Şimdi Ara

TELEFON ÖNERİSİ Bİ YARDIM EDİVERİN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR HERKESE MERHABA Bİ TELEFON ALICAM FAKAT FİYATI MAXİMUM 1800 OLMALI AKLIMDA BİKAÇ MODEL VAR FAKAT HANGİSİNİ ALSAM DİE HEM KARAR VEREMEDİM HEMDE FİYATLARDA BİRAZ SIKINTI VAR.ALMAK İSTEDİĞİM NOTE 4 AMA ÇOK DONMA VE SORUNLARLA İLGİLİ SÜREKLİ BİŞEYLER ÇIKIYOR VE BUDA MİDEMİ BULANDIRDI
    1) NOTE 4
    2) LG G4
    3) HUAWEİ ASCEND MATE 7
    4) SONY XPERİA Z3

• g4u o paraya bulursan al en ıyı ekran ve kamera var deıgsen kapak ve pıl avantajı,ama batarya ve saglamlık daha onemlı ıse kesınlıkle ıclerınde en agır basanı z3
  • O fiyata G4 yok.
    Samsung'a o para verilmez.
    Huawei'yi zaten geç.

Xperia Z3
  • O fiyata alırsan bence en iyisi note 4 olur z3 kötü bence
    Selamlar
  • note 4 al derim hocam ayrıca donma falan sorunu olacağını sanmıyorum note 4e alternatif olarakta mate 7 güzel telefon
  • Note 4'de donma falan yok kandırmışlar seni.Piyasadaki en iyi cihaz Note 4'dür alabilirsin.
  • Z3 ile note 4 arasındaki performans farkını hiç bir göz sevemez. Z3 alırsan emin olursun ki uzun soluklu bir telefon olacak hem yazılım güncelleme tarafında hem de su ve toza karşı dayanıklılık konusunda. Xperia z bile Android m yi alacak 2 hafta sonra da 5.1.1 geliyor. Daha s4 e 5.0.2 yeni geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi Lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Note 4

• Note 4 çok iyi cihaz her bütçeye telefon önerisi kısmında note 4 1 yıllık kullanım sonucunda olanları yazıp görüşlerimi paylaştım bir bak
    Selamlar

• herkese cevapları için teşekkürler bende note4 almayı düşünüyodum hayırlısı olsun
  • Z3 al note 4 e o para verilmez

• Sakın Samsung alma xperia z3 al

• arkadaşlar peki iki telefonlarıda kullanan varmı tavsiye ediosunuz ama hala kullanıomusunuz
  • Note 4 kullanıyorum ve xperia z3+ var bence z3+ bile kötü
    her bütçeye telefon önerisi
    Konumda telefonları inceleyip değerlendirilmesi ni yapıyorum
    Selamlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.