ben yaklaşık 6 aydır smile adsl abonesiyim.ilk iki ayda hiç bi sorun yoktu.splinter sorunudur dediler yenisini aldım taktım sorun yine aynı.telefonun ahzesini kaldırır kaldırmaz bağlantı kopuyor ama telefon açıkken biraz bekleyince bağlantı geri geliyor.telefonu kapatınca yine bağlantı kopuyor.3 dakika felan bekleyince bağlantı geri geliyor.sorun nede acaba yardımlarınızı bekliyorum.tarifem 8 mbit e kadar.modemim geek adsl q51.
Böyle bir durum anca splitter dan dolayı olabilir. Başka bir secenek kalmıyor. Splitter ın doğru bağlantığını kontrol edin. Telefon hattını direkt olarak modeme verin. Eğer yine kopmalar oluyorsa bağlantıda sorun olabilir. Splitter bozuk olabilir. Splitter ı başka bir yerde deneme imkanınız varsa deneyin. Ucuz Çin malı splitter lar sorun yaratabilir. Kaliteli bir ürün kullanmanızı tavsiye ederim.
splitter değiş dostum başka bi yol yok. call of duty oynarken az maclardan kopmamıstım o yüzden
Kesinlikle splitter problemi.Yenisini telefoncularda bulabilirsin en yakın
splitter değiştirdim yine aynı olmuştu tekrar yenisini alıyım bakalın ne olcak.
Splitterlar genelde çin malı oluyor.Bende yenisini aldım yine aynı problem olmuştu.Sonra ucuz diye bi tane daha aldım o normal çalıştı hala kullanıyorum :) Bulabilirsen biraz daha kalitelisinden al
yok ya yeni bi splitter denedim arkadaşın çalışan yine sorun aynı.
bağlantılarda yada gelen hatta bir problem olabilir sanki,bir ara arkadaşımda da aynı sorun olmuştu,baya uraştırdı... net olarak çözümü hatırlamıyorum ama
kablolarda sorun olabilir mi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme