Şimdi Ara

Telefon Hattını CAT6 kablo değiştirmek paket kaybını önler mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle yaşadığım sıkıntıdan bahsedeğim.Yeni taşındığım evim bina olarak eski olup yaklaşık 25-30 yıllık bina ve Turk Telekom interneti bağlattım 3 ay önce.Download ve upload hızlarda pingimde bir sorun olmamasına rağmen özellikle Online oyunlarda Legend of Legends(LOL),Black Desert vb. oyunlarda aşırı donmalar,komutları geç yanıt vermeler gibi sıkıntılar yaşıyorum.Araştırmam ve Lol destek ekibinden edindiğim bilgiler üzere paket kaybı yaşadığımı dile getirdiler.Bir çok çalışma,ayarlama vs yaptık ama sorun giderilemedi.Türk telekom ise bu konudan bi haber sanki paket kaybını ilk defa duyar gibi konuşup,hatta herhangi bi problem olmadığını ve altyapı çalışması şuan olmadığını dile getirdiler.

Bende aklıma birtek eve gelen telefon hattımın eski ve ince telefon kablo olması ve birkaç parçadan olduğunu farkettim.Aklıma şuan birtek CAT 6 kablo ile direk telefon kutusundan interneti alıp,direk modeme bağlasam sinyal anlamında daha verimli olacağı için paket kaybı sorunumu da önleyebilir miyim sizce ?

Bu konuda sıkıntı yaşayıp bu şekilde çözen yada konu hakkında bilgisi tecrübesi olan varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

(Not:İnternetim Yalın internet arada splinter yok yani.)

• Telefon Hattını CAT6 kablo değiştirmek paket kaybını önler mi ?
  • Kisa bir cat6 kablosuyla ankastrenin başında modeminizi bağlayıp deneyin sorun duzelmisse evinize cektirirsiniz. Ve evet ise yarar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.