Şimdi Ara

TEKNOFEM FİZİKÇİ Mİ UMUT ÖNCÜL MÜ(ANKET)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

TEKNOFEM FİZİKÇİ Mİ UMUT ÖNCÜL MÜ(ANKET)

(En Son Oy Tarihi: 16.4.2021)
Giriş
  • Evet arkadaşlar nedeniyle birlikte yazarsanız sevinirim.Bunlar dışında varsa bunlardan daha iyi dediğiniz yazabilirsiniz.

• Ben genel fizikcilere yorum yapayim

Hocalara geldik (kadin ogretmen vardi degismis olabilir ygs donemindeki) -> kotu hicbi sey anlamamistim

Mehmet ayber-> konuyu biliyorsan sorularini cozduysen falan tekrar icin dinle yoksa hicbir sey anlamazsin . Zaten konuyu bilip sorularini cozduysen niye dinliyorsun?

Mehmet karaagac-> Cok yavas. Hizlandirip dinle. Hem ayrintili anlatiyo hem ayrintili soru cozuyo. Vaktin genisse konuyu da bilmiyorsan bayagi iyi. Atlayarak izlenmemeli

Umut Oncul-> ygs seviyesinde dalgalar dinlemistim. Cok cok begenmistim. Ygs olarak iyi, hem sıkmıyor anlatımı da guzel ama zor konularda nasil bilmiyorum . Temel icin iyi diyebilirim sadece.

Teknofem-> cok fazla video var anlatimlar cok uzun usenip dinlemiyorum ama dinleyenler teknofemin en iyi hocasi oldugunu soyluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiziği nereden dinlemeliyim derken bugün umut öncüle rastladım ve cok mutluyum bana kalırsa adam harika anlatıyor, femin konu anlatımlarından hiç hoşlanmıyorum açıkçası benim izlerken uykum geliyor çok yavaş..
  • Umut Öncül.
  • mehmet ayber sağlam bence
  • Hasan mercan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mercan hocayla diğer fizikçiler kıyaslanmamalı bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Biyoloji Palme mi Okyanus mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de şimdiye kadar teknofem fizikçisi Hasan Mercan'ı dinliyodum ama her yerde Umut Öncül'ü görmeye başladım bi konu açayım dedim.Ne farkı var teknofem iyiydi baya ne artısı var beyler.
  • Umut oncul derim. Teknofem baya yavaş gidiyo fazla vakit öldürüyo fizikte pratik daha önemli bence. Ayrıca mustafa tekinay da iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ümit öncül yüksek hedef için yetersiz bence meslek liseli arkadaşlar temel atmak için dinleyebilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.