Şimdi Ara

Teklif Edilen Maaş 8k (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
4.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çünkü endüstri müh bi cacık bilmez sadece kafası çalışan yetiştirilmelik bir elemandır.ayırt edici bilgisi becerisi yoktur.örneğin senin yaptığın işi bir makineciye öğretsen o da yapar ama makinecinin yaptığı işi sana öğretemezler. ağırlık noktasını nasıl hesaplıyorduk diye gidersin onu da biz mi öğretecez sana derler.okulda görmedim ki ben dersin.ozaman sen bu işi yapamıycan evlad derler ve endüstricileri almayın daha derler. endüstri müh biraz tırt bi bölüm çıktı hacı yanlış ata oynadın malesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4ikaos kullanıcısına yanıt

İzmir'de çalışıyorum. Bizde yeni mezun makine mühendisi arkadaşlar 18-19'a falan başlıyor muhtemelen.

• Kurumsal bir firmada çalışıp biraz tecrüben varsa o maaşı alırsın yeni mezuna çok çok nadir duydum o rakamların verildiğini.

Tecrübe + Y.Lisans kendini geliştirmek lazım. İyi bir maaş için

• trkgncr kullanıcısına yanıt

Hocam hayal görmeyin lütfen bende bu işe yeni girmedim :D

Mühendis değilim fakat gemi inşaat teknikeriyim. 2. sene mühendislik dersleri almıştık karışık.

vasıf alanını polyester olarak tamamladım. şuan piyasa polyester ustası arıyor bulamıyor ona rağmen verdikleri para 8 9 10 civarı. adamlar benim telefonuma ulaşıp arayıp teklif veriyorlar.

Bizim firmamızada mimar veya mühendisler geliyor verilen maaş 8 9 bin tl anca. 19 20 bin tl yeni mezun mühendise veriyorlarsa kıdemli mühendise yüksek mimar a herhalde bi 40 50 bin tl vermeleri lazım :D

• marslan1999 kullanıcısına yanıt

Hocam bizim iş yerine geçen sene yen, mezun bir mühendis geldi 2 3 dil bilen programlara hakim bir bayan. Verilen para 7 bin tlydi, 3 4 ay sonra verilen paraya göre kıdemli mühendis işi bekledikleri için bayanı kovdular. O rakamları verdikleri zaman istedikleri işi yapabilecek birini tanımıyorum.

• Maasi kucumsemeyin ise girip ogrenin , cevre edinin evde bosbos oturarak kimse size 8k yerine 80k teklif etmez. Okuldaki teorik egitimlerin pratik is hayatinda hicbir onemi yok. Ayrica illa okudugun isi yapacaksin diye de bir sey yok, su urunleri muhendisi kuzenim migrosta su an bolge muduru.

Hocam ben 10K TL altı işbaşı yapacak mühendis tanımıyorum. Hiçbir şey bilmeyen dahi bu paranın altına imza atmaz.

Tai'de uzman 2 mühendis 40k, Roketsan'da 50k alıyor mesela. Bunlara iş yapan firmalarda da bu ücretlere yakın maaşlar veriliyor. En azından bizimkisi veriyor. Hayal mayal değil bunlar gerçek.

hocam sizin şirket nasıl bir şirket merak ettim

izmir'de yeni mezun makinacılara 18-19 bin veren şirket olacağını düşünmüyorum

yazılımcıya verirler, yurtdışı merkezli şirketler var bildiğim iyi veren

aslında izmir'de bildiğim bir şirket var makina üzerine baş harfi a, sarı-siiyah logolu o şirkette misiiniz :D??

• Top ünilerden birinde bilgisayar mühendisliği okuyorum. Eğer şuan mezun olmuş olsaydım 25-35 bin arası başlardım diye düşünüyorum. Bu paralar çok değil oldukça normal. Yeni mezun savunma sanayi şirketlerinin maaşları da primle birlikte 20-25e denk geliyor sanırım şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hades333 -- 4 Kasım 2022; 9:17:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızgın boğa K kullanıcısına yanıt

Arge sektöründe bizim şirket. Sarı siyah logosu direkt markanın adıysa ve 5 harfliyse bizimkidir muhtemelen. Ama biz o şirketin kendisi değiliz, dağıtımcısıyız.

• mrslimshady_reloaded kullanıcısına yanıt

Ilk ve son kez, o zaman baska meseleler vardi odedik, ama para zaten benden cikmadi, yoksa deli miyim de Nusret'e o parayi vereyim? Sen istiyosan ver dayi, banane :D patrondan aldim parasini 1 hafta sonra  

Orda burda sukadar odedim bu kadar odedim diyerek hava basilmaz, bilime, literature ne katkin oldu o sekilde ovunulur hocam.

Hocam işte TAİ ve Roketsan gibi firmalarda uzman mühendis olmak kolay değil. onların bu paraları alması normal. Biz yeni mezun mühendis adaylarından bahsediyoruz

• marslan1999 kullanıcısına yanıt

Yeni mezun mühendis bizim fabrikaya girdi, 8 ay kadar önce çıkarıldı. 8 k maaş alıyordu. Kıçını yırtıp bilgisayarını eve götürüp evde bile çalıştığı halde beğenmeyip çıkardılar :D

Tamam ben de onu diyorum işte. Uzman 40-50 ile çalışınca yeni mezuna 8k vermiyorlar herhalde. En kötü bir 18k falan veriyorlar. Tai, Roketsan dediğin yerde zaten 22k'ya başlayan oluyor.

Ben denk gelmedim, öyle söyleyeyim. Ciddi para alıp neredeyse hiçbir iş yapmayan adamlar tanıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kabul etsem şimdi 12k falan alırdım herhalde en fazla. Şu an 17k alıyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.