Şimdi Ara

TELEFONUM 4G DESTEKLİYOR AMA TURKCELL KABUL ETMİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Telefonum samsung note3 N9005 versiyonudur.Yani yurt dışından aldım ben Almanyadan almışdım.Bilerek 4G desteklediği için aldım bu ürünü.Ama ne olduysa Turkcell telefonunuz ve simkartınız 4G destekelmemektedir diyor.Türkiyede ki versiyon note3 N900Q modelidir.O modellemi karıştırıyorlar anlamadım gittiLütfen yardım edin.Turkcell bayisine gittim desteklemiyorsa bir şey yapamayız diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir şey olmaz. Sen onlara bakma.

• Telefonun desteklemesi önemli, SIM kartın da destekliyorsa tamamdır. Telefon 4G şebekesini arayıp bulduğunda bağlanma isteği gönderecek, şebeke de kabul edip el sıkışma işlemi gerçekleştirecekler ve telefonun 4G şebekesinde çalışacak. Muhtemelen telefonun Türkiye'de satılan bir model olmadığı için Turkcell veri tabanında destekleyen cihaz olarak görünmüyordur. %100 diyemem ama büyük ihtimalle 4G hizmetinden yararlanacaksınız o cihazla.
  • İmei,pasaport kayıtlı mı ? Yoksa kopya mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CeoBurak kullanıcısına yanıt
    Telefonum pasaport kayıtlıImei kayıtlı yani sorun yok

• sis651 kullanıcısına yanıt
    Bu büyük bir sorun bence çünkü çoğu kişi akıllı telefon kullanıyor özellikle herkes 4G olmasına dikkat ediyor.Mesela avea sitesinde 4G cihaz listesine bakıyorum sony olarak xperia z3 compact ve z3 gösteriyor.Diğerleri yok.Aslında xperia z z1 z2 z3 hepsi 4G var LTE VAR.Ama turkcell sitesinde tüm modeller yazıyor avea da yazmıyor.Nasıl iş anlamadım.İnternetden bile baktım Note3 N9005 4G destekliyor diyor listesine kadar baktım ama o liste turkcellde ve diğer operatörlerde ayrıntılı şekilde yok.Telefonu aldığım da orjinal kutusunu saklıyorum ve arkasında LTE CAT4 4G 150MBT YAZIYOR.

• Sıkıntı olmaz, baglanirsin yine

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • IsO6 kullanıcısına yanıt
    Hocam bağlanırım ama turkcell sim kartı vermiyor işde.Normalde ücretsiz vermesi lazım.Onu da vermiyor.Ne saçma sistemleri var bunların4G telefon listesi koymuşlar ne olduğu belli değil.İphone 6 16gb 32gb 64gb yazmışlar.Gb ne alakası var 4G nin? İphone 5 yazmamışlar mesela listede yok sitelerinde ama iphone 5de 4G destekliyor

• Turkcell bayilerini aradım elimizde var 4.5G simkartlaro fakat telefonunuza sms gelemsi lazım 4G desteklemektedir diye bende bu tamtersi oluyor.O zaman simkart veremeyiz diyorlar.4G yazıp 2222 gönderdim.Telefonunuz ve simkartınız desteklemiyor diyor 4G

• Buyuk ihtimale tel yurtdisi olduhu icin turkcell veri tabnindada buy ok n900q oalrak gozukuyor yani 3g li model ondandir hocam bayiden gidin degistirin 20 t ye turkcellde parayla degistiriyor bedavaya degistirimiyor sadece yeni gelenlere ve telefon alanlara degistiriyor bedavaya

• AlreadyTR kullanıcısına yanıt
    Normalde de ücretsiz ama destekleyemenlere paraşı diyor.Artık paralı alırım onuda verirlerse tabi

• Bende de aynı sorun var. Benim telefon da galaxy ace 4 lte ama uyumlu değil diyor. Türkiye'de satışı yok. Yurtdışından geldi adında bile lte var. Ama vodafone'dan geçtiğim için turkcell hattı ücretsiz aldım. Hattım uyumlu cihaz uyumsuz diyor ama bunu zamanla göreceğiz.

• Btk şikayet edin.Bende şikayet ettim.Sonuç bekliyorum

• Mesaj attım cihaz uyumlu ama turkcell merkeze gidip 4,5 g uyumlu hat alın diyor gidip alalım ama kaç lira vericez o hat için

• quote:

Orijinalden alıntı: pusat1249

Turkcell bayilerini aradım elimizde var 4.5G simkartlaro fakat telefonunuza sms gelemsi lazım 4G desteklemektedir diye bende bu tamtersi oluyor.O zaman simkart veremeyiz diyorlar.4G yazıp 2222 gönderdim.Telefonunuz ve simkartınız desteklemiyor diyor 4G

4g destekleyen başka tele tak hattı. Ondan mesaj at mesaj gelince obur tele takarsın hattı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Telefonun desteklemesi önemli, SIM kartın da destekliyorsa tamamdır. Telefon 4G şebekesini arayıp bulduğunda bağlanma isteği gönderecek, şebeke de kabul edip el sıkışma işlemi gerçekleştirecekler ve telefonun 4G şebekesinde çalışacak. Muhtemelen telefonun Türkiye'de satılan bir model olmadığı için Turkcell veri tabanında destekleyen cihaz olarak görünmüyordur. %100 diyemem ama büyük ihtimalle 4G hizmetinden yararlanacaksınız o cihazla.

1 nisan 2016 dam once 4g verilebilir mi

• mutalvarol M kullanıcısına yanıt
    Test için operatörler kullanıyor olsa da son kullanıcıya aynı gün açarlar sanırım.
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız ama ben btk şikayet ettim.Cevap bekliyorum.çoğu tel yok 4g desteklemiyor diyor

• 4g'nin gelmesine daha 5 ay var ya boşver o zamana kim öle kim kala

• Lümpen kullanıcısına yanıt
    O zamana kadar sim kart ücretli olur ve yine 4g desteklemez diyebilirlerŞimdiden şikayetimizi bildirelim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.