Şimdi Ara

Tekrarları ne sıklıkla ve nasıl yapıyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saatlerce çalıştığın konuyu birkaç hafta sonra unutmak adama koyuyor. Benim bütün dersler için gayet güzel ama uzun olduğunu düşündüğüm notlarım var. Bir ara anki’yi deneyeyim dedim hem çok vaktimi aldı hem de her şey çorba oldu. En mantıklı tekrar nedir? Deneme çözmek mi, notları tekrar okumak mı, flashcard yapmak mı yoksa zihin haritası falan filan denemek mi? Sizler napıyorsunuz.

• ben çözemediğim sorular için soru defteri oluşturdum dijital. onlar üstünden ilerleyip tekrar yapıyorum genelde. o sorulara da hemen bakmıyorum, çözemediğim andan 1 hafta sonra falan bakıyorum. hem eski konuyu hatırlıyorum hem de yanlışımı öğreniyorum

• Valla ben ayda bir bakmayı düşünüyodum da pek unutmamışım biraz erteledim. 11 konuları bitince hepsini bi tekrar etmeyi düşünüyorum

Tyt için de genel denemeler zaten unutup unutmadigimi gösteriyor ona göre tekrar gerekirse yaparim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saydıklarını elinden geldiği kadar kullan ama en iyi tekrar deneme deneme çözüp fen falan düşük geldiyse dur 2 branş atayım şuna bakayım demek. aytde konuları ilk kez bitirirken sabret sonra onda da deneme yani sistemleri mi unuttun notu ne kadar uzun olabilir açıp oku 10 tane biyoloji denemesi at

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çalışmalar nasıl gidiyor
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.