Bildirim
TELEFON VAR ADSL YOK
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
nası bi arıza olurki durup dururken
kullanıcı adı şifre iilgileri tammı acaba
yada varsa başka bi modemle dene istersen
malum telekom grevde
bilerekte yapabilirler
yada sorun yok derler -
Telefon sinyaleriyle internet sinyaleri farklı frekanstadır
mesela kablo internettede aynı durum ara sıra oluyor
tv oluyor internet olmuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem -- 26 Ekim 2007; 14:13:58 > -
hatta telefonu bağlamadan direk modemi takıp dene splitter ı kontrol et kablolamada sorun olabilir -
modemin markası ne dostum , bir hafta önce bendede aynı sorun vardı kafayı yemek üzeriydim. ama sorunu buldum. AİR TİES RT 103 KULLANIYORDUM, SORUN MODEMDEYDİ MODEMİ DEĞİŞTİRDİM -
ortağım bendede aynısı oldu diyebilirim.ama brn önce 2gün girdim kullandım.sonra virüs girmiş.format attım. ve şimdi kullanıyom.
modem üzerindeki lambalar yanıyomu 4 lamba olacak -
Bendede yaklaşık 1 aydır böyle kesintilerle gidip gelior.Bugün sabah vardı mesela bağlantım ancak öğleden sonra pc yeniden başlat yaptım ve gidiş o gidiş ,arada bir gelior kafasına göre.Artık modemin miyadı doldu zannediyorum ztn pekde iyi birşey sayılmaz speedtouch 330 ,ben kesin sorunumu bilmemekle birlikte modemimi değiştirmeyi düşünüyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X