Şimdi Ara

Tekstilden anlayan arkadaşlardan Yardım!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, teksitci veya hakkında bilgisi olan arkadaşlardan fikir almak istiyorum. Vereceğiniz fikirler yönlendirici olacaktır bu yüzden önemli. İstediğim şey şu; işyerimde sürekli kesilmesi gereken top halinde kumaşlar var. Bunları 120 cm veya 240 cm ölçülerinde çok sayıda (yaklaşık senede 15 000 parça) halinde kesmek istiyorum. Makasla olacak gibi olmadığından otomatik kesen veya kolaylaştıracak tekstil makinesine ihtiyacım var ve işin kötü tarafı bunlar hakkında hiçbir bilgim yok. Bu konuda yardımcı olursanız tavsiyelerinizle yönlendirebilirseniz çok faydalı olacak. Saygılar..

• Kardeşim arkadaşın dedikleri senin işini görmeyebilir.

Top dediğin kumaşsa dikine kesmek istiyorsan.
    Bu işini görebilir. Bunlar genelde havlu toplarını keser
    http://www.turkticaret.net/Firma/41413/cagdas.kalip.makine.sanayi..denizli/havlu.boy.kesim.makinesi

Şimdi sen topları 120*240 keseceğim diyorsun. bu topun enine de bağlı. Top eğer 240 cm en varsa işin daha kolay olacaktır.
    Otomatik serim makinası ile masaya serer keser.
    http://canmakmakina.tr.gg/KUMAS-SERIM-MAKINALARI.htm

Sorunu tam anlamadım ama tam anlatabilirsen yardımcı olabilirim.

• Sorunum su; mesela bir top kumaşı eni 150 cm, serilmis halde uzunluğu ize 99 metre, bunu 120 cm veya 240 cm halinde parçalara ayırmak istiyorum. Bunun makas ve insan gücü dışında alternatifi varmid8r

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gerilla100

Sorunum su; mesela bir top kumaşı eni 150 cm, serilmis halde uzunluğu ize 99 metre, bunu 120 cm veya 240 cm halinde parçalara ayırmak istiyorum. Bunun makas ve insan gücü dışında alternatifi varmid8r

Bildigim ve gordugum makinalar dahilinde.
    kumas serim makinasi ile kat kat serilir masaya. 20-30 kat. Ondan sonra 120 enden ve her 240 tan kesilir. Mssaya serildikten sonra da, kesimi pastal kesim makinasi ile yapabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.