Şimdi Ara

Teknik Servise yolladığım bilgisayar ortada yok?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 27 Ağustos 2011 Cumartesi tarihinde, Samsung dizüstü bilgisayarımı Samsung Avcılar Yetkili servisine göndermek üzere Tekirdağ Aras Kargo şubesinden kargoya verdim. Kargonun 29 Ağustos 2011 Pazartesi tarihinde teslim edildiği Alıcı Adının : Gökay **** olduğu bilgisine ulaştım. Dün bilgisayarımın servisteki akıbetini öğrenmek amacıyla servisi aradığımda bilgisayarımı bulamadılar. Kargoya veriş tarihimi, teslim tarihini ve alan şahsın adını sorduktan sonra, 29 Ağustos tarihinde Teknik servisin kapalı olduğu (bayram izni nedeniyle) kimsenin olmadığı ve teslim alınamayacağı fakat Gökay adlı kişinin servis çalışanı olduğunu söylediler. Ve numaramı alarak yarın kargoyla iletişime geçeceklerini sölediler. Kargoyu aradım şahsen ve saat geç olduğu için yarın ancak bakabileceklerini ilettiler. Eğer bilgisayarım bulunamazsa ne yapmalıyım ? Teslim edilen şahıs, servis çalışanı fakat tarih servisin kapalı olduğu tarih. bilgiler tamamen tutarsız.

• Alan kargo çalışanıysa korkma bir şey olmaz.
  • Alan kişi kargo çalışanı olarak değil, servis çalışanı. Ama o gün servis kapalıydı deniyor teslimat yapamazlardı dediler.
  • Servis çalışanı cebe atmış demekki.
  • eğer servis KOYUNCU servisi ise kork bence :)

neler çektim o koyuncudan ben
  • Koyuncu değil :) Ekmen Servis. anlamadığım ve kafamı kurcalayan soru, servis çalışanı adının teslim alanda olması ve o gün servisin kapalı olması :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarven

Koyuncu değil :) Ekmen Servis. anlamadığım ve kafamı kurcalayan soru, servis çalışanı adının teslim alanda olması ve o gün servisin kapalı olması :S

hocam tek mantıklı açıklaması şu. servis elemanı almıştır. ancak servisin sistemine girişi yapılmamıştır cihazın. depoda bekletiliyordur. her tür sistemlerini biliyorum artık bu servislerin. sağolsun koyuncu sayesinde tüm prosedürü öğrendim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

quote:

Koyuncu değil :) Ekmen Servis. anlamadığım ve kafamı kurcalayan soru, servis çalışanı adının teslim alanda olması ve o gün servisin kapalı olması :S

hocam tek mantıklı açıklaması şu. servis elemanı almıştır. ancak servisin sistemine girişi yapılmamıştır cihazın. depoda bekletiliyordur. her tür sistemlerini biliyorum artık bu servislerin. sağolsun koyuncu sayesinde tüm prosedürü öğrendim

Tamamda o gün bayramın birinci günü. Ne kargo çalışır nede servis. Muhtemelen kargo elemanı ile bu servisteki eleman tanışıyor ve cihazı teslim aldı, siteye kaydını yapmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

quote:

Tamamda o gün bayramın birinci günü. Ne kargo çalışır nede servis. Muhtemelen kargo elemanı ile bu servisteki eleman tanışıyor ve cihazı teslim aldı, siteye kaydını yapmadı.

hocam tam bilemiyorum dediğiniz gibi de olabilir ancak her ne kadar servis tatil deseler de bu tür kargo alım-gönderim işlerine bakanlar bulunuyor şirketlerde vs. yerlerde. çalıştığım ofisten biliyorum. biz mesela herhalükarda açardık ofisi. çünkü mesela postacı bitiremediyse tatil de olsa dağıtıma devam ediyor. keza kargolarda öyle. ki ben dediğim gibi koyuncudan biliyorum. benim bilgisayar kargoya çıkmış görünüyor. ama kargoda yok. servis kontrol ediyor ama serviste sistemde çıktı olarak görünüyor. en son servisin deposunda çıkmıştı. kargoya çıkmış görünüyor ama kargo daha toplamamış tüm kargoları servisten. neyse uzatmayayım.

inşaallah bulunur sağ salim. ama koyuncu olmadığı için bir adım öndesin

• tamam ya bilgisayarın bende kardeş 3 gün takılalım dedik şuraya bak herkese söylemişsin yemedik pc ni getircez
  • Can sıkıcı bir durum olmuş öğrenene kadar stres yaşayacağınız aşikar. Servis çalışanının ismi yazıyor teslimatta muhtemelen sistem kaydını yapmamış kargoyu bir kenara koymuştur.Bayram falan arada derken kaynamıştır, yarın ortaya çıkar diye umuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 7 Eylül 2011; 1:47:31 >
  • Korkma servis çalışanı kaçak çalışmıyor ya. Bir sürü yasal hakkın vardır bunla ilgili. Yürütemezler öyle.
  • serviste bilgisayar yokmuş, pazartesi arife idi teslim edilen gün ama kapalıymış tamamen servis kimse yokmuş, servis bilgisayarla ilgili bilgiler aldıktan sora yarın bilgi vericez dediler kargoyla konuşup falan, alan şahsıda tanıyorum dedi servisten görüştüğüm kişi yani onunlada konuşup böyle birşey olup olmadığını sormuştur tahminim. eğer yarında servisten olmsz yanıt gelirse, kargoyla konuşup teslim ettiklerindeki kağıtta eğer servis kaşesi varsa onu talep edip servise gideceğim en son çare olarak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.