Şimdi Ara

Telefon mu makina mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok bir bilgim yok o yüzden yardımlarınız lazım mevcut samsung S7 model telefonum var özel günler vs de telefonla çekince çok sağlıklı olmuyor ışık vs titreme genelde istediğim kalitede olmuyor pozlar.Acaba telefonu satıp kamera noktasında çok daha iyi olan bir telefon varsa onu mu almalı yoksa max bütçe olarak 600 700 tl bir kamera alsam telden daha mı iyi olur ? tavsiyeleniz önemli ne yapmam lazım?

• Dslr denen lensli makinelerden almayacaksaniz, zoom disinda hicbir avantaji olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumu

Dslr denen lensli makinelerden almayacaksaniz, zoom disinda hicbir avantaji olmaz

yok hocam taşınabilir birşey istiyorum demek fiyatı yükseltmeli
  • 2. el Samsung NXmini , Sony RX100 MK 1 yada Nikon 1 J1 alabilirsiniz. 1 inch sensörleriyle oldukça kaliteli sonuçlar alabileceğiniz makinalardır.
  • sağol hocam
  • Samsung S7 ile iyi resim çıkartamıyorsan kullanmasını bilmiyorsundur, manuel ayarlara al deneme yanılma ile kamera özelliklerine hakim ol, sonra eminim daha iyi çekmeye başlarsın...
  • İstisnalar dışında alacağınız herhangi bir telefon size extra bir kalite sunmayacaktır, Telefonlar günümüzde yeterli seviyede olsada (Sadece insta,face gibi yerlerde paylaşmak için bana göre ) ben en üst model telefonların kamera performanslarını dahi beğenmiyorum verdiğiniz paraların karşılığını alamadığınız gibi eski model telefonlar kadar detay vermemeleri'de cabası, Bu yüzden benim şahsi önerim bütçenize uygun makina almanız olacaktır.
  • Özel günler ışığın az olduğu ortamlarda yapılıyor ki titreme vs şikayetleriniz var. Bütçenize uygun kompakt makinelere yönelin ancak milletin yüzüne güçlü flaş çakmadan o fotoğrafın titrek çıkması gitmez.
    Bugün bir telefona 4-5bin veren insanlar var tabi herkes beklentiler ne ise ona göre alıyor. Eğer fotoğraf beklentiniz varsa telefonu bırakıp fotoğraf makinesine yönelin.
    Bütçenize uygun ikinci elden ucuza dslr alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: degobar

Samsung S7 ile iyi resim çıkartamıyorsan kullanmasını bilmiyorsundur, manuel ayarlara al deneme yanılma ile kamera özelliklerine hakim ol, sonra eminim daha iyi çekmeye başlarsın...

Hocam en basitinden nişanım vardı teli verdim eşe dosta çekemediler düzgün o yüzden kompakt birşey akmaya karar verdim nikon coolpix a900 düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • help21 kullanıcısına yanıt
    max. bütçem 600-700 lira diyorsun 2 bin liralık makinada gözün var, bir yerlerden para buldun galiba...
  • quote:

max. bütçem 600-700 lira diyorsun 2 bin liralık makinada gözün var, bir yerlerden para buldun galiba...

Cümleyi düzgün okusanız max 500 600 alacağım makina telden daha iyi olur mu hayır cevabı aldım bende araştırıp daha doğrusu tesadüfü nikon buldum araştırdım hoşuma gitti yurt dışı 1400 civarı büyük ihtimal Şubat gibi arkadaş getirecek.

• help21 kullanıcısına yanıt
    Genelde aydınlatmanın kötü olduğu loş ortamlarda çekim yapacaksan iso performansı nedeni ile canon tercih etmelisin. Nikon iyi bir flaş ile netice verir.
  • quote:

Genelde aydınlatmanın kötü olduğu loş ortamlarda çekim yapacaksan iso performansı nedeni ile canon tercih etmelisin. Nikon iyi bir flaş ile netice verir.

Valla hocam öyle profesyonel daha telefondan iyi olsun istiyorum iyi çeksin yeter öyle zoom vs önemli değil birde video 1080p yeterlidir bu özelliklerde öneriniz varsa açığım

• quote:

Orijinalden alıntı: help21

quote:

Samsung S7 ile iyi resim çıkartamıyorsan kullanmasını bilmiyorsundur, manuel ayarlara al deneme yanılma ile kamera özelliklerine hakim ol, sonra eminim daha iyi çekmeye başlarsın...

Hocam en basitinden nişanım vardı teli verdim eşe dosta çekemediler düzgün o yüzden kompakt birşey akmaya karar verdim nikon coolpix a900 düşünüyorum

Bu cihazi henuz almadiysaniz almayin derim. Hayal kirikligina ugramaniz cok buyuk olasilik.

Ben yerinizde olsam bir tane 2.el Nikon d3100+18-55 yada Pentax kr + 18-55 lens alirim.

Bunlar buyuk derseniz olympus epm2, epl5 +14-42 lens alirim.

Daha da kucuk olsun derseniz canon s90,s95, s100 yada panasonic lx3, lx5 alabilirsiniz.

En azindan telefon disinda bir makine kullanmaniza degsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: forumu

quote:

Orijinalden alıntı: help21

quote:

Bu cihazi henuz almadiysaniz almayin derim. Hayal kirikligina ugramaniz cok buyuk olasilik.

Ben yerinizde olsam bir tane 2.el Nikon d3100+18-55 yada Pentax kr + 18-55 lens alirim.

Bunlar buyuk derseniz olympus epm2, epl5 +14-42 lens alirim.

Daha da kucuk olsun derseniz canon s90,s95, s100 yada panasonic lx3, lx5 alabilirsiniz.

En azindan telefon disinda bir makine kullanmaniza degsin.

almadım daha ama verdiklerinizi de bulamadım :D

• d3100 almanı öneririm ben de.700 liraya aldım ikinci elini gayet güzel makine Telefon mu makina mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss Ya Matilda

d3100 almanı öneririm ben de.700 liraya aldım ikinci elini gayet güzel makine Telefon mu makina mı?

Taşınabilir olsun istiyorum hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.