Şimdi Ara

Telefonu bağlayınca pc kapanıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar az önce telefona şarkı atayım dedim telefonu bilgisayara takar takmaz pc kapandı aniden.. Kabloyu çıkarınca açıldı.. Telefon takılıyken bilgisayarın POWER tuşuna basrıyorum tepki vermiyor..Telefonu çıkartınca açılıyor.. Bugün birde elektrikler gitti geldi 3-4 kere.. Bazı USB portları arızalandı... Klavyeyi çalıştıran USB portu telefonu takınca pc yi kapıyor :/ İlk başta kısa kabloyla yaptım fakat kabloya bir dokundum 1000 derece gibi aşırı ısınmıştı dokunamadım hemen elimi çektim 6-7 tane peçete ile tuttugum halde ısısı elime geliyordu.. Çok korktum hemen çıkarttım sanırım kısa oldugundan dedim.. Uzunu taktım pc kapandı :D Bu neden olmuş olabilir ? Elektrik gidip gelmesi'mi etkiledi usb portlarını ? Eskiden bir sorun yoktu.. Gerçi telefonum HTC ONE X baya eski.. Camı falan kırık bataryasının en uzun dayanma süresi 1 saat :D 1 saat boyunca telefonu kurcalarsam %100'den %1e düşüyor.. Bataryayı yeni dğeiştirdim ama sanırım telefon arızalı zaten yenisini alıcam.. Bu USB portları neden böyle yapıyor MOuse'u takıyorum çalıştırıyor.. Aynı yere klavyeyi takıyorum olmuyor.. Yada klavye ve mouse çalıştıran bir usb portu mini vantilatör çalıştırmıyor.. Önceden hepsi herşeyi çalıştırıyordu bugün oldu bu.. 16:00 da güneş varken 16:10'da bir gökgürütüsü ardından ceviz büyüklügünde DOLU yagdı :) Elektriklerde hızlı hızlı gitti geldi 3-4 kere.. Sanırım bozudu :(( İnşallah konuyu doğru yere açmışımdır.... 1 konuda 8 tane konu yazdım kusura bakmayın :(

• felipeflexx F kullanıcısına yanıt
    O USB portunda başka bişey takmaya çalış sorun kablodamı telefonda mı yoksa USB portunda mı onu anlayalım Buradan anladığım kadarıyla şaşe var ama hangisinde telefonda olucağını düşünmüyorum yinede
  • Telefonu başka bir USB portuna taktıgımda kapanmıyor.. Ama bilgisayar okumuyor ve telefon şarj bile olmuyor.. Ama o USB portuna takınca anında kapanıyor. Telefon arızalı sanırım çünkü 3-4 kablo ile denedim aynı sonuç...
  • felipeflexx F kullanıcısına yanıt
    O USB port değişir. Şase yapıyor kullanma anakart tahribat yapar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.