Şimdi Ara

telefonla konuşurken başka biri arayınca bildirim gelmemesi TÜRK TELEKOM ile ilgilimi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
17.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen ay turkcellden türk telekoma geçtim ama böyle bir problem yaşıyorum, biriyle konuşurken başka biri arayınca turkcell kullanırken telefonum çalıyordu ve arayanı görüyordum, şimdi ne bildirim geliyor nede cevapsız çağrı görünüyor telefonda, bu kullandığımız operator ilemi alakalı yoksa telefonla ilgilimi ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Telefonla Konuşurken Başka Biri Arayınca Bildirim Gelmiyorsa Kontrol Edilmesi Gerekenler

Telefonla görüşme sırasında başka bir arama geldiğinde bildirim almamanızın nedeni genellikle aşağıdaki sorunlardan kaynaklanmaktadır:

• Türk Telekom'un Arayan Kimliği Gizleme Hizmeti: Türk Telekom'un "Arayan Kimliği Gizleme" hizmeti, arayan kişinin numarasının görünmesini engeller ve bu nedenle telefonla konuşurken başka bir arama geldiğinde bildirim alınamayabilir. Bu hizmeti iptal etmek için Türk Telekom müşteri hizmetlerini araman gerekmektedir.
    • Telefondaki Ayarlar: Telefonunun ayarlarında "Aramalar" veya "Bildirimler" bölümüne girerek, "Diğer aramalar sırasında bildirim göster" seçeneğinin etkinleştirildiğinden emin ol.
    • Uygulamalar veya Yazılımlar: Bazı uygulamalar veya yazılımlar, telefonla konuşurken gelen aramalara ilişkin bildirimleri engelleyebilir. Bu uygulamaları veya yazılımları devre dışı bırakmayı veya kaldırmayı dene.
    • Ağ Sorunları: Ağ sorunları da telefonla konuşurken gelen aramalara ilişkin bildirimlerin alınmasını engelleyebilir. Bu durumda, ağ bağlantını kontrol etmeyi ve gerekirse servis sağlayıcınla iletişime geçmeyi dene.

Yukarıdaki sorunları kontrol ettikten sonra dahi telefonla konuşurken gelen aramalar için bildirim almıyorsan, cihazının donanımında bir sorun olabilir. Bu durumda, cihazını yetkili bir teknik servise götürmen önerilir.

Anahtar Kelimeler:

• türk telekom ararken bildirim gelmiyor
    • telefonla konuşurken bildirim gelmiyor
    • telefonla konuşurken arama gelince bildirim gelmiyor
    • biri arayınca bildirim gelmiyor
    • biri aradığında bildirim gelmiyor
    • telefonla konuşurken biri arayınca bildirim
    • türk telekom cevapsız arama görünmüyor
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bunu müşteri hizmetlerini arayıp çağrı sırasında arama gelmiyor diyerek o özelliği açarlar, hat ile alakalı. Aslında telefon ayarlarında da var bu özellik eğer arama uygulamasının ayarlarına girerseniz çağrı adı altında çağrı sırasında beklet vs yazar tabi bu android için yazdım.
  • *43# arama tuşuna bas
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.