Şimdi Ara

Telefon ve Modem Seçenekleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize iyi günler benim şöyle bir problemim var sayın arkadaşlar.Denetim masasında Telefon Ve Modem seçeneklerine girip Modemimi algılama;listeden kendim seçeceğim kutusunu işaretleyip ilerliyorum fakat şöyle bir hata alıyorum "Bu aygıt için sürücü bulunamıyor"ne yapmam gerek acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sengonul -- 2 Ağustos 2010; 15:55:08 >

• Listeden kendiniz seçerken göstermiş olduğunuz dosyanın içinde modemin sürücüsünün bulunduğundan emin olun. Alt klasörleri algılamayabilir.
  • dostum nasıl bir modem tanıntmayı düşünüyorsun, eğer adsl modem ise böyle birşey yapmana gerek yok, benm bildiğim bu eski modemler bu şekilde tnaıtılıyodu pc ye, çünkü onlar anakarta slot üzerinden takılıyordu.
  • 56 k lık bi modem kullanıyorsanız kurulum yapmanız gerekli tabiki o da 01myavuzun dediği gibi alt klasörler algılanmaz driver ın konumunu el ile kendiniz gösterin ama bu devirde sanmıyorum 56 k kullandığınızı adsl modemleri zaten tanıtmanıza gerek yok..
  • Arkadaş eğer adsl internet aboneliği yaptırdıysan kullandığın modemin markasını yaz ve mümkünse usb üzerinden değilde ağ kartı üzerinden modemi bilgisayarına bağla. Bu şekilde yaparsan herhangi bir sürücü yüklemen gerekmez ve internet daha stabil çalışır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.