Bildirim
TEKNOSADAN LG 42 LE 4500 LED ALAN VAR MI?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hadi ya neyinden memnun değilsiniz bende alamayı düşünüyordum bugün ürünü inceledim 42ld450 yada bu ürünü(42 le 4500) alacaktım 200 tl fiyat farkı var bu ürüne karar vermiştim :( -
görüntü hiç hoşuma gitmedi.. Eski tüplü siemens tv daha iyiydi inan. Salonumzuda küçük olduğu için baya büyük oldu gözleride yoruyor. Netcast özelliği yok birde alırken var demişti görevli. Wireless av link yazıyor bende ona kandım, alakası yokmuş. Lg 42 ld 650 vardı aslında benim aklımda ben led olduğu için buna heveslendim ama gereksizmiş. bu akşam bilgisayarı takıcam birde bakalım. Aynı ayarda samsung 40 c 650 modeli var, iyice incele almadan. bu parayı verirken internet özelliğide olsun tv nin. -
elemanın dediği gibi bu tv sadece teknosaya özel üretilmiş heralde. Kullanan pek kimse yok mu bi yardımcı olacak? -
best buy dan 10*159,9=1600 e satıyolar.Ben de almayı düşünürken yorumunuza rastladım. -
Bu televizyon Kaç Hz belli değil.LG nin kendi web sitesinde bile yazmıyor.teknosadada yazmıyor.Sadece Bu site 100 Hz demiş.Kontrast içinde 5 milyon demiş.YUH diyorum bu sitede yalancı çıktı.Bu tv kaç Hz arkadaşlar bir bilen varmı ?? -
ben kullanıyorum .görüntüyü inceleyip aldım teknosadan özelliklerini incelemedim .tv den genelde 1080p mkv izlerim acıkcası memnunum ... -
arkadaşlar ben medimarktn 1899tlye almıştım sıkıntılı bir tv 3 kez eve yeni tv getirtim ama hepsi aynı ve iadesini verdim hatta suanda mediamarkt ümraniye açılışında 1399tl diye gördüm ve çok memnun oldum. bu arada ben 4 kasımda almıştım tvyi 5kasımda fiyat 1699tl ye çekilmiş ama satışı durdurulmuştu. bence sıkıntılı bi tv kimseye önermem.... ztn lg türkiye sitesinde yok bu tv -
tv 100hz 3000000:1 kontrast vardı usb film izleme güzeldi fakat uydu yayında ii diildi ztn ucuz işlemci ve panel kullanılan bi model olduğunu düşünüyorum fiyat bu kadar farklı olamaz heryerde:D ama fiyata kanıpta almayalım çünkü bikez alınır böle şeyler;) -
bende vatan bilgisayardan aldım aynı modeli, yaklaşık 5aydır kullanıyorum, fiyatına göre idare eder, ben 1800tlye aldım, kullanacağınız oda küçük ise almayın yakın mesafeden izlemesi zor, hd uydu alıcı kullanıyorum ama görüntü kusursuz değil, almadan önce bir cok tv ile karşılaştırdım, mağazada yan yana baktım görüntülerine pek fark göremedim, yani hemen yanında daha üst model ve daha pahalı modeller vardı, aynı kanal açıktı hepsinde, kanalda değiştirdim hd olmayan bir kanal açtırdım baktım yeni diğer üst modellerle arasında pek fark yoktu görüntü kalitesi acısından, açıkcası sunu söylemek istiyorum ben aldığım tvnin görüntü kalitesinden şikayet etmiyorum, ama çok gereksiz ve boşuna para verilmiş olarak görüyorum. daha fazla para verip üst model tv almadığıma seviniyorum, eğer şimdiki aklım olsa daha ucuz bir model alırdım, aslında tüplü tvimden çok memnundum sadece fazla yer kapladığı için değiştirme gereği duydum, yani benim için lcd tv nin e büyük artısı fazla yer kaplamaması, hangisini alırsanız alın hepsi aynı amaca hitap ediyor, ve zaten çok kötü görüntüye sahip olanı da göz göre göre almazsınız, görüntüsü hoşunuza giden özellikleri tatminkar en ucuz olanı almak en mantıklısı, ben bir daha böyle bir mantıksızlık yapmam herhalde, şimdi biri bana deseki senin lcd tv yi getir sana daha ucuz bir lcd modelini verelim, üste artan paranıda geri iade edelim, hemen koşarak giderim, ben bunu bu model için söylemiyorum sadece eğer daha pahalı daha cok özellikli bir model alsaydım, süper net kusursuz bir görüntü kalitesi olsaydı bile yine gereksiz bir harcama olduğunu yazardım burada.
