Şimdi Ara

telefonumun interneti zok gibi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aveadan sınırsız internet aldım faturalı hatta. Google play store'a girmiyo. Youtube'dan video izlettirmiyo. Twitter facebook uygulaması indirdim telefona wifi olan bi yerden onları da açmıyo. Sadece facebook'a ve google'a yazıları resimleri görmek için giriceksem sınırsızın ne anlamı kaldı. Youtube'dan video izlemek istiyorum. Twitter'a o uygulamadan girmek istiyorum. Örneğinn bugün arkadaşın biri yanımda baya twitter'a da girdi google play store'a da girebiliyo. Avea mı onu bilmiyorum ama o kadar fark da olmayacağını sanıyorum. Ayarlardan mıdır ne b.ktur anlamadım. 3G kullanıyorum ama yine de olmuyo. Bi yardım be :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefonun modeli ne ?

• ben de 1gb limitli avea kullaniyorum.problem yaşamadim.başka telefona takip denesen?

• geçen ay hızım düşmedi 300gb çektim ama bu ay düştü hem de ilk günde
  • Samsung Galaxy Pro b7510 arkadaşlar :(

• Arkadaşlar, evet 820 mb geçince yavaşlıyo ama geçmemişken bile yapamıyorum.

• Bilen yok mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Niye böyle oluyodur ki :(

• bende b7510 kullaniyorum. 3g yi kontrol et bir hocam. bende hic sikinti yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: revogame

bende b7510 kullaniyorum. 3g yi kontrol et bir hocam. bende hic sikinti yok.

Youtube'dan video izleyebiliyor, internet tabanlı uygulama indirdiğinde ordan bağlanabiliyo musun yani? :O

• İnternetim zokora gibi yardım edin :(

• vodafonedan aveaya geçtim telefonun network bağlantısı bile hızlandı. sende sorun var
  • Oha ya :( Ne olabilir ki ayarlardan falan mı acaba. Kardeşim pm attım bi baksana

• aveada bişey var bende video izleyemiyorum 19 tl 500 dk 1000 sms 1 gb internet
  • quote:

Orijinalden alıntı: HillHold

aveada bişey var bende video izleyemiyorum 19 tl 500 dk 1000 sms 1 gb internet

Tek benim zannediyordum ? Bende o paketi kullaniyorum internet bazen cok yavasliyor. Telefondan zannediyordum bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zen Man

quote:

Tek benim zannediyordum ? Bende o paketi kullaniyorum internet bazen cok yavasliyor. Telefondan zannediyordum bende.

Ben de tek kendimde var bu sorun sanıyodum. Çünkü herkesin neti çok iyi ama ben video izleyemiyorum. Internet gerektiren uygulamaları kullanamıyorum. Bi halt yok! Bi çareeee. :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Zen Man

quote:

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.