Şimdi Ara

telefonum ıtunesde kaldı açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yenı telefon aldım jb yaptım sonra telefonu açıp kapıyım dedım ama telefonum acılmıyor acayıp moralım bozuldu böyle açarken kırık elma logosu gelıyo ıtuneste kalıyo bılgısayardan ıtunesı açıncıada restore yapmam gerektıgını söyluyor napıcam??

blackrainden cydia yukledım sonra cydianın sourgesını ekledım bu sıtenınkını ekledım bışeyler yukledı sonra telefonu kapatıp açıyım dedım açılmıyor once kırık elma sonra ıntunes cd ve kablosu gozukuyo ekranda sımdı restore yapıyorum inşallah duzelır

• Sanırım cihazin versiyonu 3.1.2 O versiyon için daha tam JB çıkmadı.Yani cihaza res atınca JB gidiyor ve cihaz kendini recovery mod a alıyor.Cihazı restore edemeden kullanamıyorsun.Eğer JB şartsa res atmadan kullanacaksın şart degilsen tam JB nin cikmasini bekleyeceksin.
  • evet versıyon 3.1.2 dı.
  • Telefon 3Gs ise imei sine bak.Eğer 39uncu haftadan sonra çıkmışsa telefonun kitlendi dostum.Jailbreak yapamazsın.3G ise bir sorun olmaması lazım.
    Ayrıca 3.1.2 jailbreak ve unlock çoktan vardı ki. Burada : http://forum.donanimhaber.com/m_35550121/tm.htm

Restore etmek için home ve power tuşunu 15 saniye basılı tutuyorduk heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 1 Aralık 2009; 14:25:14 >
  • telefonu restore ettım duzeldı ama jb yaptıktan sonra telefonu kapatırsam açılmıyor ya şuna bı çözum cıksa jb den yararlanamıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: susqunkral

telefonu restore ettım duzeldı ama jb yaptıktan sonra telefonu kapatırsam açılmıyor ya şuna bı çözum cıksa jb den yararlanamıyoruz

Bunun bir çözümü yok üzgünüm.Telefonun sanırım 3Gs 39. hafta sonrası olduğu için jailbreak yapamayacaksın.Bunun bir çözümü şu anda yok.Senin için gerçekten üzüldüm.
  • olay cydia dan yükledigin şey de bende ordan bir tema yükledim aynen öle takıldı kaldı zar zor restore ettim artık cydiadan birsey yuklemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cihazım Açılmıyor
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.