Şimdi Ara

telefon hattı ve hız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim söyle bi sorunum var 8 mb internet kullanıyorum ama 6 mb hız zo geliyor ve anlık kopmalar oluyor internet saglayıcımı aradım bina girişine kadar hız gayet güzel ve stabil bina içi bir problem olacagını söyledi ve bina içi hız testi yaptırmamı söyledi bina içi hız testi nasıl yapılırki bilen varmı ben bina içi hız testi nasıl yapabilirim telekomdan istesem bu testi yaparlar mı müşteri hizmetlerin deki bayan yapılcagını söyledi benim telefon haatım ve bina giriş kutusundaki girşime kadfar bilen varsa bana pm de atabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifenatural -- 26 Kasım 2012; 1:24:04 >

• hat değerlerinizi yazın modem arayüzünden bakalım değerleriniz nasıl onagöre yorum yapalım.
  • 8 mbt için 6mbt normal bende 799 gelen 6,66mbt kulanıyom
  • hat degerlerim modem ara yüzün de yazan 7100 6 mb olsa ama bazen cıkıyo 6 mb hıza oda anlık sonra düşüyo anlık kopmalar oluyo bina içi hız degerlerini ölcmem gerekiyormuş destekdeki kız öle söyledi yada yapamadılar sorunu bişiler uydurdular ben bina içi hızı nasıl ölceyim hiç bir elektrikcide ölcemiyop
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekno moomce

8 mbt için 6mbt normal bende 799 gelen 6,66mbt kulanıyom

hocam bizim bina telekoma 20 mt mesafede ve binadaki herkes 10 mb hızı geciyor 16 mb üyelik alsalar o hıza bile ulaşacaklar amma benim kullandıgın net tt net deil smile adsl benim tahminin telekom kaynaklı yani buradaki ptt den düzeltilebilir ama telekom ttnete üye olmadım için sanırım yapmıyor telekoma telefon etmiştim adam gelir düzeltiriz demişlerdi ama ttnete geç önce dediler bende sanırım öyle yapacam sorun halledilemedi ben bina içi hız testi nasıl yapacam bilmiyom daha önce yapan yada öle bişiden anlıyan birini bilmiyom smile de ki kadın bana sorun sizin bina içi hatlarda olabilcegini söylediler bina içi bi sıkıntı olsa neti hiç alamam net kesiliyo hani hızı geçtim net kesiliyo bu port yada ptt kaynaklı bi sorun benim ne diyorlar telekomdaki telefon yerime işte onda bi sorun var dır bina içi bi sorun olsa nete hiç giremem die düşünüyorum acaba yanılıyormuyum bide ttnete geceyim de orada deneyim yoksa böyle nete girmek ölüm oluyo bu arada

SMİLE ADSL TEKNİK DESTEK hiç yardımcı olmuyo daha sı karşısındakini bu işlerden anlamadıgını düşünüyorlar bidaha tövbe smile adsl

• sözleşmeyi okluduysan kablolardan alt yapdıdan kimin sorumlu oldugunu görürsün bende türk telekomdur ya o na göre sikayetini yaparsın basşaka servis sağlayıcısında neti alman bişeyi degştirmez herkes aynı kablouyu kulanıyo mağlum alt yapı bir tane var
  • quote:

sözleşmeyi okluduysan kablolardan alt yapdıdan kimin sorumlu oldugunu görürsün bende türk telekomdur ya o na göre sikayetini yaparsın basşaka servis sağlayıcısında neti alman bişeyi degştirmez herkes aynı kablouyu kulanıyo mağlum alt yapı bir tane var

Hocam alt yapi telekom sagliyor ama bu sikayeti smileye bildirdim onlar sorunu gidermek yerine birsuru palavra uyduruyorlar telekom bu isi yapmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

sözleşmeyi okluduysan kablolardan alt yapdıdan kimin sorumlu oldugunu görürsün bende türk telekomdur ya o na göre sikayetini yaparsın basşaka servis sağlayıcısında neti alman bişeyi degştirmez herkes aynı kablouyu kulanıyo mağlum alt yapı bir tane var

Hocam alt yapi telekom sagliyor ama bu sikayeti smileye bildirdim onlar sorunu gidermek yerine birsuru palavra uyduruyorlar telekom bu isi yapmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.