-
42LE5300 - 42LE5500 alman daha iyi olurdu 4500 performansı düşük bir cihaz. -
Bende LG 42 le 4500 led tv aldım gayet memnunum. Hd cihaz kullanıyorum görüntü çok güzel ayrıca bilgisayardanda hd çıkış ile basğlıyorum filim veya oyun on numara görüntü. sisli veya puslu görüntü var diyenler tvnizin görüntü ayarlarını yapın ondfan sonra görüntüye bakın. Mesela bilgisayar için hd veya DVI çıkışlı ekran kartı kullanın tv dende görüntü ayarını canlı yapın farkı göreceksiniz valla 4 aydır kullanıyorum gayet memnunum ... -
bizim biladerde alacağıdı ama bi türlü alamadı medya markete neyim bakmış bestbaya filan düşeş bulamamış -
Ben aldım.Gayet görüntüsü filan çok iyi. İnsan gözünü yormuyor. Sadece görüntü ayarlarını değiştirmeniz (ayar Çekmeniz) gerek. Örneğin tasarruf modunu kapatın. Sinema formatına getirin....gibi. Led Tv olarak tavsiye ederim. Ürünün özellikleirne göre fiyat açısından çok iyi. Üstelik Wirelessli. Ancak Aparatı ayrıca alınıyor. Arkadaşım şu an Almanyada Wirelss kiti hakkında bilgi topluyor. Size bilgi veririm. Şu an satış fiyatı 1599tl cıvarı. (Gold bilgisayarda) slm. -
merhaba bende teknosadan aldım. normal yayınlarda yayın kalitesine göre fark ediyr. cnbc-e de iyiyken diğer kanallarda pek ii değil. ama uydu ve dvd de çok muazzam bir görüntüsü var. eğer imkan varsa her modelde olan super ince ve yaklaşık 5000 € olan modellerden alın ama o kadar param yok diyorsanız bu bunu almak en mantıklısı ekonomik ve güzel bir tv. ben 1350 tl ye aldım. 2500 tl ye olan bikaç model beğenmiştim sonra buna karar verdim ve çok memnunum tavsiye ederim. -
samsung le c530 nasıl, tavsiye eder misiniz? -
quote:
Orijinalden alıntı: esbil2611
Ben aldım.Gayet görüntüsü filan çok iyi. İnsan gözünü yormuyor. Sadece görüntü ayarlarını değiştirmeniz (ayar Çekmeniz) gerek. Örneğin tasarruf modunu kapatın. Sinema formatına getirin....gibi. Led Tv olarak tavsiye ederim. Ürünün özellikleirne göre fiyat açısından çok iyi. Üstelik Wirelessli. Ancak Aparatı ayrıca alınıyor. Arkadaşım şu an Almanyada Wirelss kiti hakkında bilgi topluyor. Size bilgi veririm. Şu an satış fiyatı 1599tl cıvarı. (Gold bilgisayarda) slm.
Arkadaşlar dün itibarı ile bu tv ye sahip oldum hayırlısyla :) ... media mrkt da tam bir lcd tv ye yoğunlamış, hatta çıkmaya yönelmişken çıkış yolumun üzerinde bu led tv yi ( LG 42LE4500 ) Gördüm ve aldım.. 1509 lira .. açıkçası beni vuran kısmı led olması ve wireless li olması idi. ancak sanırım bu ürünün ortamdaki sinyalleri algılayabilmesi için bir cihaza ihtiyacı var ve alıntı yaptığım yukarıdaki arkadaşım araştırıyormuş. Bana bu tv yi veya benzerini kullanan arkadaşlar varsa, kullanabileceğim özelliklerinden bahsetmelerini rica ediyoruum bu internet nasıl olacak , nasıl girecez youtuba filan bilgisi olan varmı ? teşekkürler
-
USB veya harici diskten mi izleyebiliyorsun, bir oynatıcı varmı arada ? bende yeni aldım öğrenmek amacı ile soruyorum. eğer arada bir oynatıcı varsa birbirine bağladığın altın uçlu scart dediklerinden mi yoksa HDMI bağlantısınımı kullanmak gerekir ? Teşekkürler.. -
quote:
Orijinalden alıntı: esbil2611
Ben aldım.Gayet görüntüsü filan çok iyi. İnsan gözünü yormuyor. Sadece görüntü ayarlarını değiştirmeniz (ayar Çekmeniz) gerek. Örneğin tasarruf modunu kapatın. Sinema formatına getirin....gibi. Led Tv olarak tavsiye ederim. Ürünün özellikleirne göre fiyat açısından çok iyi. Üstelik Wirelessli. Ancak Aparatı ayrıca alınıyor. Arkadaşım şu an Almanyada Wirelss kiti hakkında bilgi topluyor. Size bilgi veririm. Şu an satış fiyatı 1599tl cıvarı. (Gold bilgisayarda) slm.
üstad varmı adatörle ilgili bişey.. normalde lg nin kendi adaptörü var 160 tl .. piyasada bilgisayarlar için satılan 15 tl lik wireless adaptörletr var.. bunlar iş görmez mi acaba ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X