Şimdi Ara

Telefon(zayıf sinyal) cok sarj yiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5s kullanıyorum. Bazen durduk yere sarj cok fazla gidiyor anlamış değilim. Hiç kullanmasam bile mesela sabah %10 gitmiş oluyor. Wifi mobil veri vs kapalı oluyor konum da aynı şekilde. Ayarlandan baktığımda böyle gösteriyor telefonu da çeken yere bırakıyorum anlamış değilim. Ne yapmam gerek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada telefonu yeni aldım sayılır 1 ay olmadı daha

• up
  • sizin için nette arastırma yaptım ancak gercekten birsey bulamadım ucak moduna alıp yatmayı deneyin dicem ama o zaman telefon kullanmanın ne anlamı var isterseniz bir telefoncuya sorun daha özelinde ise kenbu ağbiye sorabilirsiniz forumda çok bilindik ve guvenilirdir kendileri

• Sorun Vodafone,ben de aynı sorunu yaşadım,sonra hattımı taşıdım,sorun kalmadı,
    Hattını Turkcell yaparsan şarjının daha uzun süre dayandığını hayretle göreceksin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim çok ilginç ve saçma ya tek çözüm hattı taşımak mı yani
  • Edgeye bi al bakalım hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wifi Telefonda Daha Yavaş?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birinden Turkcell hat alın,onu takıp birkaç saat deneyin.Farkedeceksiniz

• Çekim gücünün az olması sebebiyle telefonun daha iyi hizmet verebilmek için sürekli yeni baz istasyonu araması yapmasından kaynaklanıyor.

Bulunduğunuz yerden komple taşınarak ( :) ), ev içerisindeki odanızı veya en azından telefonun durduğu yeri değiştirerek (aynı odada cam kenarına koymak bile fark edebilir) veya hattınızı taşıyarak çözebilirsiniz.
    Diğer operatörlerde de bu sorun yaşanabilmekte bulunduğunuz yere, baz istasyonuna uzaklığa, binanın yapısına, konumuna, odanın konumuna vs. göre.
    Dolayısıyla hat taşımadan önce aynı telefonda, aynı yerde, başka operatörleri deneme şansınız varsa sizin için çok daha iyi olur, bir diğer operatör de aynı bölgede sıkıntı çekebilir mi, çekebilir.
  • Dostum hep resimdeki gibi 4 diş mi çekiyor

• ahmtayd kullanıcısına yanıt
    evet hocam çoğunlukla
  • Restore yaptım belki işe yarar diye sonuçları yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: caGATay89

Operatör üzerinden bağlantı kurup veri alışverişi yapan uygulamaların altında eğer operatörünüzün çekim gücü o anda zayıfsa o uyarı çıkıyor. Ve buda şarjı daha hızlı tüketmesine sebep oluyor.

Başka bir konuda arkadaş böyle anlatmış durumu. Şarj olayı garip ama yeni telefonun şarjının öyle gitmemesi gerekiyor 5S olsa bile ki 5S şarj performansı konusunda oldukça kötüdür.
  • Aynen sorun Vodafone.

Öncelikle sim kartınızı değiştirmenizi öneriyorum. Sanırım fiyatı 15 TL. Çözüm olmazsa numara taşımanızı öneriyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_53900286/mpage_10/tm.htm
  • Teşekkür ederim umarım yeni sim olunca düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToparlakHamdi

evet hocam çoğunlukla

4 diş ise bu şekilde şarj yememesi lazım. Bi restore atın bakalım çok veriniz yoksa belki işe yarar

• Bende de 5s var. Aynı sorunu yaşıyorum. Hattım turkcell sim kartım yeni. İşyerinde 3g 3 çizgi çekiyor. Sarjin uzun gitmesi için gereken bütün ayarları da yaptım. Ona rağmen hızlı düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aytamal -- 28 Haziran 2016; 9:30:57 >
  • Restore yaptım gün boyu gayet iyi gitti gece de uçak modunda bıraktım %3 sarj gitmiş ki bu kabul edilebilir. Şu an %33 22 saat bekleme 4 saat 34 dk kullanım olarak gözüküyor
  • Durum nedir şuan yeni hatmı aldınız yoksa yukardaki dediğiniz gibi çözüldümü sorun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.