Şimdi Ara

TEKNOSA PANASONIC TX-P42ST50 1869,00 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.191
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an Teknosanın internet sitesinde PANASONIC TX-P42ST50 1869,00 TL den satışta stokta da var ilgilenenlere duyurulur. Beğenilen bi plazma. Panasonicin yeni serisi özellikle input lag çok düşükmüş. Özelliklerine göre fiyatı iyi gibi.

• 300 Watt çekiyor bu makina. Elektrikli soba gibi :) Alacak olana yeni zamlardan sonra iyi fatura getirir bu cihaz benden söylemesi. Karşılaştırma için şunu da yazayım. Aynı büyüklükte bir LED Tv 90 - 120 Watt gibi bir güç harcar.
  • Napsak inansak mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim mersoda 100 km'de 15 lt yakıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: l.a.c.i.w.e.r.t

300 Watt çekiyor bu makina. Elektrikli soba gibi :) Alacak olana yeni zamlardan sonra iyi fatura getirir bu cihaz benden söylemesi. Karşılaştırma için şunu da yazayım. Aynı büyüklükte bir LED Tv 90 - 120 Watt gibi bir güç harcar.

Günlük 8 Saat kullanılırsa aylık faturaya ne kadar etkisi olur söyler misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: C£nq

Bizim mersoda 100 km'de 15 lt yakıyor.

benzin mi mazot mu?
    şehir içi mi karma mı :))))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2011 42gw30 modelini kullanıyorum

plazmaların çalısma sistemi geregi elektrik tüketimi değişkendir (erkrandaki beyazlık oranına göre tüketim artar denilebilir kısaca)

eko mod kapalı gündüz gece 90 130 watt arası
    eko mod açık gündüz 90 180 watt arası aksam 80 120 watt arası tüketimi var
    tarafımdan tüketim ölçer cihazla denenmiştir

yeni 2012 modellerde biraz daha iyilestirme var diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: britony

quote:

300 Watt çekiyor bu makina. Elektrikli soba gibi :) Alacak olana yeni zamlardan sonra iyi fatura getirir bu cihaz benden söylemesi. Karşılaştırma için şunu da yazayım. Aynı büyüklükte bir LED Tv 90 - 120 Watt gibi bir güç harcar.

orada yazan 300 Watt max değerdir. Parlaklık seyrettiğin şey hep etkiler. ama maksimumdan hesaplarsak 25 TL dibi bir tutar ekler faturaya. Sanırım 20 TL gibi bir ortalaması olur. Bir TV için çok bir tutar. Aynı boyutta LED tv 9 TL gibi bir tutr ekler.
  • quote:

quote:

Nasıldı şarkı "ip ucunu yaktık ateş devam ediyor".Birazdan kudurur deniz Evet "Lcd"cilerden atak bekliyoruz....

• quote:

Orijinalden alıntı: beynenmilel

quote:

quote:

Nasıldı şarkı "ip ucunu yaktık ateş devam ediyor".Birazdan kudurur deniz Evet "Lcd"cilerden atak bekliyoruz....

Aylık 10 Lira Yıllık 120 Lira fark eder.
    Sigara kullanmıyorum. Bu da Sigara parası olsun

• siz cok yakar diye almayin da fiyatlar dussun,almayin almayin,led alin siz:)

• quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

siz cok yakar diye almayin da fiyatlar dussun,almayin almayin,led alin siz:)

arkadaşım uyandırmasana uyayan arkadaşlar. Tam ev döşeme aşamasında GW modeline niyetlendik. Çok alındığı için arttı fiyatları. GW modeli bulamıyorum iyi mi :) Teknosada var ama pahalı 46GW , 42GW de bulmak çok zor artık kapalı kutu.

Kaldık ortada sap gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacktheblack

quote:

arkadaşım uyandırmasana uyayan arkadaşlar. Tam ev döşeme aşamasında GW modeline niyetlendik. Çok alındığı için arttı fiyatları. GW modeli bulamıyorum iyi mi :) Teknosada var ama pahalı 46GW , 42GW de bulmak çok zor artık kapalı kutu.

Kaldık ortada sap gibi

Allah razı olsun plazma sevmeyen arkadaşlar sayesinde 46st30'u 1999a aldım, devam devam kötüleyin plazmaları :)

• Plazma eski teknoloji. Hemde çok yakıyor. Eğer plazma alacaksanız ısınma sorunundan dolayı ufo soba almanıza gerek kalmayacaktır. Hem çok kalın ledler gibi ince değil ( adamlar televizyonu yandan izliyor)

Kötülemem güzel oldumu? Bendee s serisi var
  • bu 42gw serisini bulamıyorum ben 42st alsam nasıl olur acaba? 3D istemiyorum izlemediğim bir özelliğede para vermek istemiyorum fazladan. Yoksa 46GW alsam mı acaba o da bütçeyi zorluyor açıkçası.
  • bende panasonic 42st30 plazmayı 1489 a aldım haftasonu.. 10 tl fark için kesinlikle değer...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacktheblack

quote:

Kaldık ortada sap gibi

Ben de aynı...Carrefourdan 46gw yi 1700 e almadım,50 ler bu fiyata düşer diye,46 gw de kalmadı piyasada...50 " ler de o fiyata düşmeden bitecek galiba...

• selam arkadaşlar,st30 ile st50 arasında gerek görüntü kalitesi gerekse mutimedia (3d,usb den film oynatma,web tarayıcı..vs) ne gibi farklar var.özellikle ikisini de görüp test etme imkanı olan varsa lütfen yorumlarını buraya eklesin.st30,1500 tl civarı.st50 ise 1900 tl civarında.sizce 400 tl lik farka değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

Plazma eski teknoloji. Hemde çok yakıyor. Eğer plazma alacaksanız ısınma sorunundan dolayı ufo soba almanıza gerek kalmayacaktır. Hem çok kalın ledler gibi ince değil ( adamlar televizyonu yandan izliyor)

Kötülemem güzel oldumu? Bendee s serisi var

ne içtin bilader sen bende iççem HAHA
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.