Şimdi Ara

Telekinesi yapmayı başardım (video eklenicek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • asosyal* adlı üye bi konusunda ' telekinesi ' hakkında kısa bilgi paylaşmış, merak ettim denedim.

Deneme yapmadan önce hiç olacağını zannetmiyordum, sadece Ermac yapabilir fln diyordum

Pozisyonumu alıp denemeye başladım, kağıdın ellerimden çıkan enerji hortumuyla döndüğünü düşündüm, düşünürken başka bir noktaya odaklandım ama kağıt görüş alanımdaydı.

Kağıt bir anda sabit hızla dönmeye başladı, şaşırdım ama bozuntuya vermedim nefesimdendir diye düşündüm nefesimi tuttuğum halde.

2. denememde nefesimi dışarıya vermediğimden emindim, bu denememde 1-2 tur attı ve bıraktım.

Telekinesi üzerine yoğunlaşmayı düşünüyorum, bilgisi olan varsa bu konu altında yardımlaşalım arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bi Fikrim Var -- 29 Kasım 2012; 17:24:14 >

• Telekinesis gücü olan Ermac,Subzero buz atandı
  • Boşuna ümitlenme, sen bi' Avatar olamıycaksın ya da ne bilym süpermen falan hani o filmlerdeki pşişiklerden boşuna kafanı yorma, tecrübeliyim yani zaman kaybı.
  • kağıdı döndürmede ustalaşsam yeter, bu da benim küçük şovum olurdu
  • uzun zamandır yapabiliyorum bunu. senin konuyu gördüm merak ettim yapabiliyor muyum yine diye, denedim yine yapıyorum. sola doğru ufak ufak döndürebiliyorum.

Not: Ciddiyim
  • No video no güven
  • quote:

Orijinalden alıntı: BossPower

uzun zamandır yapabiliyorum bunu. senin konuyu gördüm merak ettim yapabiliyor muyum yine diye, denedim yine yapıyorum. sola doğru ufak ufak döndürebiliyorum.

Not: Ciddiyim

benim yoğunlaşma yeteneğim iyi demekki ilk denememde sabit hızla istikrarlı şekilde döndürmeye başladım.Başka ne gibi şeyler yapabiliriz ?
  • Denedi olmuyo
  • video çekebilirmisin
  • youtubewde videoları var ama etrafta yakında bir hava akımı olmadığı ne malum:) kaşık bükme ise önce kaşığı metal yorgunluğuna kadar büküp düzeltiyorlar kopma noktası sınırında kopma noktasına uygulanan baskı ile kaşık yamuluyor hatta kopuyor. bilmeyende haaahaaaaahaaaazzzi*tir diye ağzı açık bakıyo... haaa gerçekten yapanada saygım sonsuz...
  • kağıdı nası döndürüyosun hocam?
  • ya bırakın bunları gernçler. Elinin ısısıyla, ortamdaki rüzgarla filan dönüyordur o heyecana gerek yok. Yiyorsa koy bardağı önüne onu kımıldat.
  • Kağıt olayı malesef beyin gücüyle olmuyor başka bir nedeni vardı onun.
  • en kolayı psi wheel zaten önemli olan kaşık eğmek onu yaptıktan sonra konu açmaya bak
  • Nesi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thevincent

en kolayı psi wheel zaten önemli olan kaşık eğmek onu yaptıktan sonra konu açmaya bak

kaşık eğmek basit yukarı yazdım:)
  • telekinezi*
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.