysan Mesela yüzde 25i tasarruf ettin. turkiyede 100 lira kazandıysa 25 lirası tasarruf ettin

Günün sonunda (5 10 yıl) Avrupa elde edeceğin tasarruf miktarı Türkiyeden kat ve kat daha fazla olacak. Ondan sonra ister orada ye ister gel burada ye ifade edebiliyor muyum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-19150A2DA -- 29 Ekim 2022; 22:41:17 >
  • ahahahaha kafalar pırıl pırıl

birader TR'deki 20 TL ile , avrupadaki 20 EUR aynı alım gücüne mi sahip?

ahaha

trde 5000 TL verdiğin teknolojiye orada 250 EUR vereceksin. Ne 20ye katlandı şimdi

Arabalar keza tam tersi TR'de daha pahalı. orada 5000 euroya aldığın arabayı trde 15 000 euroya alacaksın

Teklif Edilen Maaş 8k Teklif Edilen Maaş 8k 

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.